54

Българин

преди 7 месеца

Не се разбирам с русофили.Ненавиждам сърбомани.

53

путипедерация не под

преди 10 месеца

Китайските власти призоваха във вторник за зачитане насуверенитета на всички страни с оглед референдума на Русия в четири региона наУкрайна. Китай винаги е поддържал, че суверенитетът и териториалната цялост навсички страни трябва да се уважава, каза говорителят на външното министерствоУанг Уенбин на пресконференция в Пекин. Министърът на външните работи на СърбияНикола Селакович заяви, че Белград не може да приеме резултатите от т.нар.референдуми в украинските области, контролирани от Русия, защото, както посочи,това би било напълно против нашите държавни и национални интерес

52

Анонимен

преди 10 месеца

ние го знаем от личен опит.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Забравил е да каже и Македония.

50

Путинландия капут

преди 10 месеца

Косовските сърби мислят, че росия трябва да си изтегли армията от територийте на Украйна. Ко прайм ся товариш пецков.

49

Анонимен

преди 10 месеца

"Haй-roлeмият вpar нa Бълrapия e Cъpбия." Mycтaфa Keмaл Aтaтюpk

48

антиватник

преди 10 месеца

потоците от рубли към бг тролчетата секват лека полека и това се забелязва в коментарите.Това е много хубаво. Вятърът на промяната задухва все по силно и и лека полека отвява ***. Що се отнася до сърбите и косовците, това е само вдигане на пушилка. мацква няма капацитет във всяко отношение.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбия ще влезне в нато. Какво поткрепя Русия

46

До 49

преди 10 месеца

На 7 годинки си, нали?

45

Да

преди 10 месеца

бе, ще анексира нато РУСИЯ колкото аз ще изкарам повече пари от саудитския крал!

44

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО може да анексира Русия за половин час. Видяхме ги що за смешки, дронове летят наляво надясно из Маскве и никой не знае кво се случва.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите в Косово още ли карат без табели с букви и номера,че знака с флага и номера на държавното образование,които общо са изписани и окачени как табела на превозните им средства за пътуване със застрахователен лист и картонче към призната застрахователна компания без да сменят табелите от една компания на друга непризнаващи се по какви критерии-финансови,правни,корпоративни и др. разни като за косовски граждани.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите да не разчитат вече на рашките, те са заети с войната с Запада, албанците ще ги изринат, също да не очакват помощ от БГ, понеже осъзнахме, че ни мразят :))))

41

АнонимеН

преди 10 месеца

КОСОВО И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ СА ПОДАРЕНИ ТЕРИТОРИИ НА СЪРБИЯ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СЛЕД РАЗПАДА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ! И КАКТО СА ПОДАРЕНИ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ТАКА МОГАТ И ДА СИ ГИ И ВЗЕМАТ! А НАТО ВЛИЗА В СЪРБИЯ , ЗАЩОТО МИЛОШЕВИЧ НАСИЛСТВЕНО Е ИЗСЕЛВАЛ АЛБАНЦИТЕ ТОЕСТ КОСОВАРИТЕ :D СЪЩОТО ПРАВИ И *** В МОМЕНТА НАСИЛСТВЕНО ИЗСЕЛВА ЦЕЛИ РАЙОННИ , УБИВА НАСЕЛЕНИЯТА НА ЦЕЛИ РАЙОНИ И ГИ ЗАРАВЯ И ОТВЛИЧА ЕДИН КУП ДЕЦА ПЛЮС ЕДИН КУП УБИТИ! *** НЕМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ МНОГО ЗАТЪНА И ТО МНОГО НА ДЪЛБОКО!

40

до до 39

преди 10 месеца

Шушляк добре, че в НАТО не радсъждават като теб и имат реална представа, че в момента не могат да се изправят срещу Русия. Иначе досега да са го направи 100 пъти.

39

До 39

преди 10 месеца

Единственият танк от 44 година? Хахахаха. Каква смешка са. А военният им парад беше цирк. Хахахаха

38

Някой

преди 10 месеца

Всеки говори за робство. Никой не мисли за приоритети в създадена ситуаци. Някак сме никак там в предни челни с хора който ни мразят и хора на който не им пука за нас и политици мама мия завалии пълни..... Така ще се получи като Беларус, но по-лошо и тези и тези може и трети ей тъй за спорта ...

37

Анонимен

преди 10 месеца

Сега е момента Сърбите да напънат за Косово. Русия може да им прати оръжие и армия а хилавото, БЕЗПОМОЩНО НАТО този път ще гледа. Тази Русия на Путин няма нищо общо с онази на Елцин. В момента краварите не могат да започнат военен конфликт никъде Русия веднага ще предостави оръжие. Краварската хегемония свърши и както се отича в канала и долара.

36

Хахаха

преди 10 месеца

Русия е никакъв фактор. Нулев. Икономическият им потенциал е колкото на Западна Сахара, човешкият е нулев, алкохолици и ранна смъртност при мъжете, а за военният ами красноречив е. След близо 2 години успяха ли да вземат едно село или бягат като бити пеераси?

35

До до 17

преди 10 месеца

Кви братушки са ни тия диваци, бе! Ние сме европейци, осъзнай се! Хаххахахха, братушките вика!