15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Че какво общо имат производителите на мляко с това мляко в магазина? Хората си продават млякото за стотинки, след изкупвачите какво става с него, няма как да знаят. т.е. и да знаят, какво да направят? Освен протест, като днешния. Потребителите сщо не е лошо да ги подкрепят, като плащаме по 4-5 лв за литър, поне в шишето да е истинското мляко, а не някаква синкава водица с неизвестно какво съдържание в нея.

14

Анонимен

преди 1 година

Петърчо Карадамянов,всеки божи ден можем да купим поне едно стотина литра мляко,разбира се,ако го предложиш на левче!

13

Анонимен

преди 1 година

Къде го подаряват? Искам да си взема 30-40 литра да си направя сирене. Нямам нищо против да си го купя и на 1,50.

12

Анонимен

преди 1 година

Производители? Че какъв процент в млечните продукти има истинско мляко? Масово е нещо си на прах разредено с вода. Я стига. Сухо мляко с вода за 3лв.

11

Анонимен

преди 1 година

Тарикат,като цени от порядъка на 50-60 стотинки са ти ниски,продавай си млякото на 2-3лева,какъв ти е проблема?А Нещо за пазар да си чувал?

10

палма

преди 1 година

абе още ли има производители на мляко ?! щото аз знам че има производители на продукти дето мляко няма но го водят мляко .

9

Анонимен

преди 1 година

А потребителите,вместо да пуснат по някой лев на производителите,се юрнаха с бутилки от 10 литра да ги пълнят на аванта.Ех,възпитание,ех манталитет!

8

Анонимен

преди 1 година

Хора, дето са виждали крава на снимка само в читанките си раздават акъли на млекарите! Все едно да ви кажа всички да си направите фирми и да си работите за себе си, вместо да ревете от ниските заплати на работодатели. Ще им изкупуват млякото за стотинки, а в магазините разредено и неприличащо на мляко ще го купуваме на 4-5 лева. Че и украинско ще внасят, щото у нас такова нещо няма. Управията навсякъде е както в политиката.

7

Анонимен

преди 1 година

немога да ги гледам

6

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И тези се пробват като зърнопроизводителите. Да спрем вноса, всичко вносно е лошо и вредно, само наше, то е найдоброто и на наши цени! И те били фермери - ха ха ха с 5 крави или 20 овце...ами като не им харесват мандрите, да си направят кооперации със затворено производство, зърно-животни-млеко-продукти. Да, обаче искаме печалбата да е само за нас...коопериране - никога!

5

Еколог

преди 1 година

А тогава защо сиренето е 14 лева? И то за 700 грама?

4

Анонимен

преди 1 година

Така е защото няма контрол не само за млякото но за всичко в България и търгашите спекуланти това и чакат да купят от производителите на безценица и да надуят цената 5-6 пъти.

3

до 2

преди 1 година

Доста не са го направили, защото са със соц мислене коне с капаци. Друго, освен да доят кравата (дето всеки робот вече го прави) и да дойде някой да купи млякото, не могат.

2

Анонимен

преди 1 година

Ми давайте ми го на мен за 50-60 стотинки и ще си отворя един магазин в София за мляко. Аз в магазина го купувам по 2-3лв литъра. Не виждам логиката никой да не го е направил ако цените са такива

1

Анонимен

преди 1 година

Нула ме вълнуват тия. Правят затворен цикъл на производство и спират да мрънкат.