34

Хахаха

преди 11 месеца

Слагайте ми колкото минуси искате. Реалността обаче не е в услуга на сърбетата. Албанците са 2 пъти повече от сърбетата, а освен това демографските реалности са категорични - 80% от албанците са под 45 годишна възраст. 65% от сърбетата са над 60 години. Айде склерози с попикани ***, пишете минуси.

33

Някой

преди 11 месеца

Албанци, Косовци, Босненци и подобни си плачат за як бой и всички мигранти от там в ЕС да бъдат изгонени както и турци. Хубаво щеше да е да се знае позиции на съседните държави по-сериозни и ново разпределение. Защото така ще стане страшно с последици и ще участват хора който нямат право и то никакво освен НАТО, ЕС който е слугата на Америка и мюсюлманите..... Пишете, но не пишете най-важното Гърция, Румъния, Унгария, Полша къде са ... Тези неща ще засегнат и тях. Те са там където и ние.....

32

до 17

преди 11 месеца

ти чуваш ли се какви ги плещиш бе, льо-льо? русия не била фактор...русия сега е световен фактор 1...питай урсулата, шолц и бай пън. га-щи-те им треперят от братушките!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите пак за некъв газ бълнуват. Какво Ви е, другари?! Мръзнете ли?! Да пратим една нота до Румен рублата да им пусне малко руска газ, че тоя вой вече е досаден.

30

До 20

преди 11 месеца

Глупости си написал. Какъв пряк път като всички около теб са в НАТО? Какви стотинки газ? Той и сега е евтин и какво? Да не би да забогатяхме? Ти газ и петрол ли ядеш? И не ми говори за предприятия. За да имаш предприятия трябва да имаш хора с инженерно мислене. В България процента е много нисък. Бачкатори отвсякъде могат да се намерят. Те затова са бачкатори, защото са леснозаменими, пък до 1 година и няма да има нужда от тях. Роботите не взимат отпуска, не спят, не се хранят, не боледуват.

29

Анонимен

преди 11 месеца

България никога няма да забрави 45 години съветско/руско робство. пфу! НИКОГА!

28

анонимен

преди 11 месеца

сърбия НИКОГА няма да забрави американските бомби над белград! а нашите продажници искат янките да са ни братя! пфу! НИКОГА!

27

Василев

преди 11 месеца

Русия ще се опита всякакси да запали пожар на Балканите, защото това е голям шанс за изнасяне на конфликта в Украйна в още една европейска страна , която има проблем с етнически малцинства и следва същата шовинистична политика!!!Агент Фейд Макбрайд!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 11 месеца

И Мадагаскар подкрепя Сърбия. Същото е, не е ли?!

25

Някой към 17

преди 11 месеца

Преди да говориш направи разбор на събития къде се намираш и плюсове и минуси на съюзници и противници в създадената ситуация да не ядеш бой от всякъде, а помощниците ти да гледат от далече като мишки.....или ако се намесят пак ще ядеш бой. По-добре без бой не си сам там.....

24

До 22

преди 11 месеца

Няма такова изискване. Има доста държави в ЕС, които не признават Косово. Примерно Испания е една от тях.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото и Русия подкрепяше Армения...

22

АнонимеН

преди 11 месеца

РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!! ХЕМ ПОДКРЕПЯ РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗА ОТДЕЛЯНЕ В УКРАЙНА ХЕМ НЕ ПОДКРЕПЯ РЕФЕРЕНДУМА ЗА ОТДЕЛЯНЕ В КОСОВО !

21

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна защо не признава Косово? Как иска да влезе в ЕС, като признаването на Косово е задължително условие за влизане в ЕС?

20

До Мразя

преди 11 месеца

Най-единни са като се стрелят едни други, ша знайш. Пак бяха единни когато шефа на тенистурнира в Република Сръпска каза, че Джокович бил сиганче. Единни са, ша знайш.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Ако излезем от НАТО и дадем пряк коридор на Русия до Сърбия, а от там и до Бондстийл в България ще потекта реки от газ и нефт за стотинки. Освен това националната сигурност на България ще бъде гарантирана, никой няма да посмее да посегне на България. Всъщност пряк коридор на Русия през България означава разпад на НАТО а от там и на ЕС. Ако Русия има военен достъп до Сърбия тогава НАТО става безмислено, нищо не може да направи в Европа, това е все едно като САЩ да владеят Крим - Русия им е на тепсия.

18

Мразя

преди 11 месеца

сърбите, но не може да им се отрече, че са много по-единни и по-големи патриоти от нас

17

Анонимен

преди 11 месеца

Имай си хас... Някой съмнявал ли се е?

16

Анонимен

преди 11 месеца

И какво като Русия подкрепя Сърбия? Най-много Сърбия и Русия да изядат солидарно по-голям бой. Мишока Песков още не е разбрал че на Русия вече не и пее петеля. От Русия не става и 4еп за зеле. Никой не бръсне Русия за слива.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Песков не каза нищо ново. Всички българи го знаят. От самото начало на войната в бивша Югославия. Но има и сърби , които не желаят руските помощи.