39

Анонимен

преди 11 месеца

Тези за пари така пускат какви ли не нискочели в по-горен клас заради парите иначе ще им спрат парите заради ниски резултати им се пишат нереално високи оценки. В образованието търсят количество не качество, защото количеството е обвързано с финансирането им и така се получва един порочен кръг, който бълва негграмотници, но с дипломи.

38

Анонимен

преди 11 месеца

На всеки даскал държавата дава половин ден да забогатява. Никой друг не може да работи 2-3-4 часа и да получава пари за 8 часа труд. Те отиват да стават даскали заради половиния работен ден и ваканцията. Мързеливи са, искат да имат време за другите си далавери.

37

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 37, нямам нужда да давам частни уроци. Изкарвам достатъчно и без уроци :) Преподавам про боно. Но за разлика от "учителите" си плащам данъците и не крада от обществото!

36

УУУУ

преди 11 месеца

Те поне да ги учат наистина а само отбиват номера заради заплатите си и бълват неграмотни небългари без да си задават въпроса че утре България я няма!От 1989г насам учители и образование няма а има едни заплатаджии!

35

Даскали за България

преди 11 месеца

Ми да си направят партия и да влязат, повече пари ще вземат.

34

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 25, преподавам повече от 15 години и забърсвам зад "учителите". Говори за себе си.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Има стотици хиляди роми с дипломи за средно образование, а те нямат знания и за начално.

32

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 23Давай и ти частни уроци и прави бизнес, щом мислиш, че си по-добър от тях! Или направо спри децата си от училище и ги образовай ти, "умнико"! На такива "родители", като теб все учителите "криви", а собствените ви деца "идеални"!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Като не им харесва да си намерят истинска работа.

30

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 34, и НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ! После врещят за заплати и за пенсии! ЕМи, няма от къде да дойдат тези пари! Щом мамят си заслужават съдбата!

29

Анонимен

преди 11 месеца

За 2-3 часа на ден работа да им се плаща. Почасово заплащане. Никой учител няма повече от 3-4 часа работа на ден. Следобед са свободни за другите си далавери. Заработват много пари, купуват си апартаменти след апартаменти, забогатяват като Крезове. Не вярвайте на бедността на даскалите. Всеки лъже в тази държава.

28

Факт

преди 11 месеца

Всеки който има ученици знае какъв бардак е в училищата.

27

Полския тръмбеж

преди 11 месеца

Тука в нашия ромализиран на 90% район български не можеш да чуеш вече ...хиляди скитащи се чингапуци които уж на училище ходят но не знаят български,камо ли да четат и пишат но 7м дават дипломи че са завършили!

26

Хахахахахахахахахаха

преди 11 месеца

До Анонимен 26, само де би лл може да предложи подобно нещо. Как ще мотивираш лекар да се рови във вътрешностите за същите пари като чистачката, а? Или смяташ, че целят свят трябва да се срути до твоето ниво? Осъзнаваш ли, че ТИ и такива като теб сте проблемът на тази страна?

25

Асанко Шекер маалЪ

преди 11 месеца

Ама то и аз искам 1900 лева заплата!

24

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 24, никога не си влизал в образователните среди :) С един пост става ясно. За да си знаеш и да не се излагаш: има хора, които не сме част от образованието, но правим много за децата. И повярвай изобщо не става въпрос за пари. Учителите сами си докарват огромни суми всеки месец. Уроци Бог дал бол. Проблемът е в манталитета на тази миришеща на пръст личност, която единствено знае да мрънка за пари. Качество, обаче, на продукта на ТЕЗИ учители НЯМА! 35 години по-късно! НИЩО!

23

Ужас

преди 11 месеца

От училищата излизат неграмотни деца,за това ли искат пари?!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Работните заплати трябва да са еднакви и всеки да си избира - учител ли иска да бъде, складов работник ли, лекар ли? Всеки има еднакви нужди и върши полезна работа.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Да стават орачи,копачи,сеячи на нивата без климатик,сянка и кафенца и цигари че да видят кон боб яде ли!

20

Анонимен

преди 11 месеца

За половин ден работа на ден и 3 месеца ваканция даже много им дават. Те са на половин работен ден, не работят 8 часа. Всички са замесени в далавери и другите 4 часа ги използват за частни уроци и бизнес.