105

Анонимен

преди 11 месеца

Не плашим с война,чувал съм изказванията на Тагарев,плашещо е какви мисли му минават,много ги мрази на руснаците и като нищо може да направи някоя глупост.Колкото и да не харесвате руснаците едва ли ще искате да имаме министър,който ще ги предизвиква!

104

Анонимен

преди 11 месеца

Не обръщайте внимание на комунистическата пропаганда! Хр.Иванов и Атанасов се подкрепят правителството с участие на ГЕРБ само за да контролират кражбите на Борисов, да му извиват ръката и да го вкарат в затвора! Те няма да предадат своята дума и избиратели!

103

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ГЕРБ подкрепят кабинет с министър на финансите Асен Василев в него, ще станат съучастници в неговите престъпни схеми и неспособност да управлява държавните финанси. Нексо, Цв.Василев, черепа...чакат пролука, през която да потекат изпрани руски пари. Асен Василев ще направи всичко, да спре България за Шенген и еврозоната. Той гласува вече против влизането ни в Шенген. Ще държи дефицита над 3%, оправдавайки се с различни доводи.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Това ще е кабинет на всички българи... Всички срещу мафиота Крадев!

101

Боже, Боже

преди 11 месеца

как допусна такива "НЕЩА" да се родят в България като номерата 129 и 130 ? Плашат с война, защо Боже си пропуснал да им "поставиш"малко поне мозък, да не срамуват България ? Дали има още като тях които пък да им повярват, ако има значи сме много зле като интелект ?

100

Анонимен

преди 11 месеца

С еврото ще обеднеем всички,да стоките първоначално в лева и евро,но като остане само еврото стой та гледай хляба две евро заплатата ти от хиляда лева на петстотин евро при сегашни цени,ако не и по-големи.Сякаш не си познаваме стоката!

99

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ГЕРБ подкрепят кабинет с министър на финансите Асен Василев в него, ще станат съучастници в неговите престъпни схеми-----Дива герберска наглост.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Наистина от толкова много хора и специалисти не разбирам какъв е зора тоя ш.норхел Асан да е министър на финансите. Защо е тоя зор точно тоя да експериментира със забележете ПРОГНОЗИТЕ СИ. Т.е. прави се бюджет с дефицит 3 % на ПРОГНОЗИТЕ НА ТОЯ, а после излиза 7 % и виновни са тия дето е гледал данните. СЛУЧВАЛО СЕ. Тоя въобще не гледа риска, гледа само хорицата дето им е обещал нещо

97

Бачо Киро

преди 11 месеца

Ако има нормални хора в ГЕРБ ще гласуват против това правителство и ще разкарат Буци който ги продаде

96

Зевзек

преди 11 месеца

ПП направиха преврат и ще управляват еднолично без да спечелят изборите защото изнудиха Тулупа

95

Анонимен

преди 11 месеца

129 Вижда се, че си сгрешил сайта. Ние, коментиращите тук, просто имаме очи и уши, и няма нужда да цитираме някого. Сами виждаме, какъв нагъл некадърник е Асен Василев. Ние, му плащаме преголямата заплата, а той разсипва държавни пари. Вдигна инфлацията и цените. Дори не обяви луксозното жилище, което обитава в центъра на София. Измами свой съдружник в Лондон. Свързан е перачницата на руски пари Нексо...емоционално нестабилен, властолюбив комплексар...

94

Анонимен

преди 11 месеца

Тагарев е психопат,още утре ще обяви война на руснаците самосиндикално и лично ще откара на украинците цялото въоражение на българската армия!

93

Анонимен

преди 11 месеца

Ако Тагарев стане министър на отбраната очаквайте да ни вкара във война с Русия и да изпрати българи да се бият там,бог да ни е на помощ ....

92

аз

преди 11 месеца

До Анонимен 126. Който е мозъчно семпъл и поради това ниско образован ще обеднее.

91

Продължаваме с Бойко

преди 11 месеца

Кабинет на измамата

90

Сто

преди 11 месеца

Гласуваш за ГЕРБ и БОЙКО и накрая Асен миниснър на финансите, без нито един министър от герб...това никога бойко не би го позволил явно го държат със запис и той да запази себе си предаде страната

89

Анонимен

преди 11 месеца

Ще ни докарат еврото това им целта,пълна зависимост от Брюксел!Ще обеднеем още повече!

88

Име

преди 11 месеца

Хайде овчици, отивайте на протести, Левиците, Коцаните ви зоват, да ви използват отново. Може да опикаете някоя сграда. Може да изпотрошите нещо, нищо, че после някой друг ще го поправя с нашите общи пари. Може да скандирате "Тук не е америка", което го знаем, в случай, че не сте наясно. Другите може да викат "Тук не е Москва", което също знаем. Изобщо, отивайте да покрещите и да направите четки на началниците на партиите си. Пародия на народ!

87

Анонимен

преди 11 месеца

До сега коментирам само в сайтове с регистрация,сутринта намерих този сайт и съм сгрешил! Тук е толкова препълнено с българи с празни глави, че е срамно дори, че коментирам! Всички сте тук зависими от политически шайки и контролирани от тях,цитирате думи на мафиоти и шмекери без да се усещате,нямате дори срам защото нямате това чувство,заради вас България е жалка! Влезте в сайтове с регистрация за да си коментирате с ХОРА с разум и здрава МИСЪЛ не със ЗАВИСИМИ ! Излизам бързо от тук ! Лек ви ден

86

Анонимен

преди 11 месеца

За Асен Василев парите не миришат. Зад непроницаемото му на пръв поглед спокойствие, се крие изнервен, комплексар, със силна властова амбиция. Неспособен да управлява държавните финансии. Доказано. Избирането му, за втори път, за министър на финансиите е меко казано, национална неотговорност.