97

Иван

преди 10 месеца

Само с каска и жълта жилетка - ти си участник в движението. И щом задвижването е с мотор, то това е МОТОРНО превозно средство...

96

Анонимен

преди 10 месеца

99 напротив, тротинетки не трябва да се продават и да карат лица под 18 и без изкаран курс за правилата на движение. Не знаеш маркировка, пътни знаци, кой участник в движението, кой не, обаче си тръгнал на състезание че и по тротоара.

95

Абаджиев

преди 10 месеца

Проблема не е в тротинетките, проблема си е пак в нас хората и получовеците. Култура няма, разглезени и *** лапета и вече пораснали такива. Правила трябва да има, неизбежно е. Средна скорост на пешеходец 5 км.ч средна скорост на тротинедкаджия 40 км.ч как да е безопасно, когато се движат на едно и също място.

94

кк

преди 10 месеца

И как ще се следи скоростта на личните торотинетки ? Трябва да се забрани на хора над 50г. да се качват на тях също.

93

Истукан

преди 10 месеца

А какво стана с онзи травестит Емили Тротинетката?

92

В.

преди 10 месеца

Електрическа Тротинетка обикновено карат хора без особена двигателна култура. За сравнение дъщерята караше обикновена тротинетка на 6-7 годишна възраст. Тежко шаси с общо тегло 100-140 кг с нисък център на тежестта при 20-30 км в час е доста стряскащо. Може да предизвика много тежки наранявания на пешеходец. С колело - най-много охлузване. Който твърди обратното просто е злонамерен.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Едно засилено колело в парка е доста по-опасно.

90

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 92 : Претенции ще имаш като започнеш да плащаш данъци, колкото шофьорите на автомобили. Разбра ли?

89

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя герберски *** да не ми казва с колко да карам ами да вземе да оправи веолалеята по Бъкстон, всеки ден минавам от там с звучна псувня по висящите с колите в задръстването.

88

Тротираст

преди 10 месеца

Тротинетките са много хубаво нещо! Докато ги карате и усещане как обръщате резбата и се приобщавате към *** ценности!

87

преди 10 месеца

Правила има, но контрол няма. Докато не се намесят някакви работещи органи, които да налагат санкции, всичко остава в сферата на пожелабията. Да напомня ли, че и каруцита са забранени в града? Но на каруцарите не им пука, защото никой не ги закача. За какво са ми такива наредби?!

86

Калоян

преди 10 месеца

Кога ще се измисли читава наредба за отглеждането на *** и защо тяхната чутовна бройка е никому неизвестна? Да се разхождат на повод, намордници, санкции за денонощен интензивен лай? В квартал Левски в София не може да се спи, бре, хора. Редовно джавкат по 50 дворни *** наведнъж.Кога най-сетне ще се вземат мерки за бездомните песове, както и за тези, които се пускат свободно по улиците от стопаните им? Защо ако нечий *** лае по цяла нощ няма санкции? Кога???

85

Анонимен

преди 10 месеца

в германия под 16 години не може да управлявяш тротинетка освен това е с регистрационен номер и задължително с каска и лични предпазни средсва ( на лактите и на коленета ). и всака година трябва да минава на преглед , на пешеходни пътеки се бута в парка също се бута

84

до 86

преди 10 месеца

С толкова злоба си за Орландовци пич :)

83

Анонимен

преди 10 месеца

СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ! Онзи ден един *** де ру нгел с тротинетка ми тръгнал по Цариградско и блокираше цялата дясна лента около Софийския. Самостоятелно правят задръстване, щото по закон трябва да ги третирам като хора и ако го блъсна се води, че съм убил човек, а не мръсно животно! На всичкото отгоре ще трябва и колата да си правиш ако бутнеш такова чудо! Айде разкарайте си играчките и пораснете. Или градски или кола/мотор. Велосипедите са за парка!

82

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът - повсеместен - е, че от европата ни възпитава в основната европейска ценност: Че "някой друг трябва да се грижи за всичко" някой спомня ли си приказката от преди 80-тина години: детенце към "гражданин" хвърлил си небрежно билетчето "...чичко, изпуснахте си билетчето" Днес всеки чака "Общината" да му реши проблемът а в общината са tъпu, ояли се, корумпирани kpeтeни, които, абе нека си крадат, ама да направят и поне НЕЩО смислено за столицата!

81

Решението е просто

преди 10 месеца

КАТ да заеме позиции в храстите на парка.

80

МБТ трутенетка

преди 10 месеца

"Виждам бате палка... директно подминаване, не стаа дума за парата бате, начи иаме разминаааване."

79

Нищо не сте видели

преди 10 месеца

Вие в София нищо не сте видели! Хората в големите европейски градове са пропищели от тези споделени тротинетки! Карат се масово от туристи, не се спазват никакви правила, карат се по тротоарите вместо по улиците, паркират се абсолютно безразборно. И за паркирането фирмите собственици не плащат и стотинка. Представете си, че вместо 2000 има 15000 тротинетки в София. И хич не са "еко" - тротинетките се чупят лесно, а и как се рециклират батериите, ако се рециклират изобщо?

78

Тротинерорист

преди 10 месеца

Цветан Недялков вече няма този проблем.