18

Анонимен

преди 10 месеца

Главата на администрацията в Шебекино е награден лично от Путин с Орден за Мъжество. Посмъртно. Това ми напомна на кадрите пред разрушената Райхканцелария в Берлин където Хитлер награждава 14-годишни хлапаци няколко дни преди самоубийството му.

17

Кремълска психушка

преди 10 месеца

Кремъл отблъснал атаката, губернатора съобщава за жертви и евакуация но......В 21 в при всичкото инфо и владеенето на някой и друг чужд език в повече и.... Пълно е с репортажи на руски сми от Шебекино и боевете и обстрелите продължават, сградата на общин администрация гори, сградата на милицията, също, а руски военни намясто заявяват че ги обстрелват с Град и танкове. Така чеее дрогаре, да бяхте научили "майчиния си" руски език и щеше да сте по-информирани, що е то невелика расия хаха.

16

До Верваме ви

преди 10 месеца

Мести се, да! Опря вече във Вършава. 10 месеца превземат едно село!

15

Анонимен

преди 10 месеца

СВО върви по план. Сега според великия замисъл на кремлинското ченге е наред руснаците да разберат какво е война. Той така е планирал да се случи още преди 24 февруари, ще знаете. Муахахахаа

14

Анонимен

преди 10 месеца

Жителите на Шебекино са поискали от Германия статут на бежанци от войната. До вчера поддържаха горещо СВО а днес когато започнаха да падат бомби по руските им кратуни изведнъж пожелаха да станат бежанци но забележете не в Китай или Северна Корея където живеят хора със същия манталитет като руския а във вражеска Германия.

13

Бойко

преди 10 месеца

Китайския президент Си уведомил Путин че предвид ситуацията в Русия ще изпратят спешно един милион миротвореца в Сибир и Далечния изток. Буквално му е казъл после ще ми благодариш, нямаме време за любезничене трябва да се действа незабавно!!

12

Анонимен

преди 10 месеца

Колко па да се е преместил тоя фронт на запад? За последните 6 месеца дали са мръднали 1-2 км

11

Анонимен

преди 10 месеца

Да ве само дето пейтриатите от 80те си седят и нещо не виждам руските там измислени кинжали след като се разбра, че си се прихващат и прибраха създателите им в панделата. Нападенията гледам се преместват за сега бавно но сигурно на руска територия. Продават ресурси на везценица па нека си мизерстват там колкото си искат

10

Анонимен

преди 10 месеца

Муахахахаа. И по-зле ще става за рашистите. Тепърва ще има изненади за тях.

9

Верваме ви

преди 10 месеца

А фронта неумолимо се премества на запад....Бахмут вече е Артьомовск. Генерал Залужни замина към Бандера заедно с два ПВО комплекса Пейтриът и американските си разчети. "мащабното" контранастъпление затъна преди да тръгне...а Русия вместо да приключи икономически отбелязва напредък и руските ракети вместо да свършат...ударите стават все повече. Това са само прости факти. Пък вие Укро фенове си чакайте Русия да се предаде или да загуби войната !

8

Анонимен

преди 10 месеца

Започна се рев за внушение у нас: Русия е жертва на Украйна!

7

Алфа - Вимпел

преди 10 месеца

Аде бре, ко чакате че не влизате в Киев?! Излагате се. Вермахта беше много по добра армия.

6

Законът на бумеранга

преди 10 месеца

Алооу, кремълския гнoм, светна ли те по умната главица?

5

Анонимен

преди 10 месеца

украински терористи

4

Анонимен

преди 10 месеца

Укрите си просят ТЯО по Киев...

3

Да

преди 10 месеца

Каквото повикало, такова се обадило!

2

Ха-ха

преди 10 месеца

Град Шебекино?!!! Значи жителите на този град са шебеци! Бой по шебеците!

1

Шебек от Шебекино

преди 10 месеца

УжасТ