75

Утре

преди 11 месеца

Божанков, тези оттекоха. Нямаш перспектива с тях. Търси друга партия. Питай Настимир, той е с по-голям опит в политическото хамелеонство и сигурно вече се е осъзнал.

74

Евгени

преди 11 месеца

Това са му наредили да казва .От посолствотО/ не е от руското/!

73

Анонимен

преди 11 месеца

СЛУЖБИТЕ СА РАЗБИТИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО,КОГАТО ЕФР-ГЕНЕРАЛ ДИМГЯР СТАНА НАЧАНИК-ДИРЕКТОР,А СЕГА СА ЖАЛКИ REMNANTS,КАТО ДОИЗЖИВЯВАТ БИТИЕТО СИ... НЯКОЙ ИМА ЛИ ДРУГИ ИЛЮЗИИ?!!...

72

Анонимен

преди 11 месеца

До 53 Анонимен За първи път подкрепям Божанков. Заради Шенген и Еврозоната всичко е приемливо. Ще се направи добро за децата ни. . . . . ЩЕ ТРЯБВА ДА УЧИШ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЗА ДА СИ ВИЖДАШ ВНУЦИТЕ, СКУДОУМНИК!

71

Сата НАТО

преди 11 месеца

целят всячески да отклонят България от пътя към Европа и то-за вечни времена -----///------ Ако влизането в Европа ще ми докара обратно на власт комунистическият демагог и милиционерски политкомисар Бойко Борисов, мерси.... Между другото, България си е в Европа, навсякъде пътувам само с лична карта и парите ми от 25 години са фактически равностойни на европейското евро. Така че цялата дъвка за Шенген и Еврозоната са само плашило, с което искат да върнат Ту лупа на бял кон.

70

Анонимен

преди 11 месеца

. . . ако вкараме България в Шенген и еврозоната, реформираме съдебната система, съм готов да платя всяка цена и няма твърде висока цена за такъв успех. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ ОТ USA ЩЕ КУПЯ ЗА ДА МУ ГЛЕДАМ СЕИРА СЛЕД НАРОДНИЯ СЪД! С ТАКИВА ХОРА ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИВА ДА СИ ЦАПА РЪЦЕТЕ! ЕЗИК НА НЕГРАМОТЕН КЛОШАР! НЕ ВКАРВАМЕ, ЗАЩОТО НЕ СМЕ ОВЦЕ ДА НИ ВКАРВАТ НЯКЪДЕ СИ, А ПРИОБЩИМ КЪМ ЧЛЕНСТВОТО! НО НЕЙСЕ! Самозатрийте се!

69

Сата НАТО

преди 11 месеца

Когато Мария Габриел поиска оставката на Гешев, това отключи процеси, които не е имало от 30 години -----////------ Нещо не мога да се сетя, коя беше Мария Габриел, за да к се придава такова значение? Някакво протеже на Тиквата...

68

ПЕНСИОНЕР

преди 11 месеца

ВСИЧКИ СЕ ЖЕРТВАТ ЗА НАРОДА БЕЕЕ! ТОВА БОЖАНКОВ, КИРО, РАДЕВ, ГЕШЕВ, НИНОВА, АМА НЕ Е ДА ВЗЕМАТ ПО 20 000 ЗАПЛАТА, НЕ Е ЗА ТОВА, А ЗАРАДИ НАС - НАРОДА!

67

Анонимен

преди 11 месеца

Държавна измяна

66

До ььь

преди 11 месеца

И кой каза , че *** път е правилния. Тия които дават центовете ли?

65

Анонимен

преди 11 месеца

Е, как , взел е парите от краварите и сега е готов на всичко да изпълни поръчката

64

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е от триото "мека китка"

63

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е готов на всякакви престъпления заради личните си виждания. Призовава за извършване на престъпления. Гешев защо спиш? Незабавно го арестувай. Тоя е заплаха за националната сигурност. Няма право да се разхожда на свобода.

62

ЬЬЬ

преди 11 месеца

В тази статия се казва голата истина за президента,бсп и възраждане.Те,като играчи от един отбор,подкрепящ путин и войната,целят всячески да отклонят България от пътя към Европа и то-за вечни времена.

61

Костадинов :

преди 11 месеца

Божанков, донеси две кафета, Божанков!

60

До 59

преди 11 месеца

+++Както и какъв ще е ефекта Украйна, за да оправи информацията над нормалната.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Един вид Киро си признава, че държи кодовете за машините и затова имат такъв резултат. А реално са 10%. Това не е ли самопризнание за манипулиране на вота и изборна измама? Къде е прокуратурата? Или тя в момента се реформира?

58

Анонимен

преди 11 месеца

Защо скапаните журналисти в БГ не задават адекватни въпроси?Тези се ос раха до уши,сега са ги пуснали да дрънкат глупости.Кога ще бъде попитан Киро,какви са тези али-бали с президента,благодарение на които от 7-10% реална подкрепа,имат текущия резултат??? ???

57

БЪЛГАРИН

преди 11 месеца

РАДЕВ ГО Е СТРАХ ОТ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. РИТА ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА, ЛЪЖЕПРЕЗИДЕНТ

56

Б.Борисов

преди 11 месеца

Знам че обичате да въртите свuр4оци,затова съм ви избрал!