20

Анонимен

преди 11 месеца

Страхливеца от Банкя е изтъргувал влиянието на ГЕРБ (вашите гласове) и бъдещето на България, срещу това да не влиза в затвора, ако има кой да се притеснява за отлив на гласове, то това би трябвало да е ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Ами трудно, вече ги виждам как лежат по жълтите павета за да бранят Бойко от разследвания.

18

ББ

преди 11 месеца

удобно отклоняват вниманието от проблемите на България руските е..ч.ри,нямаме бюджет,губим пари по Плана заради не приет закони,Война е и сме обявениза "вражеска" от гАспадарите на ***,бсп,службите,резидента..много са ен.ч.рите руски!това е начина да минем през този опит за разрушаване на България,другото са манипулаций и лъжи,славЧу извад записи,гешев извади записи..странно,само руски агенти вадят записи..САЩ дали записват..г-н резидент..дали могат да извадят?записват но не манипулират!!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Напротив, електоратът на ПП смята техните избраници за напълно безгрешни и ще си смени мнението, само и само то да съвпадне с това, което в момента казват Кирчо и Кокорчо. Например тези двамцата бяха министри на Радев и бореха ГЕРБ. Сега изведнъж разбраха, че Радев бил про-руски настроен и било по-добре да се коалират с ГЕРБ, но да не оставят служебния кабинет на Радев да управлява. И като министри на Радев, когато плюеха ГЕРБ, и като разчитащи на ГЕРБ и борещи Радев, те винаги са прави.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Нямат никакъв електорат-това са ботове в нета, а на изборите са фалшифицирали подкрепа.

15

Анонимен

преди 11 месеца

К. Петков е обвиняван, че бил съгласувал назначаването на министри със западни посолства? А тези които подкрепят Възраждане убедени ли са, че техният лидер не се консултира редовно с руското консулство, даже със сигурност от там му спускат такива инструкции, че ако някой като Василев може да присъства и направи запис, би получил инфаркт! Но Костадинов и менторите му са взели изключителни мерки за секретност, типични за руските тайни служби. А К.Петков не се крие.

14

Бгг

преди 11 месеца

От кога ви казвам , че ще се вземат щото краварският ги сватосва. Даже стана ясно вече, че Баце ще е булката. Кум ще да е Гешув, а шаферки ще са Ристю и джобният генерал. Замислете се чии интереси ще следва това правителство изградено с лъжи и национални предателства ?

13

Разсекретено

преди 11 месеца

Мутрафонова до Путин - Парите свършиха, прати още

12

Анонимен

преди 11 месеца

А какъв е скандала?????

11

Анонимен

преди 11 месеца

Да, и ще гласува за Възраждане! Част от електората и за Атака!

10

КИРО И ПП- ТРЯБВА...

преди 11 месеца

..ДА СВИКВАТ СЪС ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА НА РУСОФИЛСКАТА МАФИЯ У НАС ---ЗАЩОТО ТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ МРЪСОТИИ В ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА И ТЪРСЯТ НАЧИН ДА СРИНАТ БЪЛГАРИЯ И ДА Я НАПРАВЯТ СВОЙ ПРОТЕКТОРАТ ОТ ГОДИНИ!...ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗАПИСИ--СА ОПИТ ЗА КОМПРОМЕТИРАНЕ НА ПОЛИТИКАТА И СТРЕМЛЕНИЯТА НА ПП-ДБ-ГЕРБ ЗА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ!

9

Винету

преди 11 месеца

Баси, всяко второ изречение в този запис е за Бойко. Бойко, Бойко, Бойко - изпил име мозъците на всички този човек.

8

Възмутен

преди 11 месеца

Изслушах почти целия запис. Отвратително, грозно, ужасно. Как не чух от "добрите" и "стожерите на морала" думите България, гражданите, законност. Чух за лица и постове, за незаконни чистки, слагане навсякъде на наши хора, покриване, овладяване на служби, прекарване на партньора, удари под кръста. Боже опази ако тези шарлатани ще ни управляват.

7

Анонимен

преди 11 месеца

"Радостин Василев представи запис от срещи на ПП-ДБ. В него се обсъждат кадрови смени по върховете на спецслужбите, съгласувани с чуждо посолство". За кое посолство става на въпрос или е тайна?

6

!!!

преди 11 месеца

Аз съм гласувал за тях и пак ще гласувам.За мой срам и съжаление, гласувах и за Радев - най-грешния избор, който някога съм правил :(

5

Анонимен

преди 11 месеца

Ние от електората на ППДБ не гласуваме за някой защото е много хубав или може да пее чалга, или пък защото хубаво лъже и може да разказва вицове. Ние гледаме кой какво прави за държавата. За сега тая партия още не ме е разочаровала.За 6 месеца направиха доста, ама някой не го и видяха, те вярват на пропаганда и жълтини.

4

Подкрепа за ДБ

преди 11 месеца

Ще я преглътнем, защото е за доброто на България!

3

Анонимен

преди 11 месеца

"Трябва им технологично време да се размият нещата" - и това време ще е седмица, най-много две. *** е не може да помни. *** е нarъл.

2

пришълецът

преди 11 месеца

Смешки:))) едва ли смтш, че с вас ще го съгласуват:)))

1

Анонимен

преди 11 месеца

Жалките клоуни на мафията е ясно на всички, че ще плъзнат по телевизиите да ни "обучават" в правилната вяра. Може ли да си зашиете по един мазни корумпирани продавачи на вери.