131

българин

преди 11 месеца

В момента Русия има в парламента ни две партии които я подържат-БСП и Възраждане!Коя ли партия щащитава нашите български интереси?Не знам,затова и не съм гласувал. Мисля,че няма такава.Затова не гласувах.

130

Анонимен

преди 11 месеца

Костадинов, сериозно те питаме, ние твоите атакисти и вемероисти. Кога подаваш протестната нота до САЩ и Посолството. Нетърпеливи сме, буйни сме, ти уж си с нас, но започваме да се съмняваме. Ти ли си нашият истински Вожд? Или си предател? Защо не подаваш протестна нота до САЩ и Посолството? Цирковете в парламента не са ни достатъчни, искаме действие, или се отричаме от теб, като предател. Ще търсим нов Вожд. Ти не ставаш за нищо. Не си достатъчно радикален и се пазиш от американците и ни лъжеш.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Доказаните предатели викат "предатели". Изложиха се със записите, а хулят. И в крайна сметка онзи мисир, дето е счупил очилата на шампион по силов трибой го доказва. Защото, ако шампиона по силов трибой искаше да се бие да беше му смачкал мижавата тиква.

128

Радослав

преди 11 месеца

Време за бюджет, МРЗ, майчинство, осигуровки и тн. да се гласува няма, но да се джавкат като баби на пазара за краставица намират! Разпускайте го това НС и без това вече 2 месеца само взимат заплати, а работа за 1 стотинка не са свършили!

127

Анонимен

преди 11 месеца

Без да чета статията знам, че вгъзродените са в основата на поредната селяния сътворена в НС.

126

Анонимен

преди 11 месеца

България и съюзниците от ЕС и НАТО подкрепят ПП и ДБ. Те мога да решат проблемите на българите . Не Възраждане , не ВМРО , не Атака, не и ГЕРБ. Само със Съюза ЕС и в Шенген , България ще има успех.

125

Анонимен

преди 11 месеца

То *** сигурно имат "пикантни" записи с тия двамцата, и с това ги държат на каишка. *** как се възпалиха копейките смотани.:)))

124

киро

преди 11 месеца

Ааа браво, браво нека да видят избирателите им, за какви ,,достойни,, законотворци са гласували.И *** и ПП, са национални предатели. Едните са *** а другите са поклонници на ФАЩ. И това чудо ли искате да ни управлява?

123

Анонимен

преди 11 месеца

....или като Деса общата..

122

Анонимен

преди 11 месеца

до 129 По-овладяно, като Манол Пейков и Ананиев от ПП или като Свиленски от БСП или като Биков от ГРОБ? Не ме разсмивай бе!

121

Анонимен

преди 11 месеца

Да.И все пак някой партии го правят по овладяно.А може би снимат тези от Възраждане Възраждане в близък план ,но са отвратителни.

120

Димитрий

преди 11 месеца

Жалко, че е почти поне нещо щеше да са свършили......

119

Анонимен

преди 11 месеца

до 125 Те само Възраждане ли са такива? Всички до един са такива.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Възраждане в парламента приличат на хихикащи хиени.Противно е да гледам в парламента хилещи се физиономии.Поведение присъщо за глупави и елементарни хора.Крякащи и врякащи.Овладейте се бе.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Машините да се забранят и отиваме на нови,ЧЕСТНИ избори.А ПП-ДБ-ББ - в панделата !

116

Анонимен

преди 11 месеца

Има една нова депутатка на около 50 години от Възраждане и днес Божанков като слезе от трибуната и тръгна към изхода защото знаеше че ако стои там ще яде бой и тази депутатка с бяло сако го пресреща и му казваше нещо от рода" Къде се намираш бе?" Муахахахаа... разкрещя му се яко от 50 сантиметра.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Росен Желязков през цялото време на обидното изказване на Божанков, което беше само от обиди укротяваше залата, а не и оратора. ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!ПОРУГАНА БЕШЕ ПОРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА ОТ ТИЯ КОИТО ЛЪЖАТ ЧЕ СА ЗА ПАРЛАМЕНТАРИЗМА, А ПО НОЩИТЕ ДОГОВАРЯТ ЧИСТКИ НЕЗАКОННИ И ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНИ ЗА ЧИСТКИ И СЛУЖБИТЕ ДА СЕ РАЗНИЖАТ ОТ ЧУЖДИ КОНСУЛТАНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

114

До 120

преди 11 месеца

ГЕРБ знаели какво правят?Пхахахаха.Хич си нямат на идея какво правят,единствената им цел е да спасят имунитета на банкята,ама и това не вярвам да се случи.А избирателите им са отвратени и разочаровани вече тотално от тях,така че на едни следващи избори за тях ще гласува само администрацията,ама и това не е сигурно.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Ето коментарите в руските фороми по случая с кадруванто на чуждите посолства в нашите служби : Просто ШурикНе ми пука. От думата "абсолютно". Достатъчно е да си припомним на коя страна са се били "братушките" в миналите световни войни и на чия страна са в настоящата.Вячеслав ЩербаковЗа кого Господ да пази България? Тя избра своя път и той отново срещу Русия. За пореден път историята не ни учи на нищо. Във всичко съм съгласен за подкрепата на Just Shurik.Михаил ЮсиповПросто трябва да забравите дори тази дума "братушки"! Ако Император Александър II знаеше предварително, че тези "братуш

112

Анонимен

преди 11 месеца

Коалицийката и по простотия и по предателства и по всичко в отрицателен план надминава Възраждане. Обаче всичките говорители по медиите се правят на слепи, че пълзящия фашизъм настъпва. Нищо не е далеч деня, в който и вас ще ви приберат за справчица в полицията като през демократичния идеал на тия демократи - 1941-1943 година... Сега си седете и гледайте безучастно сеир. Сега обиждат, чупят очила, парламентарната трибуна е тяхна Росен Ж казва ама тихо чуйте обидите им внимателно, цирк