83

Анонимен

преди 11 месеца

Потъва....с нови най-богати територии докато ЕвроДжендер Европа и САЩ скимтят и налагат санкции на чистачката на Путин да не ходи в Хонолулу хахахахах Така потъва, че прибави още 50 хил кв.км хахахаха а ЕВропа и САЩ загубиха милиарди

82

Анонимен

преди 11 месеца

До 96 Ами ти чети внимателно и се поинтересуваш кой колко газ добива и дали може да осигури нуждите на Европа.Е и американците могат нещо да осигурят ,ама и цената е важна,щото ,ако не е евтино като руския газ не си заслужава.Ние и сега купуваме руски газ,но го пробутват за азерския и е по-скъп и,ако някой не се беше сетил своевременно да наложи таван на цените на ел.енергията нямаше да ти стига заплатата да си платиш тока и парното.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Русофоби, не бързайте да се радвате. Такъв е планът на Путин да даде Белгородска област на Украйна и след това да я размени срещу Крим и Донбас. Така Путин ще бъде победител в третата отечествена война за Русия и ще я освободи от украинско робство. В първата отечествена Русия победи Наполеон, във втората Хитлер, а в третата Зеленски.

80

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 95 ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО Ль...льо. Канада, САЩ, Венецуела, Норвегия, Либия също произвеждат много газ и петрол. Северно море (между Англия и Норвегия) е много богато на газ. До сега ЕС купуваше от Раша защото беше най-евтино а не защото нямаше други доставчици.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Путин искаше война и си я получи на собствена територия. Атаките по руска територия ще продължат докато Русия не върне войските си от Украйна за да защитят собствената си територия. В тила на руснаците в Белгородска област на практика има само полиция без редовна армия.

78

Хи Дзинпин

преди 11 месеца

До Анонимен 88 Имаш ли представа какъв огромен брой супетанкери доставят горива на Китай от Близкия Изток? Говорим за милиони тонове месечно! Целия този трафик от огромни кораби минават през Южнокитайско море. Това е най-оспорваното море в целия свят. Китайците строиха там изкуствени острови за да си направят военни бази. От Раша за Китай има само един мижав тръбопровод, който я захранва 1% от нуждите на Китай я не.

77

Анонимен

преди 11 месеца

до 89 Град не е западна техника, чоджум. Руска е.

76

до 83

преди 11 месеца

Глупаво краварче ти изпи ли си хапчетата днес раздел ФАНТАСТИКА е на друго място. Тук говорим за реални бойни действия а не за твоите фантазии. Таза сутри изгледах клиповете от Киев чуха се 5 силни експлолозии и взривове а Патриота беше тихичък. За Патриота вече няма кзакво да говорим има много снимки на унищожената система. Military Watch авторитетно военно издание призна, че досега Патриота не е бил подлаган на сериозен тест и при първия дуел той е бил унищожен.

75

Българин

преди 11 месеца

Нали нямаше да ползват западните оръжия по тези руски територии? Но това реално са провокации от чужди сили. Защото в Украйна знаят какво ще последва в отговор на тези атаки и нямат никаква полза от това да стрелят по руски граждани на руска територия. Защото следващата стъпка ще е пълна мобилизация, ползване на тактическо ядрено оръжие и заличаване на Украйна.

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Хи .И как мислиш, че С.Арабия ще осигури нуждите на петрол на целия Китай,че не е много ясно и дори и да се опита тогава на Европа кой ще осигури техните нужди.Китай и Индия са 30% от населението на света и няма такава страна или страни,които да и осигурят напълно нуждите им от петрол.

73

Petar

преди 11 месеца

На Украйна и трябват 2 атомни бомби в центъра на Киев и войната приключва.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Е тая информация е малко стара и руснаците са отговорили подобаващо,и не само са отблъснати тая атака,а и са унищожили групата и нанасят удари с авиация по близките градове, където се струпват такива формирования.

71

Хи Дзинпин

преди 11 месеца

До Анонимен 60Китайците са зависими от Русия толкова колкото САЩ са зависими от България... ид..от.Китай купуват нефт от Саудитска Арабия, храни от САЩ, стомана от Австралия. Спри да гледаш Первий Канал че не са ти останали мозъчни клетки.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна вече не може да бъде сплашена и с тактическо ядрено оръжие. Всички Искандери 21 на брой са свалени за последните 2 дни от Пейтриът плюс всички Кинжали 7 на брой откак Украйна располага с Пейтриът.. Искандер и Кинжал са ракетите с които Русия може да изстрелва тактичесо ядрено оръжие. Тази сигурност която дадоха американските Пейтриът дава възможност на Украйна да пердаши здраво по руска територия. Пропадна и последната русофилска надежда Русия да удари с ядрено оръжие по Украйна.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Е какво е въоръжението на НАТО? Някой си мисли,че НАТО ще изпрати войски в Украйна и британци и американци ще умират на бойното поле заради кирливата Украйна.Я се събудете ,скоро се очаква в Украйна да се приеме закон ,който да обяви за престъпници тия мъже дето са напуснали страната и така да принуди запада да ги екстрадира обратно.Айде честито на всички бежанци .

68

Анонимен

преди 11 месеца

Приближаваме към на баба Ванга предсказанието за изчезналата европа. И това ще се случи благодарение на краваристан. Те ще се бият до последният украинец.

67

Путин

преди 11 месеца

Всьо варви по план, строго по графика, по плано.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро ще падат ракети и по плешивата глaва на Путин. Времето активно работи за Украйна.

65

Анонимен

преди 11 месеца

До До 76 А ти имаш ли представа за позора на Русия?

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ами нещо е облачно и там гърми светка, не може да са с-ми,, Град" руzняците нали ги унищожиха още първият месец от войната.