95

божи

преди 11 месеца

почвай с татуировките, чакаме новата

94

Анонимен

преди 11 месеца

Божанка и ти стана като Божинката!

93

Анонимен

преди 11 месеца

На всяка цена ще влезе в еврозоната Божанката ,има време докато обиколи всички партйи и коалиции ще събере стаж за пенсия.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Радостин Василев е известен като "Поп Кръстьо на Слави и Киро".

91

Анонимен

преди 11 месеца

100 % вярно. И наистина ли президентът е казал, че Русия ще спечели тази война?! Този същият каза преди 2 дни, че България може да влезе в Шенген още през юли...Няма как да стане, докато Радев е президент, защото в Европа са наясно, че той представлява руски интереси! И той го знае, но продължава да лъже.

90

тя

преди 11 месеца

ПП приеха такива изменници като Божанков и Василев от които някои партий се отърваха и сега ще си патят от тях !

89

Анонимен

преди 11 месеца

Божанков е хем лъжец, хем ***!Президентът назначава председателят на ДАНС, колкото назначава главния прокурор или шефовете на съдилища, посланиците.Председателят на ДАНС се избира и предлага на президента от Министерски съвет.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Като зациклите и все руснаци ви се предвиждат. От липса на ходове почват да ви пречат руснаците. Какво точно не чухте? Новите назначения са съгласувани с посолството. Още няма правителство и те са продали България. И после излиза онзи с говорния дефект да обяснява как при никакви ама никакви положения нямали да го направят така. Чак като се назначени новите хора щели да уведомят партньорските служби. Нагъл лъжец. Само незнам като слушате нещо дали го чувате, а още повече дали го осмисляте.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Жожанков да каже как така след една визита до Сащ напусна БСП и застана срещу руснаците. Какво се случи в Сащ господин Жужанков. Колко ви платиха,за да станете политическа ***

86

Ма верно ли

преди 11 месеца

Не се вижда некадърната ръка на ГРУ - неква скалъпена история компоромат типично по рашистки , еее айде стига тъпотии правят сеа правителство и край с тъпотиите

85

Баси

преди 11 месеца

Това яко намирисва на руска работа - сглобено от неграмотни рашки , с идеята да са приебе влизането на българия в еврозоната и да се запазят позициите им в българските служби. Защо майкрософт прави дата центровете си в Гърция - не заради гръцкия талант в коденето, заради пробитите от рашките служби . Ай улево руски агенти смотани

84

Махора

преди 11 месеца

Божанков , как може да се вярва на човек сменил няколко партии? И не е срамно това което изнесе Василев и искъв морал може да имат хора , целящи смяна на хората? Нищо не става от вас!

83

мдаааа

преди 11 месеца

Скоро ша чуите запис и на професионалния ренегат Бажонков... Потъва ли кораба плъховете първи изкачат!!!

82

Амонимна

преди 11 месеца

Ама той ли ще плаща? Супеееер! Значи по един милион евра на всеки пълнолетен български гражданин, преди влизането на България в еврозоната и шенген. Имаме ли сделка?

81

Анонимен

преди 11 месеца

Жеков, много си жалък. Ако имаше такова нещо и евролиберсстите можеха да го докажат и покажат, то нямаше да слиза с месеци от медиите. АМА.....НЯМА. И затова си оставате жалки жалки плювачи.(и лапачи на органели)

80

Анонимен

преди 11 месеца

Това недоносляк откакто ходи до САЩ яко са го подковали. Геостратегическа роля на България.... хахаха и един розов еднорог, лети грациозно в небето посока дъгата....

79

Анонимен

преди 11 месеца

Джудже, я обясни каква полза има това да стане.Какво ще донесе на българите влиаането в шенген и зоната.До 2007 ни бамбалосвахте с ала бала за ЕС и преди това НАТО.Е,и.Нещо за българите да стана по-добре?

78

Анонимен

преди 11 месеца

Всичките безмозъчници се събират, надушват се като краставите магарета. И Божанков си попадна на мястото.

77

Жеков

преди 11 месеца

Единствената зависима партия от чуждо посолство е възраждане. Там лично госпожа Митрофанова нарежда.

76

ВС

преди 11 месеца

Аз съм Project Manager и от 20 години живея в Западна Европа. Добре, няколко пъти ви се доверих, но ако не можеш да го изпълниш, означава че сте некадърни. И забравете войната за сега, има по-важни дела.