11

Еврозана 2022

преди 10 месеца

Те са ги продали майките. Както и Бойко Борисов си продаде своята. За да стане член на БКП-то си. Честита 2023 г. Специални поздрави за работещите в БНБ-то им, като и за тези от пенсионните дружества. В тях пари няма. Нито пък в КФН-то им.

10

Генко Генков

преди 10 месеца

Тези мръсни копои и майките си биха продали за пари . . .

9

Хах)

преди 10 месеца

Ами той (следователят в икономическа полиция) е взел "веществените доказателства" за да провери дали не са фалшиви-като ги е реализирал като покупки)) то има и един шеф на икономическа който е тотомилионер -дай боже всекиму ))

8

Анонимен

преди 10 месеца

немаме нужда от правителство имаме си козяк 16

7

Скомина

преди 10 месеца

Да повлече крак на своите корумпирани ушеви колеги на високо

6

Анонимен

преди 10 месеца

През 2019 г. мои близки претърпяха ПТП, имаше и починали. Попаднаха на нечитав разследващ полицай. Обиждаше ги, притискаше ги, бавеше разследването, караше им се, експертизите също бавеше, спекулираше със сроковете. Абе в чудо се видяха!

5

Анонимен

преди 10 месеца

То и шефът на прокоратурата всъщност е полицай, и гнилочтта тръгва от главата. Някой учудва ли се изобщо? Имаме най-много полицаи на глава от населението в целия свят, а имаме проблеми от рода на масово шофиране под въздействието на метамфетамин. Някакви си там 26 хиляди гепил някакъв си.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно, полицай да влезе в затвора. Ще е интересно:))

3

МафиятаСиИмаДържава

преди 10 месеца

Хаха. Взеха народа за тотално не-интелигентен. Кой ще ти краде 30000. Явно е станал неудобен и са го погнали. Прикривал е кражби за десетки и стотици милиони а сега някой е решил да изгърми бушоните. С тея 30к само хотела не може да си плати в чужбина...

2

Анонимен

преди 10 месеца

Разследващите полицаи преди се наричаха "дознатели".

1

Анонимен

преди 10 месеца

Полицай да пази пари,е все едно вълк да пази пастърма. Възможно е на теория,но на практика не. Сигурно и този има тежки кредити, както деветдесет процента от сто хилядната банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени шуробадженакорушветчийски лапачи