56

Анонимен

преди 1 година

Не знам Киро с какви очи излиза пред обществото. А и оня дебелия Христо Иванов с неговите схеми и оправдания. И двамата да се махат.

55

Анонимен

преди 1 година

КОРНЕЛКА, Я СЕ ПОКАЖИ ПО БЕЗ ФАНЕЛКА.

54

Анонимен

преди 1 година

Нинова,ти фалира Техноимпекс, изгониха те от СДС и Овчаров те приюти в БСП. Заигра се с Овчаров,стана зам.министър, но заради ежби с МВР Станишев те изгони.Заигра се с недоволните от Станишев червени барони, с какво ги омая не е известно, но в съдружие с тях свалихте М.Миков и започнахте война със С.Ст. Замалко да изгонят БСП от Европейската соцпартия. Сетне влезе във война с Радев, но оплю и него.Игра комбина с Киро от ПП и с него ще си отидеш.

53

Public enemies

преди 1 година

Радев отърва България от мутрата Борисов.

52

Анонимен

преди 1 година

Такава погнуса и отвращение отдавна не съм изпитвал, каквато в последните три години! Преди години близките ми се смяха, как съм могъл да гласувам за Цецка на президентските избори. Ето затова гласувах за нея! Жалко, че единици като мен прозряха още тогава какъв таралеж ще си вкараме в панталоните. Никога бивши военни на власт! Тие зорлем ще ни вкарат в гражданска война, защото само това умеят.

51

пенсионер

преди 1 година

нинова, нема се правиш на ущипана мома на мегдана , ти го доведе от някъде радев , даже го накара да се ожени за да не изглежда морално пропаднал щото и той като киро е държал парапет преди това . ти си тази дето не спираше да го хвалиш и караше бабите да въздишат по него , осигуряваше му клакьори да ръкопляскат и да му поднасят цветя . ся кво , нема мандат за бсп , нема папка , нема министерски пост и резултата е , радев е лош , той е виновен . жалка скица си ниновааа , жалка !

50

Анонимен

преди 1 година

"ала бала схема за изборите" Ами да питаме за кои избори става дума, че на мен не ми е ясно. Да не би за онези ...02-04-2021? Преди две години или за последните става дума? Колко станаха? Впрочем за една МРЗ търпяхме "дебати", "консултации" цели 3 месеца. "Ала бала парламент".

49

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен да се арестуват и тогава ще видим кой кум кой сват и кой на булката брат..

48

Анонимен

преди 1 година

Радев натресе харвардските измамници, после се разграничи от тях и ги нарече шарлатани. Вие от БСП издигнахте Радев за президент, сега го плюеш. Защо Корнелио?

47

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА - И Е ОТГОВОРЕН ЗА НАЧЦИОНАЛНАТА СИГУРНОС - Въпреки Всичко ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА Пример : Р.Т.Ердоган *** Аз Съм Президент - И Съм Длъжен Да Пазя Националната Сигурност и Суверинитет- Мен Съдът в Хага- Хуййччо и Мууйъчо - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ !!!!****.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

46

Кака Мара

преди 1 година

А ти,муцка? Не беше ли Ти,която ни ли го доведе на руски кон- вихрогон, този генерал, с бъдещата генералша и президентша на две заплати? Аааа?

45

Анонимен

преди 1 година

Егото аза

44

Анонимен

преди 1 година

Тая ква беше ве, ааааа, дето унищожи бесепету

43

Митко Пешев

преди 1 година

Нама такава държава в ЕС с одобрени началници от посолството. Това запомнете. И никота няма да има. Изключение е Германия по разбираеми причини

42

Анонимен

преди 1 година

Нинче, ти не си фактор отдавна в БГ политиката, недей да даваш акъл на Радев Импексова :))) Дай да видим и твоите записи, как ги хокаш твоите съпартийци :)))

41

пародия

преди 1 година

е как Радев е създал проблемите бе импексова , не беше ли ти една от най върлите му поддръжници , не гласуваха ли членове и симпатизанти на бсп за него , нали точно ти ги агитираше ???

40

Анонимен

преди 1 година

Тази тьотка я е яд,че е изпаднала от ала-балата,нищо друго.

39

Шефрет

преди 1 година

Радев само трябва да дръпне шнура на тоалетното казанче и тая ще отпътува.

38

Анонимен

преди 1 година

Нали вие го издигнахте ***

37

Истукан

преди 1 година

Нега всеки да си дойде на мястото кой кой е. Нинова създаде Радев. Без БСП Радев нямаше да е президент.