46

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв позор! Какви сме били, до къде паднахме."Всеки роб, от какъвто пол, вяра и народност да бъде, свободен става, щом стъпи на българска територия." член 62 от Търновската конституция

45

Шоп

преди 11 месеца

Ако беше мислиманска тapaмбyкa без образование нямаше да има проблеми, ама нали тези са защитен вид а руснаците са лоши...

44

Анонимен

преди 11 месеца

Българският съд на кого служи всъщност? Аз мисля, че на Сатаната. В случая на страната на Путин. Със сигурност. Отсъдили, че не бил застрашен, че в Русия нямало репресии....ама цял свят знае, че ИМА! Какво доказателства трябва да приложи човекът? Да се върне в Русия, да го пратят в затвор и чак тогава ще повярват. Също като жалбите за дом. насилие - нямало опасност за жертвата, не били налице доказателства....и накрая светла й памет!

43

Намерил

преди 11 месеца

Бил пещера ами ходи си у пещерата кво ни занимаваш нас той крал после ние виновни той ни преследва ние виновни че го обиждаме ми да се разкара кво свети и се бьрка в чужди семейства и тая многодетната с орден ли да я наградиме я в затвора

42

41

преди 11 месеца

До Анонимен 41 Не аз, а ти си вземи таблетките преди да станеш на компост, за да умреш щастлив и празноглав! Господарите ти нито те знаят, нито ще те вземат със себе си, като един от избраните, даже и да им /\aпHeш чeпoBeTe барабар с ToпkuTe!

41

vale_karo

преди 11 месеца

Като е толкова опасен как са го пуснали с едногодишна виза. Да не би пък да е шпионин?

40

ала-бала

преди 11 месеца

Има НОВИЧОК :(

39

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен"Единствената надежда за света" - Този пасквил дето си сътворил преди да си вземеш таблетките или след това го постна .

38

Анонимен

преди 11 месеца

Единствената надежда за света ще бъде Русия, за да спре пъклените планове на сатанистите от IV-тият райх САЩ, ЕС и техните пyge/\u за намаляване численоста на човечеството до 300 млн. човека, които ще останат на Земята, а останалите над определените и избраните ще бъдат превърнати в компост, за да възстановят, както те смятат, равновесието във физико-химичната биологична система на планетата! Решението на българският съд показва зрялост, човечност и най-вече далновидност и разбиране на действителното положение в света и Русия!NB: Русофобите на компост от господарите им!

37

Анонимен

преди 11 месеца

Айдее, цял свят знае, че в Мордора няма демокрация, независим съд и човек може да попадне в затвора само ако издигне плакат "НЕТ ВОЙНЕ", камо ли за нещо по-сериозно.БГ съд е позорище за България.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Много ясно , какви репресии .Единствено проблем има със строителството на стълби и прозорци в Русия, много хора паднаха заради това , иначе всичко друго е ток.

35

oтСидни Австралияя

преди 11 месеца

Значи нон стоп тръбят в новините че в Русия е тирания, а сега Висшия съд за 3-ти път издава решение че има "демократични институции" и няма репресии. Абе цялата държава ши3офрения ли я тресе? Тогава следващия път в новините да излязат с извинение към зрителите защото противоречът на решението на съда, и да казват че Русия има "демократични инстируции" както ВАС е обявил

34

Анонимен

преди 11 месеца

Слугинаж по българосъветски

33

Да се пише

преди 11 месеца

покраинец и щеше да получи безкрайна ваканция на Слънчака ол инклузив за сметка на бг данъкоплатеца! А КирчУ от Прати ни Посолството щеше да му подари и по една депутатска заплата :)

32

Анонимен

преди 11 месеца

бг пак започна с ромските си измислени глупости защо казвам бг---- защото вие представлявате бг инф.служби

31

БАНко

преди 11 месеца

Наблюдател , И ОТ АВСТРАЛИЯ ЩЕ ГО ДЕПОРТИРАТ !! ОБИКНОВЕН ИЗМАМНИК !!!

30

Абе що така

преди 11 месеца

Сичките мушеници дето требва да влизат в панделка все се явяват върли дисиденти и противници на Путин... ей го тоя шейтан, ей го и оня Навални и т.н. бандюги!!!

29

Хемус

преди 11 месеца

И на този Путин му е отворил очите за света,и в един момент станал репресиран!Ако не беше Вова-та,тия онеправданите като онзи със социалните мрежи в ареста Навални,още щяха да живеят в комуналки и да се хранят с кондензирано мляко

28

Надблюдател

преди 11 месеца

Сега видяхте ли, че не Прокуратурата е проблемът на България, а"независимият" български съд? Както и когато пуснаха ония , за да го награди Путин! Трето поколение комунистически израстъци, оплетени като свински черва !

27

Анонимен

преди 11 месеца

Ся ако побеждаваха урките, щях да си променя мнението за тех, ама те първо са измислени като макетата, второ не знаят какви са и си шпрехат на руски и с руски имена, е малко промениха Владимир на Володомир, но те нямат националност :)))