22

Цезар

преди 10 месеца

Някой се правят на компетентни, но всъщност са невежи. Значи по добре олигарсите Васил Божков черепа и Цветан Василев да дадат показания като свидетели, вместо те да бъдат осъдени и да лежат в затвора. Вие не разбрахте ли, че олигархията е раковото образувание на българите, вие не разбрахте ли, че олигархията е дълбоко свързана с руските служби и техния бизнес. Олигархията сега е около президента и те заедно не искат редовно правителство,а да лапат без да работят. Вижте само колко милиарда лева

21

Европееца

преди 10 месеца

Златния шанс на България е да има редовно правителство и работещ парламент съставено от първите две партии. В противен случай ще се продължи с добре организирания хаос. Задкулисието и тъмните сили начело с президента и ментето чебурашките от Възраждане ще продължават задкулисната си роля за разделение на обществото, сееики омраза и тласкайки ни към агресивна и корумпирана Русия.

20

Анонимен

преди 10 месеца

ПП твърдо седят зад Асен Василев, той е G - точката на компромис

19

В.

преди 10 месеца

Зестрогонци винаги се намират!

18

Генерал

преди 10 месеца

Имаше много други поговорки, но тези избраните за народни се бият в свешената сграда. А пък над вратата им пише дасе саединяват. Те така го разбират съединяването. Като нямат кворум и работят по няколко минути, няма и заплати да получават. Просто защото, българите си знаят работите. За разлика от тях. Къде им е бюдоета за 2023 г. Къде им е редовното правителство. Като се научат да носят отговорност, може да ми се обадят. Ако ми знаят номерата. А те са полкова прости, че дори и това не знаят.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Гарван гарвану око не вади имаше такава една поговорка

16

Финанист

преди 10 месеца

Взеха й зестрата на Габриел. Денков е виновен. Той я е откраднал. Борисов му е бил съучастник. Както и депутатите, които са се били в парламента им. Тези неща с правителствата не стават само с избори. Трябва си и дупе. Особено за лидерите на партиите им.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А Асен Василев какъв е оборотен ли е единственият специалист който ще ни извади от блатото .Вярвате ли аз Не вече не длед като така ми продадоха вота йакво ли остава за другите продажби .Продажбите на страната в която живея и вярвам .Вярвам в българите не на политиците продадоха ни толкова пъти и все още сме тук такива като мен които вярват че България е на българите и ще пребъде

14

Надблюдател

преди 10 месеца

На Гешев вече му вярвам, колкото вярвам на оборотната *** , която ни докара от Дубай да свидетелства! Тя се била отъркала около Илия Павлов, около Румен Вълка, и сега била с дясната ръка на Черепа? Но била знаела "достатъчно"? Гешев ,Гешев, дотам ли го докара? Комунистите от ДС като решат да правят компромат, го правят по-най-бруталният перверзен начин, да унижат някого! И всички им верваме! Поне ще огледаме глутницата, която лае в хор подир него!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Началото на края на 12-годишното ЦАРУВАНЕ на Тиквата. Беше овладял цялата Държава, Съда, Прокуратурата, обградил се с неграмотници и крадци като него и купил националните медии, които да го хвалят по 20 пъти на ден.

12

Анонимен

преди 10 месеца

А бе, той Бацко и Влади Горанов не си спомня да го е виждал.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Тиквун преди го даваше спокойно, щото се назначи Гешев и не ти пукаше, знаеше, че ще разследват фиктивно. Сега като реши да пожертваш Гешев, той реши да изкара някои неща на бял свят. Сега те е страх.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Циркът е пълен и не разбирам как тези от ДБ не се усещат че ги разиграват.Или може би и те не са това за което се представят?През 2020-та, Борисов бе лошият, Гешев превърна Радев в жертва, Радев оглави протеста (чрез триото) и Борисов бе изпран. Последният няколко седмици се криеше из Балкана и не смееше да се мерне сред хората. В крайна сметка го изпраха и започна отново да мирише на нов.Сега участниците са същите но ролите са малко разменени.Целта на днешните ченгеджийски номера е Борисов отново да бъде изпран както през 2020 тъй като е изолиран и отслабен а и трябва да бъде решен пр

9

Анонимен

преди 10 месеца

Съдията осъдил Бойко на 40 години затвор за кражби на милиарди и развитие на корупцията в БГ. Бойко протестирал чрез адвоката си Менко пред Съдията, че е на почти 70 години и няма да може да излежи цялата 40-годишна присъда. Съдията казал - е, тогава колкото можеш.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов стана депутат точно защото му трябва имунитет. Борисов е прибрал милиони от далаверите с парите за автомагстрала Хемус и от много други далавери. Борисов знае , че има много престъпления и няма да даде имунитета си сам.

7

Анонимен

преди 10 месеца

ПП-ДБ категорично не трябва да гласуват за падане на имунитета на Борисов! И не само и просто заради шанса за правителство, а защото така не се прави, независимо дали срещу Борисов или някой друг, защото може да е всеки. Прокуратурата на Гешев години се мота и превежда тия 200 страници от испански и точно сега реши да иска имунитета на Борисов. Щом са се бавили толкова години, ще почакат още малко, докато се реформира съдебната система и приключи работата си това НС. Публиката тука вече е свикнала да чака справедливост. Вече 34 години го прави, ще почака още малко, ако й се обясни с думи ***

6

Анонимен

преди 10 месеца

Евроатлантическите чакали се сдавиха.Колонията се разпада. Доброто иде, но трябва още около 1,5-2 годинки търпение.И дано повече българи започнат да излизат от тая летаргия.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Дай Боже скоро да бъде разпитана и Борислава Йовчева ! Злите езици обаче говорят, че тя се крие в Дубай !А, като са почнали с разпитите , нека разпитат и Цветан Василев за фалита на КТБ, както и Васил Божков за рекета срещу него от страна на Борисов и Влади Горанов !

4

Анонимен

преди 10 месеца

И ако няма правителство лицето ББ става редови гражданин без имунитет опааааааааааБойко нали викаш всичк иса равни пред закона

3

Анонимен

преди 10 месеца

Адвокат Менков е наясно че Тиквун ще лежи в дрънголника до края на живота си.И Боцко оцапа крачолите...Трябва веднага да му се отнеме паспорта и да бъде арестуван , вместо да бръщолеви лъжи по медиите.