Снимка: БГНЕС

"България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили“. Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) и председател на Демократи за силна България Атанас Атанасов.

Още по темата
Кой има интерес това да не се случи, попита той.

"Във вътрешнополитически план това са сили, които искат да продължи управлението на безконтролната служебна власт.

Във външнополитически план тези заинтересовани властови центрове обслужват интересите на Русия в агресията ѝ срещу Украйна, като поддържат образа на България на “Троянски кон” в НАТО и ЕС", продължава той и завършва:

"Борисов трябва да избере на коя страна застава".

Коментари Напиши коментар

145

7676

преди 3 месеца

От гнома акъл не щем ... от комунистически прокурор, до евроатлантик .. ветропоказател от най-висока класа, заедно с вредната му ДСБ

144

Учуден

преди 3 месеца

Гледам,че русоробите напредват в опорните точки!Гледам и остров се появява?!Явно си настройват лъжите,че то с тези уж накрадени милиарди,човекът да се излага с някаква си къща в Барселона,трябва да му зашием и един остров!И остава да го кръстим Манхатън,та да го изкараме собственик на Ню Йорк?!Браво,наистина ще му ходи на ББ да е собственик на Ню Йорк!!Паляци жалки,смешни и долнопробни!!Връщайте Черепа да им пуска да си търкат билетчетата,че съсипаха държава на 1500 години зарад един магураджия!

143

Учуден

преди 3 месеца

Гледам,че от,качалките в БГ нямат свършване?!Извират като минерална вода!За какви стотици милиарди дрънкате,на всичкото отгоре откраднати?!Та той бюджетът на държавата няма такава стойност!!Стига с тия пучи масали и комун,делски мантри,че някой бил крадил и че бил корумпиран,а ти си ангелът небесен дето е дошъл да раздава правда на грешната земя!!Некакви к,атили са си навили на пръста,че ББ трябва да бъде свален,унижен,смачкан и унищожен физически едва ли не?!Май Черепа и мустака го искат това!