52

Отговор

преди 11 месеца

До Анонимен 73 Два сантиметра и половина.

51

Съвет

преди 11 месеца

До Додо 56 Не обвинявай Нелка. Тя само ни поднася чужда информация. Не ги измисля тя , тези работи.

50

Дядо Соци

преди 11 месеца

Не знам Ким дали страда , но народа в СК страда със сигурност.Живеят в затвор с постоянен страх за живота си.Това ни готвеха и на нас братушките , но добре че се откачихме от тях, като ку-ч-ка от ПЕС.

49

Анонимен

преди 11 месеца

A оня, който се здрависва с въздуха?

48

До Кори

преди 11 месеца

И кога са обявили, че Джо е дементен, че не се сещам? Развеждат го насам натам като мечка, той не знае къде се намира. Ким лош или хубав, но е на 39 години.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Брееееййй, зависимост от никотина! Пушел, демек. Наш Киро и глутницата около него какви зависимости имат? М?

46

Кори

преди 11 месеца

До ДОЛНЮ, в САЩ по закон администрацията е длъжна публично да огласява всяка промяна в здравния сататус на президента.

45

До анонимен 66

преди 11 месеца

Пий синхапчетата инсиншягай че членоразделната реч ти бяга и русофобиите са те подгонили.

44

ПИТАНКАТА

преди 11 месеца

Я оставете Ким или Владко,ами разкажете от какво страда дъртия памперс на Кравария! Заявчера се строполи като чувал с картофи !Тази торба с лай,а се мъчи да управлява света! Дано Путягата приятелски му подаде ръка!Да го качи на един Сармат за да го прати във вечните ловни полета,че да миряса света!

43

Миротворци

преди 11 месеца

Великите миротворци и защитници на човешки права - САЩ, ООН и т.н защо до сега не освободят хората в Северна Корея от диктатурата на този човек и семейството му? Нали нон стоп се наяират във всяка точка на света с благородни идеи мама там нещо не припарват? Там хората да не са по-малко хора от тези в останалата част от земята?

42

Лъжа

преди 11 месеца

Ким е трезвени и спортист!

41

Дон Кикот

преди 11 месеца

С Пеевски трябва да отидат на дебилотерапия.

40

XuTbP5bP

преди 11 месеца

"Изкуствен интелект установи, че той тежи около 140 кг..." Ха, хахахах. Какво? Попита ChatGPT колко тежи ли? :D Н'ема по-малоклетъчни от журналягите и феминацрцисистките...

39

Ким Кардашян

преди 11 месеца

Ким Чен Ун страдал от инсомния и зависимост от алкохол?- Ами той и така изглежда..

38

АМИ

преди 11 месеца

То и У.Чърчил пиел по едно шише уиски всеки ден,през ноща е работил-и какво? Почина на 91 г. Не им мислете на управниците.Бидона пада,става и пак си е президент..

37

Де да знам

преди 11 месеца

Тази обсесия към северна Корея ми се струва леко прекалена. Ама кой колко тежал, ама дали пушел, ама как били пасели трева от глад. Абе хора, според СЗО в северна Корея живеят средно със 7 години повече от българите. Произвеждат от химикалки до спътници. В ТОП 10 на свтетовните износители на плодове са. Най вероятно севернокорейците си нямат и идея къде е България, камо ли да коментират коочината ни.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Да им имам сърдечните проблеми. Дядо му си отиде на 82 год.

35

45ти

преди 11 месеца

Спри да си слагаш плюсовете сам, че и минуси наслагал на предните постове. По големи крадци и диктатори, че и престъпници от западняците няма. Само им погледни антуража дето са ти сложили в Парламента, изслушай им записите и после ми говори за диктатора Ким. Там на семействата без жилище държавата осигурява безплатно такова. Кирчо и Кокорчо сега като направят правителство да ти дадат! Поискай си, те не са диктатори.

34

до 38-я клепар

преди 11 месеца

А банани имат ли? Те са много важни, нали знаеш. Ние тук си имаме вече и не живеем в средновековието! Като в Африка живеем, има банани, има африкански заплати и т.н.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Значи е окз ако примерно си от село, а не от София да седиш гладен, така ли? И да нямаш кола и да не можеш свободно да пътуваш до другия град? Да нямаш и компютър/интернет? И да ти е забранено да гледаш чужди филми/книги и др.? Вярваш ли, че средностатистическия човек там някога е ял шоколад, кашкавал, кисело мляко? Или пък е пил читава ракия? Наясно ли си, че в много провинции има недостиг на комбайни и събират реколта на ръка... Мислиш ли, че могат да си купят банани и портокали?