70

Аз

преди 11 месеца

Редно е вече бившите ченгета - Атанасов, Радулов и други ако има, да се оттеглят, да си вземат пенсиите и да спрат да им дърпан конците на тези млади и не особено уравновесени, но лакоми за власт и пари, наглеци! Стига вече! Школата в Симеоново предлага добро образование, скопено благодарение на някой не особено далновиден държавник през 90-те /не дават юридическо образование/, но стига ги учихте тези хлапета на оперативни похвати /нарочно не използвам майсторство, защото това не е такова/

69

Анонимен

преди 11 месеца

Тази сърдитка трябва да се анаЛлизира по често за да не е толкова люта

68

Анонимен

преди 11 месеца

Снощи в предаването на Бойко Василев защо ги нямаше безскрупулните и безочливи хитреци , а изпратиха еврейчето Лорер,който се правеше на ударен с мокър *** с едно бичме вътре? ВАсилев га поде с въпроси, сетне доц.Чолаков направи еврейчето смешен и тогава вече се включиха с нелицеприятни въпроси Буруджиева и третия политолог - С.Първанов, който в началото го даваше поклонник на ПП. Накрая тримата откровено се надсмиваха над партията ПП, тримата й лидери и издънването на Киропред Урсулата и ЕС

67

Анонимен

преди 11 месеца

До МинУвач Именно. Както вече отдавна знаем, целта е да се довлачат всички до избори 2в1. Калта сега, ще послужи за после. Записът не съм видяла/слушала. Обаче видях снимка на сценаристи, доволни, хапващи пуканки, докато гледат екран пред тях. Не може да няма съгласуване с чужди посолства, защото става дума за част от евроатлантически икономически и политически интереси. А кой предложи ротационен принцип и кой прие Бойко Борисов да бъде изпран със създаването на кабинет "Денков - Габриел".

66

Катя

преди 11 месеца

До 70 МинУвач Да забелязахме,но това ченге Радулов от отдавна сме го забелязали,един от основните дългогодишни плювачи на Борисов,който висеше всеки ден в студиото на Трифонов,после стана член на неговата партия ИТН,после заедно с Гела предадоха Трифонов отидоха в ПП при Киро,срещайки се по апартаменти,лаборатории.С една дума Бо . Клу Ци

65

Анонимен

преди 11 месеца

Върви си там, откъдето си дошъл!

64

Анонимен

преди 11 месеца

Накрая ще стане това, което каже дон Буци. Деса, Къдравата Сю, Бичето, наДеница на сач и т.н. нямат никакво значение. Те могат да изпускат само собствената си пара и бяс. Киро хубаво го каза пред ПП - Деси рине калта, а на чистото идва Мария Габриел от Брюксел. Затова е бясна дуловската смръдливка.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов е сложил по голямо ембарго от Доган в партията.От членове до депутати никой не иска да подкрепят ПП но вожда така казва. Голямо дупене но хивотеца му е по сладък.

62

Анонимен

преди 11 месеца

"Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там""--------------Ами използвайте я. Попитайте чуждото посолство накъде след това.

61

пришълецът

преди 11 месеца

Със сигурност сте ***:))трябват ви по 5 години да схванете..:)))

60

МинУвач

преди 11 месеца

Аз забелязах едно нещо. А вие забелязах те ли кои седеше от дясно на Радостин Василев на пресконференцията. Един тясно свързан с ДС агентурата бивш офицер от ДС. И като се сетя, че от тези, бивши няма...

59

И ПП се оказаха изма

преди 11 месеца

Отдавна държата е овладяна от мафията, 12 г ББ управление напълни държавните структура и служби с мафиоти, направи обръч от фирми, менте пътища, грабеж и пълни чекмеджета, медиите, социолози и политолози са също част от неговата октоподска мрежа.

58

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Всяка " девойка " , която е разтворила краката и " лека " жена , която се е добрала до партия и властта е логично да показва вратата на поредните и клиенти , защото другите са зад вратата и ги чакат отново да отворят краката и вратата , за да изпълнят мъжките си задължения към държавата и да покажат на света и на младежта как да се постъпва с жените .

57

Анонимен

преди 11 месеца

Само и само да се измъкне баце, ще продаде и майка си, камили вашите гласове. Би трябвало ГЕРБ да се притесняват от отлив на гласове, ама там е най-вече купен и корпоративен вода, а също и фалшификации.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко се хвалеше как въртял някви на нещо си, но сега комай него яко го въртят американците ахахаха

55

Един Българин

преди 11 месеца

Тази *** е по-противна и от Борисов! Какяото и да стане с ББ все му го лъска...

54

Анонимен

преди 11 месеца

Можете да казвате квото си искате, но накрая пак ще ги целунете да не казвам къде и ще се ожените за тях щото така са ви наредили господарите ви от американското посолство

53

До 58

преди 11 месеца

Пешеходецо,ходи си пеш и не се опитвай да разсъждаваш,че не ти се отдава.Най-престъпната партия вземала правилните решения.Ти добре ли си?

52

Случаен минувач

преди 11 месеца

Ами изглежда, че Деса е наистина любовница на Вожда, макар че разбира се, и двамата старателно го крият. Факт е, че се хвърля да го защитава. Но ако е вярно това, че не се къпе и мирише, не знам той как се доближава до нея... Аз до такава жена не бих се приближил.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Нещо ми се струва,че заплашваш?Я пак помисли какви опции имате,че аз не се сещам за нито една.