11

Анонимен

преди 11 месеца

Я, кой ходел да се съветва с руското консулство!:)А русофилите обсебени от параноя, че ни командват американците от Козяк....хахаха

10

Анонимен

преди 11 месеца

За съжаление продажни български политици сложиха в краката на видни руски граждани апетити български имоти и части от българската земя в София, Пловдив, край морето.... Софиянски даде на Лужков имоти в самия център на София, затова и забогатя толкова бързо. При управлението на БСП ,Станишев, Масларова подари, т.е.бе продаден на безценица имот край Камчия, в който руското правителство изгради детски лагер, с многофункционално, за Русия значение, като "мека сила" за влияние в Европа, а и военна...

9

Читател

преди 11 месеца

Тозе е певъртял тотално.

8

Ха-ха-ха

преди 11 месеца

Лозанчо и той се обади? Ами че то Българският съд е най-корумпораната институция в България бе, Лозане! А ти си се загрижил за Прокуратурата! А пловдивският панаир го подари на Гергов Корнелия Нинова, която беше зам.министър на икономиката на Румен Овчаров! Лично нейният подпис стои като принципал на Панаира! И с какъв авторитет раздаваш съвети, като дори и тия, които те издигнаха за кандидат президент, не гласуваха за тебе!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Щом не е направил абсолютно никакъв коментар за държавната измяна на Кирчо и ококорения, работата е ясна. Активирали са го точно сега за да отклони вниманието към старите прегрешения на Тиквата.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Панов ако питаш в някой затвор всеки казва че е невинен така че мутрата няма да рече невинен съм

5

Бащата на Киро-Петко

преди 11 месеца

Мисс Бакалова вчера видя сметката на Лицето Б. Методиев Б. (както се изрази Гешефта на 02 май в прессконференцията си)..Лозан Панов умно дава умен съвет на Лицето Методиев .

4

СМЕХ...

преди 11 месеца

ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПЛЪХОВЕ , ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ , ДАЛЕЧ ПО-КОФТИ ОТ КОВИДА..! ..ТЪРСЕТЕ ИМ ЛОДКИ ЗА РУСИЯ!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Я, и този плъх изпълзя от дупката!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Затвор за Борисов но и за съдиите.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Copocoиgeн npeвpaт...