66

Анонимен

преди 10 месеца

В България две деца загинаха после още две блъснати от коли без Путин да е виновен

65

Анонимен

преди 10 месеца

Но нацисти са украинците, да не се объркате. ;-)

64

Христо Христов

преди 10 месеца

ПАК украинското ПВО демек.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Те тия не могат да боравят с ПВО -то щото са некадърни,а после руснаците били им виновни.

62

Подоляк

преди 10 месеца

Това са украински ракети, които са решили да се върнат обратно.

61

Анонимен

преди 10 месеца

БГ копейките ще спят доволни, също както москалските терроряги. На коммунетата детска кръв по ръцете никога не им е прачила, това атентата в Св. Неделя или избиването на децата на руския цар - никакав проблем за рашшистите.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Терориzти.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Защита на традиционното семейство

58

Анонимен

преди 10 месеца

До 60Сега разбирам как работи мозъка на русороба. Той просто хваща една информация, която е тотална измислица и след това живее с нея пренебрайгвайки всички останали факти и събития. Това е възможно в общества където не е имало адекватна висшва и аналитична образователна система, в която да имаш задължението да пишеш трудове само след като си цитирал Н на брой доказани източници, така беше с мойта дисертация в Единбург например. Не знам на колко сте години, но най-вероятно даже и не ме разбират

57

ПО АНАЛОГИЯ

преди 10 месеца

КИЕВ СЕ САМООБСТРЕЛВА - нали така обясняват всичко укропитеците!

56

Гоги

преди 10 месеца

Няма проблем,нали ***? Руснаците са добри и на тях им е позволени да трепят цивилни? Не виждам нещо възражения и квалификации Терористи?!

55

Ясно е, че

преди 10 месеца

Ще има всенародно въстание, ако продажните евроатлантици решат да изпратят български подразделения в Украйна.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Ето това се случваше в Донецк и Луганск 8 години!!! Но тогава медиите мълчахте. Няколко хиляди души, от които над 100 деца, бяха убити от украинците за тези 8 години!!!

53

до 56

преди 10 месеца

Плоско, много плоско... Тези загиващи са благодарение на Зеленски запада, които казаха, че не искат никакви преговори за мир и въпросът трябва да се реши на бойното поле! Та късането на глави - първо от Зеленски, Байдън, Урсула, Шолц, Макрон и т.н. трябва да започне.

52

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 55е Какво говориш от както войната е започнала аз се на слушах на тъпотии каква жертва е Русия и Кремъл, то по-скоро с тия си действия медийте изравняват нещата. И Русия място на чужда зема няма. Никой нямаше да пострада, ако болшевишките пияници не бяха започнали през 2014 г. с това. Сега Украйна щеше да си се развива постепенно вече бивайки близо на входа на ЕС с предприсъединителни пари и инвестиции, а Кремъл щеше да пикае газ, че и те вече ги минават. Е за това почнаха 2014..

51

Анонимен

преди 10 месеца

Децата са онези "нацисти", с които Путин оправда жалката си война! Тези жертви ще са камъка на Сизиф, който руснаците ще носят оттук нататък.

50

до 55

преди 10 месеца

Защото не са го съглавували с "посолството"...

49

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименРусия е обстреляла фермата, вече е потвърдено. Както говорехте в началото ***..ли долни, че украйнците сами се бомбандирали така сега и *** сами се бомбандират в Белгород, Брянск, Москва и прочие. Молете се да няма бог след насладата, която изпитване от мъката на хората. Аз бях в Украйна да помогна на мой близък, който го беше закъсал, ако видите майките как бутат децата с количките и се разделят с мъжете си на Путин ще ви се прийска да му откъснете сърцете с нокти.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Само пропаганда сте, а нещо за загиналите руски деца от оркаинците защо не пишете?

47

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 51Това след като Путин каза че са фашисти ли го разбра? Щото преди това мълчахте като гъбки и изведнъж от 10 години, кой какво правел. Най-вероятно нямаш едно обективно доказателство за тези тъпотии. Но аз пък мога да ти пусна поне 2-3 документални филма за страданията на украйнците в този регион след 2014 година.