34

Петъръ

преди 10 месеца

Всеки получава на морето това, което търси. Като в автокъща е. Едните си купуват Опел Корса на 22 години, други си купуват рено талисман на четири години.

33

Бре

преди 10 месеца

Много добре се описвате тука тримата рибари по-долу. Па и много знаете. Начетени, и дипломи знаят ...брей. Запушвайте си плювалниците, няма смисъл от тях. А на тоз с кучетата, му пожелавам да му дойде на главата каквото желае на другите. И със здраве...отивай си в селото, не си ти, когато си в града!

32

Сините чисти вълни

преди 10 месеца

Дъртите полякини ще разказват за славните си преключения с нашите гларусиии ооо Соц какво време беше ядене пиене любов и секс е сега не е така само едно написване ако имаш пари

31

еФтинджос бате

преди 10 месеца

до До Алооу...ефтиния При толковоа "професори" наоколо, само ти си с купена диплома, сигурно за повече парички. Украинците търсят техни хора на брега. Заеми се със задачата многознайко! На първо време можеш да им разхождаш кучетата...

30

До Цъ

преди 10 месеца

:)))))))))))))))))))))))))) само ще кажа, че имам "леки" съмнения в писанието ти! :)))))))))))))))))))))

29

До Алооу...ефтиния

преди 10 месеца

Сърди се на спелл чекер-а. Не съм аз, достатъчно образован съм. Нямам нужда от корекция на правописа. Ако желаеш да се включиш, допълни с нещо интересно. Айде у ряката - да дойдеш на себе си! Ако не ти е пуснала ...:))

28

морски

преди 10 месеца

За едни е старт, за други трябва рестарт... Работя от Великден.

27

Алооу...ефтиния!

преди 10 месеца

Купи си буквар или речник. Може и втора употреба - еФтино.

26

Ъ

преди 10 месеца

Онзи ден един грък се хвърлил от осмия етаж на малкия си семеен хотел, защото разбрал, че всичките му резервации са анулирани до края на сезона и то все от канадски учени и милионери. Щяли да ходят в България.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Кат видят кво е времето няма и да повторят...бааати и дъждовете и чудото то един слънчев ден няма от 2 месаца.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Бай Дрън - Еха! Как да не направим дребна шегичка с геноцида над милиони. Те и българите са си имали лагери ... радвай се, че дядя ти не е ибл там, че няаше да те има днес ... ама като те чета, дяда ти може да е бил там, ама като надзирател.

23

Чакаме

преди 10 месеца

Англичанина който риташе с крак камериерката в главата. Украйнците са вече тук отдавна. Останаха пияните германци да дойдат и да падат от балконите. Пълно е и с румънци, явно им е ефтина дестинация България, ядене пиене на корем. Понеже няма SARS...патентован 2015, изчезна заради войната, заети са и няма време за бактериологично оръжие, очакваме туристи от Турция, Сърбия и французи гледам идват по санаториумите. А да, и руснаците са тук, с мезарати...ги мернах, и те бедните...:) Като нас...

22

Анонимен

преди 10 месеца

Кафе срещу шезлонг е пак по-евтии и много по-добре от "50 лева за чадър и правото,д а седие под него"

21

Петъръ

преди 10 месеца

С радост съобщаваме на нашите гръцки приятели, че предстои един много успешен туристически сезон в България.

20

Бай Дрън

преди 10 месеца

Е да, евреите навремето си имаха и лагери, ное също имахме пионерски лагери...кой как си уредил почивката. Някои зелени евреи почиват с бял прах в бункер и така нататък. Почивката си е почивка.

19

Цъ

преди 10 месеца

България лято 2023 - перфектно море, перфектни хотели, перфектно обслужване.

18

Анонимен

преди 10 месеца

то няма толкоз презервативи в аптеките бе :)))

17

Шъ

преди 10 месеца

В България били идвали полски евреи а пък в Гърция били ходили канадски евреи. И какво да правим сега? Нали евреите и те трябва да ходят на почивка някъде.

16

Бай Дрън

преди 10 месеца

Пшепрашам бардзо...с Полските Фиатчета ли ще идват? Приемаме само полякини.

15

Мьоньо

преди 10 месеца

Високото качество на българският туристически продукт достига до все по-големи части от европейските потребители.