125

Анонимен

преди 10 месеца

Накратко това са банда безмозъчни същества!

124

Анонимен

преди 10 месеца

Само като прочетох Ааен Василев на финансите и вече спрях да чета. Стана ми ясно какви "експерти" са избрали.

123

Анонимен

преди 10 месеца

L M A O добре го измислиха - за всеки по-нещо, Кокорчо яко ще се наяде, тоя път ще трябва да уголемяват вратите на Народното...бавноразвири *** ....

122

Анонимен

преди 10 месеца

Повечето са класика в жанра! :D Хинков ще ни пее кавъри на Зепелин, вместо да ни лекува. Цеков ще пробутва Главболгарстрой на всякакви обществени търгове, борчето от Тандем ще ни храни с 20-годишно месо от различни държавни резерви. За Асен няма какво да говорим, видяхме го. Щяло да има платен протест и довечера. А кога ще е контрапростетъ, или пак ще чакаме да се издънят с гръм и трясък, след като са ни доограбили и вкарали във войната?

121

До 80% дясно

преди 10 месеца

затова и сега, 20години след влизането в нато и ес все с един и същи участници във властта и децата им, ребрандирани като "евроатлантици", все сме там. 35 години без СССР, 27 години правителства на про-западни партии, и не можем да купим един западен боен самолет, един танк, един съвременен боен кораб. заводите на молове и паркинги, и като дойде кризата - "държавата да ни спаси". просто не ставате за нищо и това е. и думата със звездички по-долу е "koмyняsu". Жaлkapu си бяхте и такива останахте.

120

До 80% дясно

преди 10 месеца

страната (не "държавата", а "страната", защото в РБ държава няма!) е зле не защото е обвързана със СССР, а защо всеки местен бей се страхува да поеме отговорност и да се напъне да свърши нещо добро. крадат и се пазят един други. затова е спряно производството на рено у нас и много други инициативи през комунизма, не защото брежнев се е оплакал на живков. борба как да си по-голям комунист от генералния секретар на партията, доноси за някой лев, кола или чифт маратонки - същото като сега.

119

До 80% дясно

преди 10 месеца

нищо дясно няма във вас, "десните". комунистически опорки от времето на интернационала: изнасяме "демокрация" вместо "революция", патриотизмът е фашизъм и грешка - като през 1940те години, когато в Пиринска Македония писали хората "македонци" - изкуствено създадени държави като Косово и РСМ насред европа, интернационализъм и чужди знамена, замяна на религията с измислени ценности, на които отговарят 0,5% от населението 0 истинските *** като вас самите.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Махайте Асенчо, не става за нищо.

117

до к.136

преди 10 месеца

Китай, Саудитска Арабия, Иран, Бразилия, ЮАР.

116

80% Дясно

преди 10 месеца

Когато президента обясни, защо през комунизма оградите на границата са служили, никой да не бяга от България, а не са пазили никой да не влиза (щото никой не иска), тогава ще разберете защо е лошо покрай Русия! Пример Северна и Южна Корея, на едната помагат Щатите, на другата Русия. Друг пример за проспериращи Руски подопечни държави са, Куба, Беларус, Сърбия, Македония, Тюркменистан! Шшибаните русофили, да посочат една нормална държава под егидата на русия, само една, дръпнала напред! САМО ЕДНА

115

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите са бесни от сформиране на кабинет ПП-ДБ-ГЕРБ и сипят първосигнално огън и жупел по техен адрес, обвинявайки ги в 7те смъртни гряха (особено ПП!), само за да са в тон с медийната мантра, обслужваща статуквото, че били национални предатели....помислете какво очаквате, кои партии (политици) искате да ви управляват и дали те ще са адекватни на вашите очаквания. Каква е другата алтернатива за страната -БСП? ДПС? Възраждане?ИТН? Тези, които направиха БГ най -жалката държава!

114

80% Дясно

преди 10 месеца

Няма партия, която да уважи вотна на десните избиратели, които са 80% и да ни вкара в Европа! Според мен, вкараните от президента ПП рушат държавността и разделят дясното. Да фаимилиарничиш с Урсула, да излезе запис и да направиш международен скандал, прекалено удобно за президента и русофилите нали. Такива като ПП трябва да се изметът, дори и ГЕРБ, но трябва да дойде истинска дясна партия и да ни вкара в Европа. Тия руснаци имат баси и пропагандата, като част от нея е ПП. Не им вярвайте!!!!!

113

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя Тагарев е класически пример за долно л.еке. Завършил забележете в Русия, т.е. тогава е духал вятъра оттам и не всеки е можел да учи там. После има промени, влизаме в НАТО понаучил английски и по мрази руснаците. Тоя същия ако утре стане нещо с НАТО и САЩ ще почне и тях да мрази. Нагаждач и м..зер.ик

112

Анонимен

преди 10 месеца

Нато не са нападали ли,на първо място се сещам за сърбите как ги бомбиха,та дори една ракета падна и на наша територия,добре че не уби никой!Нобелова награда за мир са!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък искам вместо да ходя на избори да ходя за гъби, там поне мога да позная кои са отровните, на изборите не мога !

110

Анонимен

преди 10 месеца

Избори Незабавно! И това НС няма да го бъде! Предатели!!

109

Лусио Вагнер

преди 10 месеца

Тагарев е назначен от посолството! Да му се отнеме българското гражданство!

108

До 141

преди 10 месеца

Ти май не разбираш, че ние сме ЧЛЕН на НАТО и не можем да обявим война на никого НИЕ САМИ ! А НАТО е организация за ЗАЩИТА, никога няма да нападне ! Кога и къде НАТО през своето съществуване е НАПАДНАЛА държава, винаги когато се е наложило и всички участници в съюза са биле съгласни се е намесила в конфликти, но да ЗАЩИТИ ? Кой ти манипулира мисълта ?

107

Анонимен

преди 10 месеца

Яко сте изплискали легена психодесните,ще борите Борисов с негова помощ!Забавни сте!

106

Анонимен

преди 10 месеца

И след всичко, което чухме в записите, казано от лицето Асен Василев, го номинират отново, за министър? Но, той вече се провали веднъж?! За Асен Василев парите не миришат. Зад непроницаемото му на пръв поглед спокойствие, се крие изнервен, комплексар, със силна властова амбиция. Неспособен да управлява държавните финансии. Доказано. Избирането му, за втори път, за министър на финансиите е меко казано, национална неотговорност.