Снимка: БГНЕС

Летният сезон у нас стартира от днес, по охраняемите ивици в курортите трябва да дежурят плажни медици и спасители. Сянката по нашето Черноморие няма да поскъпва, въпреки инфлацията, обясниха концесионери.

Очаква се броят на туристите от Полша да достигне около 460 000, което в сравнение с миналата година ще бъде увеличение с 80 000 души.

Междувременно относно появилата се в български медии информация, че се слага край на практиката кафе срещу шезлонг в Гърция, главният секретар на гръцкото Министерство на туризма определи това като дезинформация. В Гърция това лято очакват 30% ръст на туризма.

Коментари Напиши коментар

34

Петъръ

преди 3 месеца

Всеки получава на морето това, което търси. Като в автокъща е. Едните си купуват Опел Корса на 22 години, други си купуват рено талисман на четири години.

33

Бре

преди 3 месеца

Много добре се описвате тука тримата рибари по-долу. Па и много знаете. Начетени, и дипломи знаят ...брей. Запушвайте си плювалниците, няма смисъл от тях. А на тоз с кучетата, му пожелавам да му дойде на главата каквото желае на другите. И със здраве...отивай си в селото, не си ти, когато си в града!

32

Сините чисти вълни

преди 3 месеца

Дъртите полякини ще разказват за славните си преключения с нашите гларусиии ооо Соц какво време беше ядене пиене любов и секс е сега не е така само едно написване ако имаш пари