114

Продажник

преди 10 месеца

Марш, Путинска п0длого излитай към Кремъл с каскета !

113

А против ПП кога?

преди 10 месеца

Излязат 100 човека срещу Радев, защото им каза (при това доста обрано) истината в очите (най-добрата защита е нападението) - отразяват го всички медии. Излязат на протест В ПОДКРЕПА на България-срещу ПП-медиите мълчат. СлучаЕноС? 2020-та, ако не бяха 7/8 ТВ (на Слави) и Евроком НИКОЙ не ги отразяваше - центъра беше пълен - НИКОЙ! Поход за мир - десетки хиляди - по медиите НИЩО! Абе човек ще си помисли, че е нарочно :D Ако някой организира протест СРЕЩУ ОПГ пп-дб-герб, казвайте кога и къде!

112

Дддд

преди 10 месеца

Тагарев е напечатал призовките за Украйна ,Борисов Борисов а уж беше мъжкар .

111

Ццц

преди 10 месеца

Украйнските и *** клетки ще опитат да правят размирици ,тоя сценарий е познат.

110

Анонимен

преди 10 месеца

До 143 А то на вас комунистите много ви пукаше за България за това избихте куп народ , народа седеше гладен, здравеопазването беше дс не влизаш там ,че няма излизане. И тн и тн. Всички ви знаем мрачния период на окупирана България. Айде по тиху,че 90та разминахте въжетата .

109

Нелсън Мандела

преди 10 месеца

Руски апартейд мерzавци

108

Сссz

преди 10 месеца

Евроатлантиците. Неим. Пука. За. България. Тях. Им. Трябва. Територия. за. бази. на. НАТО. с. Ракети. насочени. срещу. Русия,. с години. да. изнасят. златото. на. България. веригите. магазини. печалбите. и какво ли. още. не

107

Около вас сме...

преди 10 месеца

За тези които крещат "Слава Украйну" и "Смерть Россий":След приключването на военните действия в Украйна с Победата на Русияи предстоящото ново "преразпределение" на Източна Европа, когато България намери своето място близо до Великая Русь, вие краварски "***" ще бъдете "прибирани" по надлежен ред и върнати отново /както след 09.09.1944 година/в лагери като Белене, Ножарево, Куциян и Свети Врач.Там всеки един от вас ще дава своя доброволен, безплатен и безкористен труд за България, вие търтеи и лентяи !

106

Няма да сме сеирджии

преди 10 месеца

Откъде на къде собственика на тази фалшива месарска фирма ще става министърна земеделието, а тази мизерия Тагарев ще ръководи МНО Че той ще разпердушиниармейските складове в ползая на Украйна и ще ни прати призовки за фронта.А Кокорчо с "розовите шорти" ще ми определя колко пъти ще се храня на ден,за да стигнем 3% дефицит, за да влезем в Еврозоната.Излизаме отново на улицата . . .

105

СС,

преди 10 месеца

Българи. и. Руси. Са. Славянски. Православни. Народи. ! В, СВЕТИ. НИКОЛА. 1877_ 78,. Ако. Не бяха. Руснаците. България. нямаше. да я. има. на. картата

104

Анонимен

преди 10 месеца

Президент MEPZABEЦ!

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ако пипнете президента, ние ще отговорим с парламента и предателското правителство дето го редят с Тагарев и Кокорчо

102

Анонимен

преди 10 месеца

Да изметем резидента на решетников

101

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ще идат дежурните кибици от Дневник и Капитал.Как не им омръзна да се излагат тея.

100

До зозо

преди 10 месеца

На Боко Тиквата - също.

99

До 132

преди 10 месеца

Бе за вас и ваксините не бяха добри...*** се оказахте ваксинирани...хахаха

98

Анонимен

преди 10 месеца

Клоуните от Дб, Пп и Герб са против Радев, което значи, че той е добрият. Такива шмекери са тези, че няма достатъчно място в затворите за такива родоотстъпници.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Другаря избран от масковия НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!

96

Хосни Морадефф

преди 10 месеца

Инпийчмънт

95

Българин

преди 10 месеца

КРИМ НЕ Е РУСКИ!!! УКРАЙНА НЕ Е РУСКА!!! А БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ!!! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!!