8

Щолинесъмучуден

преди 11 месеца

Провален кмет на Студентски район,вярно Гербаджийско пионерче е редно татко да му купи....колело.Тоест да го зарадва,че да не реве със сополив нос.Браво на татко,който се реши и депутат да влезе,че....Бай Ставри да не го докопа!!Не вадим картофите с бомби,че да не се досетим,*** скъпи !

7

Готин

преди 11 месеца

Дилчев! Като не ви стигат парите от рекета по зоните и транспорта, обявете фалит. Просто е!"За всеки влак си има пътници" и винаги има алтернатива на вашата система. Вие и топлофикациите сте кърлежите на обществото. Нагазили сте от десетки години в "меда" и сега е време да погазите във фекалиите. И не дай боже да се появят свестни прокурори и съдии, не ви чака нищо по добро от легло в ЦСЗ.

6

Готин

преди 11 месеца

Узаконени рекетьори! Част от мафията.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Годишната карта излиза 1 лв на ден, може да се плаща и на няколко вноски. А иначе най-логично. е да се вдигнат билетите, който ползва редовно и без това е на карта и няма да го афектира. А парите трябва да дойдат от някъде и най -добре да не вдигате скапаните данъци, че ще ви се такова майката като още народ избяга. Да си знаят всички скапани леваци и друга соц. ***. Няма кой да ви подарява пари наготово. Ползваш - плащаш.

4

До 1

преди 11 месеца

Жена ти също

3

Анонимен

преди 11 месеца

Специално за метрото хартиения билет излиза по-евтино, а електронния билет е по-подходящ за наземния транспорт при смяна на превозни средства.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Мутрите от ЦГМ са свикнали да се къпят в пари! Времето на тези изедници свършва!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Тия само лочат!