130

Читател

преди 10 месеца

Когато клиентът си свърши работата,а тя не е доволна,му казва:Вратата е ей там!Докъде я докарахме.Моя съгражданка от Дулово,управлява днес държавата.Бог да пази България!

129

Анонимен

преди 10 месеца

И ная мястото и е там , че и зад вратата

128

Анонимен

преди 10 месеца

От голямо значение е чий е израза "вратата е ей там..." Да не забравяме,че тези думи пръв ги изрече Просто Киро...

127

Дипломат

преди 10 месеца

ПП - Партията на Посолството.

126

Амонимна

преди 10 месеца

Това е лаф на Томислав от едно други преговори с ПП, каквото и да означава това.

125

Анонимен

преди 10 месеца

. . . Пред БНТ той заяви, че не знае за съгласуване на шефовете на служби с чужди посолства. . . . НЕ ЗНАМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е ТАКА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА ВЯРВАМ НА ЛОРЕРОВЦИ ПО ПРИНЦИП!

124

Анонимен

преди 10 месеца

Народа е коректор на властимащите...Какво обаче ни казва Десислава Атанасова....,,вратата е ей там"....Дунав мост ли ни сочи ...А затвора за нагли и крадливи политици къде е...Ей там

123

Анонимен

преди 10 месеца

Наглалитета и простотията с която сме свикнали да свързваме комунизма виждаме сегашно време.33 години след демокрация уж в България.в това ,,лице" То отразява цялостната картинка на дългогодишния преход.Ако такива персони са още на власт.Кого тогава изхвърлихме от властта.Заблуда ли е , че нещо или някой се е променил .Виждаме го в напусналите България 2 милиона млади работещи хора

122

Анонимен

преди 10 месеца

Народа е коректор на властимащите А медиите са техен представител Така поне е официално в България.Какво се получава на практика обаче в България.Кскто всяко друго нещо нещата са на опаки .Виждаме , че те не отразяват хорското мислене.Народа е предаден Комунизма и диктатурата се повтарят .Не мижиме да изхвърли е такова недоразумение като Десаи тъ*то..Дори не е страх от казването на истината До тоя хал ни докара демокрацията.

121

Бай Чеп

преди 10 месеца

След името *** (...Правим Кофи Поцинковани) дадено от Великия вожд, дали ще последва ПДП (...Правим Дървени Порти) ?

120

Анонимен

преди 10 месеца

Комунизма се повтаря.И истината броди като мълва и слухове Какво или с какво се промени идването на демокрацията Народа не е почетен кат управляващ и коректор на властимащите.Отново е употребен и захвърлен. Извън България. Е, за властвайте си сами.Простотията ще погребе България Като таковата същество Което показвате.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Отивай си в Дулово и теб те търпим от 15 години, колко народна пара получи от заплати и какво свърши реално?! Две тухли една върху друга не си сложила за тая държава!

118

Анонимен

преди 10 месеца

тази е голяма кyч-ка ,от километри и личи ...

117

Анонимен

преди 10 месеца

Представяте ли си Ангела Меркел да каже такова нещо .На другия ден ще я разопаковат и ще и изкарат и долното бельо на показ А никоя медия , с изключение на една или две не и показва долното бельо на тази дама от ГРАБ.Трябва ли комунизма да се повтаря.И истината да броди като мълва и слухове Какво или с какво се промени идването на демокрацията Народа не е почетен кат управляващ и коректор на властимащите.Отново го употребихте и захвърлихте извън България. за властвате сами.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Защо простотията и мутренските времена никога няма да отстъпят от България За това има вина и медиите .Ако за народа това безмислие , като Десислава Атанасова не е за лице , представляващо български институции пред света .Как ще го потвърдите Как показвате , че сте с народното мислене.Че показвате и обслужвате хората .А не властта.Вие медиите близки до народа ли сте или до властта.Покажете го .Защото не се усеща Особено след изтрит коментар

115

Прожектор

преди 10 месеца

Колко морално деградирала е политическата ни и медийна система говори фактът, че вместо да порицае нерегламентираното подслушване на вътрешнопартийни разговори от кухнята, тя "трупа дивиденти" от безсрамно и безнаказано разпространяване и "обсъждане" на съдържанието им.А ГЕРБ и ПП-ДБ да не се поддават на активното мероптиятие, ами да съставят час по-скоро редовен кабинет и да запрятат ръкавите !

114

Анонимен

преди 10 месеца

Атанасова ще бъде разследвана от новите служби, цялото й семейство ще трябва да доказва произход на парите си. Ще я изгорят жива от ГЕРБ заедно с другите жертви. Вижте как мъчи от страх пунтката тома Биков

113

Анонимен

преди 10 месеца

Народът така и не разбра, че е независим, защото от него нищо не зависи. Всичко се решава в Посолството. Всички пътища водят към Рим, Третият Рим. Два Рима паднаха, но Третият ще устои.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Атанасова е приятел на Гешев, което си е присъда. Вратата скоро ще я удари през устата

111

Анонимен

преди 10 месеца

Простотията и посредствеността са на власт в България.Алеко Константинов е предвидил и тази възможност.Но тя бе в пълната си сила след превземане на властта след 1944 година .И настаняване на децата им по върховете на властта.Така стана възможно Татяна Буруджиева да ни учи на политология.Дъщеря на комунистически терорист