34

Анонимен

преди 11 месеца

Правосъдие за всеки, включва и и правосъдие за Бойко Б. /за инициали питам да не се сетите за кой/? Или Б. Борисов/с иницицали да не се сети те за кой/ ще бъде лишен от правосъдие заради имунитета си?

33

Правосъдие за всеки

преди 11 месеца

От изключително пестеливата информация, която от Фондация Антикорупционен фонд са били принудени да разкрият в Регистъра на МП, се разбира още, че със сумата от 902 960 лв., всъщност се финансират дейностите на една неформална структура, която дори не съществува в правния мир групата за хибридни акции срещу институциите, т.нар. Инициатива Правосъдие за всеки.

32

Анонимен

преди 11 месеца

а какво е мнението на организация "правосъдие за всеки" за имунитета на Баце и въобще за 5 часовото заседание на ПП по тема как да изперем Баце, опс. не изперем, а меркетингово ребрандиране :)

31

Черноризец Хлабав

преди 11 месеца

Едно от най-любимите неща на президента популист и нарцис е да прави знакови изкавания когато е командирован да представлява страната в чужбина, както направи за пореден път и днес. Много жалка картинка, напълно недостойна за институцията, която представалява. Не може имиджа ни пред света да е този човек видимо отправил поглед в миналото преди 1989 година.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Рундев, Украйна е Европа - завинаги!

29

Да се знае и помни!

преди 11 месеца

КРИМ Е УКРАЙНА - ЗАВИНАГИ!

28

Хайде

преди 11 месеца

И въпреки всичко ще си изпълнят националното предателство от ПП.По плана отсъвещанието им.Чакаме Мейдана и кръв.та.

27

българина

преди 11 месеца

От изключително пестеливата информация, която от Фондация Антикорупционен фонд са били принудени да разкрият в Регистъра на МП, се разбира още, че със сумата от 902 960 лв. от Америка за България, всъщност се финансират дейностите на една неформална структура, която дори не съществува в правния мир групата за хибридни акции срещу институциите, т.нар. Инициатива Правосъдие за всеки.

26

До прабългарина

преди 11 месеца

Кое ти семейство ве, неадекватник? Третополовите ти приятели ли? Тебе ще те направя за смях , помни ми думата

25

Анонимен

преди 11 месеца

Мутри, вън!Така ли беше? А Копринков? Той ВЪТРЕ?

24

Анонимен

преди 11 месеца

ПРЕДАТЕЛ

23

Българин

преди 11 месеца

Там сме, с цялото семейство и приятели! Казачокът премина всякакви граници на благоприличието! Толкова едва стаена zлоба...трудно се скрива!Прочее, КРИМ Е УКРАЙНА, ЗАВИНАГИ, ЧОРАП!

22

Анонимен

преди 11 месеца

организация "Правосъдие за всеки" странна позиция за организация с подобно име, вместо да се възмущават на амбициите на Асен Василев да отстранява на всяка цена законно или не, нещо немога да разбера

21

Алекс

преди 11 месеца

Президентът е единственият адекватен политик в момента,а тези ще организират шествие срещу него.Празни кратуни.

20

Обаче

преди 11 месеца

Ако излезе пак да размахва юмручето, какво ще го правим, не знам.

19

Асан

преди 11 месеца

Кебапчета и бира ше дават ли :)))

18

Наблюдател

преди 11 месеца

Бла,бла,бла...... само ние трябва да управляваме, защото сме дали най-ниска цена за България , а който не скача е червен! "Новите комунисти", които пак се кланят на някой и се скъсват да ни обесняват колко важно е точно на тези да се надупим! Не може ли да ви уврат кратуните, че българският народ наказва предателите?

17

Анонимен

преди 11 месеца

А ако народът излезе срещу ПП, ще намерят ли къде да се скрият? Мизерници

16

Да

преди 11 месеца

Да се чете по нареждане от "посолството"овц..е на шествие.

15

Опа

преди 11 месеца

Правосъдие за всеки, ама за всеки който е наш.