136

Управител

преди 11 месеца

Корнелке, не само Радев е виновен. Просто не разбирам защо пропускаш колегата му генерал Борисов. Сигурно или защото не си е намерил шапката, или пък членскат книжка от БКП. Това за акциите ти от Техноимпекс няма значение. Поне за мен. Аз си имам свои собствени за около 2 хиляди евра. Отдавна съм в еврозоната.

135

Анонимен

преди 11 месеца

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

134

баба мара

преди 11 месеца

какви проблеми е правил радев кара си по процедурата трябваше да съкрати времето по мандатите и двете икон групировки трябваше да си върнат веднагамандатите защото качеството на депутатите в нс е отвратително затова избори додупка докато изгоним тези ти-по-ве и въведем ред в държавата при 40 проц изб активност толкова глу=па-ви приказки се изприказваха

133

анонимен

преди 11 месеца

То само силно глу-поватите не разбраха, че вотът е подменен и ПП трябваше да са 4-5 сила в парламента. Но те вече са политически покойници и чакаме опелото.

132

Анонимен

преди 11 месеца

Въпреки, че не я харесвам, Корнела е 100% права.

131

Анонимен

преди 11 месеца

До ГандиДано завлече Радев със себе си. Ама не. Двата понтона-съветници на Радев са доста яки. Тя го извади от небитието. Той й заби нож в гърба. Вицето предаде БСП, а бе пратено да контролира независимия Радев. Радев ближеше дъ-то на американците и извади от небитието харвардите. Американците и харвардите най-логочно му биха дузпата и го пратиха у лево. Претаковай другарчето.

130

Случаен минувач

преди 11 месеца

Другарко Нинова, точно ти предложи Радев за президент! А по това време Герб не предложи избираема кандидатура, затова Радев стана президент! Ами той си е твое произведение, другарко! Защо сега ревеш от него?

129

СДФ

преди 11 месеца

А ти го направи Резидент

128

Анонимен

преди 11 месеца

БСП и пп ни вкараха в блатото за 7 месеца ,каква къса памет

127

Анонимен

преди 11 месеца

Радев бе лансиран от АБВ, от Първанов и Румен Петков, но стрина Корни с особено настървение го отмъкна под носа им. Това стана след срещата с ген. Решетников, който е истинският наставник и покровител на Радев.

126

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Госпожата забравя , че тъкмо БСП подкрепиха фуражка да стане президент на Република България . Тя като жена трябва да е наясно какво означава , че фуражка ще е на такава длъжност и за произтичащите от това последици . Трябваше да попита или да си хване любовник , който да я осведоми какво означава фуражка от времето на тоталитаризма на другаря Тодор Живков и за произхождащите от това извращения над по-ниско стоящите по длъжности и по "чин" (пагон) .

125

ББ

преди 11 месеца

"майка" е ...вярно руска...одобряваща убийствата на жени и деца???и това нещо ви е морален съдник???комунист...иска да ви управлява животите?тя назначи решетников!!! и заедно с дпс-гроб работят за путин!гладните го виждат!само Съюзниците ни не...и "дипломатично" не ги удрят!!!...така родиха хитлер!!!

124

Алекс

преди 11 месеца

По-тихо,Нинова.Не викай и не се бутай най-отпред.Избирателят ти отреди място на задните редове.

123

Анонимен

преди 11 месеца

Ех, ако кандидат политиците прекарваха едно денонощие в Чистилището, преди да влязат за пръв път в Парламента... мнозина от тях щяха да си спестят... Пъкъла...

122

Охлюва

преди 11 месеца

Зеления Чорап доведе и Кокора и Канадеца.Сякаш паднаха от небето тия двамата.Ленчето и тя.Мафия и Мутри.

121

Петя.

преди 11 месеца

Я млъкни,я се разкарай, всичките променкаджии сте овъргаляни в калта .Ти и партията ти довлякохте Радев с тайните ти срещи с Решетников,той довлече мошениците от ПП .Не се прави на ,,Светица" г-жо Лъжа.Ясно!

120

Анонимен

преди 11 месеца

А вие от Бесепету го предложихте и издигнахте кандидатурата за президент. Така,че пак вие сте в основата на проблемите.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Значи Ала-Бала.Да ама и вие кредете, Бесепари гадни.

118

Хааааха

преди 11 месеца

Това госпожа Лъжа да му каже истината в очите, значи нещата са стигнали вече дъното, което е добра новина !

117

Анонимен

преди 11 месеца

Щастието е градинка. Ако всеки ден се трудиш, ще има цветя. За мързеливите егоисти, които не ценят труда, своя и на другите, избуяват плевелите на завистта, злобата и алчността. С кражби се заграбва богатство, НО НЕ И ЩАСТИЕ ! Виждали сме мнозина богати и нещастни. ЩАСТИЕТО ИДВА СЪС САМОУВАЖЕНИЕТО, ЧЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО ЦЕННО НА СВЕТА И СВЕТЪТ НИ СЕ ОТПЛАЩА !