103

Радев

преди 10 месеца

Брей че нагли братушки искат само те да стрелят по чужди страни и да убиват,висша раса на убийците,на някой ако му се мре те са насреща,,кръвожадна нация,през 20 години нападат някой свой съседи все някой е им крив ,тясна в им федерацията че искат още

102

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Свобода за Белгород! Стига руска окупация!

101

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До Рибентроп-***: Г'лупости са това. Каква историческа украинска територия е Белгород? Та самата Украйна е създадена като държава в състава на СССР. Дотогава такава държава не е имало. Те са за Русия нещо подобно като нашите комшии от РСМ за България.

100

Малко за политика

преди 10 месеца

Укронацистите обстрелват жилищни сгради, не военни обекти. Това не е военна операция, а чист тероризъм. Но и тероризмът (за който западните им спонсори си затварят очите) няма да им помогне.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Велик град Болгар в Татарстан.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Малко история за българи. Каде беше стара булгария? Колко дойдоха на бьлкан? Колко останаха там в русия? И колко сега велика Татарстан, така сега наричат стара булгария. Някой видял ли велик град ***. Не..... А сега лижите *** на англосакси и европа. Зато в НАТО зато европейци. Забрави ли от каде дойдохте, кой хан Аспарух и Кубрат. Своя а крьв мрази е която живей в Россия.

97

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Става дума за специална военна контраоперация, никой не атакува Московия. Белгород е исторически украинска територия и там трябва да се проведе референдум за независимост.

96

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен "както знаете Русия губи, няма ракети и се бие с лопати" За това ли вече колко нощи подред вземаме само Киев по цяла нощ вият сирени и ПВО активно работи. За това ли дори Пентагона през зъби потвърди че ЗРК Патриот е поразен. Но ще бъде поправен(да го кажем с популярен медицински термин след пресаждане на СЪРЦЕ...)...

95

Никой

преди 10 месеца

Руските петлета снасят яйца, всички знаем, че сте кокошкари!

94

Х.Т.

преди 10 месеца

Трябва една специална военна операцияЗа депутинизация в Русия.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Абе 111 Хората ти казват,че не ги интересува кирливата Украйна,а ти драпаш като мишка в леген да обясняваш ,какво било.Тук е България и се интересуваме само от нея.Като ти е толкова любима тая Украйна ей там е фронта отивай и си решавай проблемите с Русия.Нито съм ги канил украинците нито съм длъжен да им търпя простотиите.

92

...!

преди 10 месеца

Предлагам , на влюбените в Путин, да отидат и да се поклонят на мумията на най-великият Гей на миналия век ,Илич! След което да се запишат доброволци. За шест месеца на фронта, и Путин раздава желаното поданство. И както казват в обявите за доброволци,чакат ги ... "удивителни изживявания"!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагам всички евроджендАри тук да отидат да се бият срещу русия за да угодят на козяк - както знаете Русия губи, няма ракети и се бие с лопати - така че ще ви е много лесно...тръгвайте и оставете жените/дъщерите си тук ние ще се погрижим а ако са грозни и дебели мултикултурни бежанци ще ги опаткат за еврогражданство хахахаха

90

Анонимен

преди 10 месеца

Русия пада под люто украинско робство господа русофили, а вие вместо да защитите родината си от Украйна си чешете езиците по форумите. Къде ви е обичта към родната Русия, къде ви е жертвоготовността за Путин? Засрамете се майкопродавци.

89

Анонимен

преди 10 месеца

До 107 Абе кой се оплаква бе .Ти скимтиш и просиш от 15 месеца скимтиш и ревеш заливаш ни с украинските си простоти всеки ден и си мислиш,че си постигнал нещо.Трябваше още преди време да ви наритаме от тук ,за да разберете,че не ни интересува кирливата Украйна.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Оплакват ли се? Големи женчовци са Путините.

87

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 104 Че ти ако имаше собствена мисъл в главата си нямаше да напишеш тая глупост.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Абе ей украински просяци я се погледнете ползите и драпате като мишки в леген и като ония клоун си изнасяте представлението.Украйна се разпадна и няма сила,която да я възстанови .Само някакви жалки опити с измислени истории като тази.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Ей 15 месеца слушаме украинците глупости и само защото не им обръщаме внимание и имаме малко повече мисъл в главите за разлика от тях сме една ли не русофли.Нали всички трябва да вярват на тия глупости,да нямат право на собствена преценка,да не разбират ,какво става,така го искат всички,за да им е удобно на тях.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна поробва Русия, а нашите копейки се ритат по кокалчетата в НС вместо да грабнат калашниците начело с Копейкин и да освободят родината си Русия.