26

Бай Дрън

преди 11 месеца

Лошо е, че заговат деца, но така става заради скапаната ПВО на Киев, чиято единствена цел е да запази драгоценните Патриоти, че иначе ще се сринат продажбите. За целта се отклоняват ракети, само и само да не стигнат целта си. Ама нищо, че ги отклоняват в жилищни райони. Това не е ПВО, това е маркетингово ПВО!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Поклонници сте на украинските нацисти, но така обричате децата си да умират за американските интереси.

24

До 27

преди 11 месеца

Подкрепяте украинските детеубийци!

23

До Харалампов

преди 11 месеца

Има резон в това. Храбрият финландски народ така отблъсна първото нападение през 1939, когато 300 хиляди *** пълчища нахлуха на тяхна територия. След като бяха размазани, се наложи да пращат нови 500 хиляди за да стане работата, а имайки предвид че финландия е много по-малка по население от украйна , за ссср да не говорим, това си е героизъм достоен за възхищение.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Долнопробен слугинаж се вживява с тези писнаия.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Колко деца загинаха от украинските нацисти от 2014г. Защо забравяте Алеята на ангелите в Донбас?

20

Балабанов

преди 11 месеца

ДНР и ЛНР се прърнаха в ЖНР. Всички мъже отидоха да се бият за "свободата" си, а укрите броят атаките с дронове и убитите, чакайки шепа войници да им свършат работата. Или сваляйте зельо и заемате партер на пyтьo, или грабвайте автоматите и вперед. Шепа руски партизани ви показаха че може спокойно да е нахлува на рускя земя. Така че няколко хиляди човека ще вземат белгород за два дни. тогава на пиздюхин наистина ще му подгори под петите.

19

Анонимен

преди 11 месеца

А материали за многобройните украински атаки срещу градове и сел а в Русия? Целенасочено по жилищни сгради и битови обекти. Всеки ден и нощ, включително тази нощ.

18

Тишина

преди 11 месеца

А нещо за унищожението на ГРУ на Украйна в Киев нямали?!

17

Шефрет

преди 11 месеца

Докато Шойгу не надуупи на дувара Наркомана , все ще има сълзливи украински фейкове.Ам да се оплаче на милицията Наркоса ,че му правят заря след 11 вечерта и нарушават общественият ред))

16

към 10

преди 11 месеца

Това е от 29 май, когато управляемата зенитна ракета PAC-3 на ЗРК MIM-104F Patriot се шашардиса, отклони от курса и удари по булеварда на името на Степан Бандера.

15

До 12

преди 11 месеца

Не ги свалят, защото са си техни.

14

Харалампов

преди 11 месеца

Укрите са робско племе, също като нас. Ако бяха единна истинска нация, щяха да се вдигнат масово и да изринат путинските орди за няколко седмици. В момента няма много желаещи да воюват за свободата си и това е оснвония проблем на ВСУ. Оръжие има много но няма кой да борави с него. Нека това не звучи като обеинение а като констатация, все пак не може да виним някой че иска да живее без значение при какви условия. Ние така изкарахме в робство 500 години.

13

Ярл фон Трън

преди 11 месеца

Какво са търсели през нощта в главното управление на украинската разведка?! Видяхме вече как ракета на ПВО поразява маршрутка по улиците на Киев. Западът продава на Киев стоки с отдавна изтекла годност, при това на двойна цена. Търгаши-кръвопийци и геополитически мародери. Незападният свят става все по-силен и един ден ще ви потърси сметка.

12

Само уродливите

преди 11 месеца

русофили могат да паднат толкова ниско и да пишат несвързани глупости под публикация в която се съобщава за убити деца...

11

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците се крият зад деца и старци. Впрочем в Донбас колко деца избиха и съвсем целенасочено? Някаква реакция от милозливия запад? Правеха се, че няма такова нещо. А онова скандално изказване на Лукашенко, че нашите деца ще ходят на училище, а вашите ще се крият в бункери? Сега трайте и не просете съжаление.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Смелите украинци свалят всички ракети, освен тези които убиват деца.

9

ам'чи тъй де

преди 11 месеца

Кривогледите укровци, вместо ракетата са целнали нещо тяхно.....

8

Анонимен

преди 11 месеца

На коя дата е извършена поредната руска атака над Киев? Не е ясно.

7

Да

преди 11 месеца

Никой нормален вече не вярва на украйнските фейкове.