145

7676

преди 11 месеца

От гнома акъл не щем ... от комунистически прокурор, до евроатлантик .. ветропоказател от най-висока класа, заедно с вредната му ДСБ

144

Учуден

преди 11 месеца

Гледам,че русоробите напредват в опорните точки!Гледам и остров се появява?!Явно си настройват лъжите,че то с тези уж накрадени милиарди,човекът да се излага с някаква си къща в Барселона,трябва да му зашием и един остров!И остава да го кръстим Манхатън,та да го изкараме собственик на Ню Йорк?!Браво,наистина ще му ходи на ББ да е собственик на Ню Йорк!!Паляци жалки,смешни и долнопробни!!Връщайте Черепа да им пуска да си търкат билетчетата,че съсипаха държава на 1500 години зарад един магураджия!

143

Учуден

преди 11 месеца

Гледам,че от,качалките в БГ нямат свършване?!Извират като минерална вода!За какви стотици милиарди дрънкате,на всичкото отгоре откраднати?!Та той бюджетът на държавата няма такава стойност!!Стига с тия пучи масали и комун,делски мантри,че някой бил крадил и че бил корумпиран,а ти си ангелът небесен дето е дошъл да раздава правда на грешната земя!!Некакви к,атили са си навили на пръста,че ББ трябва да бъде свален,унижен,смачкан и унищожен физически едва ли не?!Май Черепа и мустака го искат това!

142

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБ кога ще влязат в затвора за откраднатите стотици милиарди и за некадърното им и престъпно управление?!

141

Анонимен

преди 11 месеца

До Бах мама му. КАкъв остров в Гърция има Борисов - *** да го вземеш, там Рошко Плевнелиев построи палати. А за замъка в САЩ - пак бъркаш, от ГП говореха за КЪЩА в Барцелона, но се оказа, че тя не е негово и балонът се спихна. За милиардите долари в БГ - да,има, но те не са негови, а на двама братя.

140

Анонимен

преди 11 месеца

Атанасов = ДС, требва да избере срана Бокича, че иначе лошо :)))

139

гражданин

преди 11 месеца

Борисов отдавна е застанал на правилната страна. А ти бе, гном, ти с кои си? Ти чу ли щарлатаните какво казаха и какво искат да правят?

138

И този велик политик

преди 11 месеца

вижда основната функция на правителството в евроатлантизъм и прочее външно политически глупости.Тези(няма да пиша какви,защото разбира се това ще бъде изтрито,но вие се сещате)...продължават да поставят външната политика на страната над вътрешната.На тях очевидно не им пука за състоянието на народа,то не им е първа грижа,а гледат да се харесат на чужди сили,които да им гарантират политическо дълголетие на държавната хранилка,оттам лично благоденствие. Отвратителни са.

137

Анонимен

преди 11 месеца

Заради мазното кокалче и с дявола в коалиция ще влязат. Само Възраждане може да ги измете и прати на бунището на историята. Друго спасение няма от тия. Комунизмът здраво е пунал корените си.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Тия комунисти, ако имаше закон за лустрацията, един нямаше да остане и да го знае някой. Как ли някога тоя е възхвалявал съветските ценности, а като задухал западният вятър е обърнал палачинката. Затова вечно ще сме на тоя хал, а и затова и макетата отдавна са ни отсвирили. Знаят какво представлява тая територия.

135

СРС ОТ БНР

преди 11 месеца

ГЛАВНИЯТ КРАДЕЦ МАВЪРА КОСТОВ КАЗА ТЕЗИ СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ МАФИОТИ ОТ МЕН И ПОИСКА ДА МУ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА ДА Я ДОРАЗСИПЕ!!... И ПОДХВЪРЛИ КОСТОВИСКИ МАВЪРСКИ НАПАДКИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА... ХА-ХА ЧЕРЕН КРАДЛИВ МАВЪР СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ...

134

ами

преди 11 месеца

Атанасов да го прашат като генерал да помага на Украйнските генерали ,а не тука да се право на голям военнолюбец ,да се маха .

133

Анонимен

преди 11 месеца

Всички се правят на големи евроатлантици,а повечето си бяха комунисти.Време е за лустрация.

132

Ясно

преди 11 месеца

Значи постовете се одобряват от Посолството/ Руското навярно/.

131

Анонимен

преди 11 месеца

Евроатлантическо правителство ще има напук на рyсoрoбитe

130

Анонимен

преди 11 месеца

махайте Кирил и Лена,няма ли други лица,какво се туткате..губите с неподходящите лица

129

Бах мама му.

преди 11 месеца

А кога ще започне делото срещу Борисов за острова в Гърция и за замъка в САЩ ?

128

Анонимен

преди 11 месеца

Вън американските марионетки от България! Дотегна да бъдем безгласна колония! Диктуват ни за всичко и най-често техният интерес се различава от нашия, защото са на май^на*та си

127

Сега

преди 11 месеца

Много бързо забравихте как той за да се оправдае хвърляше вината върху тоз същият народ

126

=

преди 11 месеца

Мутрата от банкя е несравнимо по свестен от ид.иотите на ппдб. Нагледахме се и се наслушахме на пр.остотии, надявам се че с изключение на бетоновите глави на *** всички останали са проумяли че имаме насреща си бавноразвиващи и слабоумни субекти