9

Анонимен

преди 11 месеца

"Авторът на статията има двойка по български език - да ходи овчар." __________ ___________ Да ходи, ама не останаха овце (животни) в нашата държава. Има само "овце" гласоподаватели. Затова и всякакви такива неграмотни и неадекватни "журналисти", които и за овчари не стават, са наслагани по медиите - за писането с "копи-пейст" и стриктно по "опорки", акъл много не трябва.

8

Анонимен

преди 11 месеца

За Хари е много вероятно да има някакви фобии от папараци/фотографи - целият свят вече разбра, че откъм интелект природата го е ощетила. Но про_стакесата ги обожава. Тя не може да си намери място от яд, че те никога не са я преследвали, както преследваха двете принцеси на Уелс - Даяна и Катрин, а смята себе си за изключително важна особа, без която планетата би спряла да се върти.В последните дни упорито се говори, че Хари не живее в колибата с n-брой кене_фи и че е наел бракоразводни адвокати.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Тази нагла напаст фотографите заслужава каторга

6

Мнение

преди 11 месеца

Тези двамата Меган и Хари се чудят как да привличат внимание към себе си и да продава на медиите скандалите, които провокират сами. Жалки мързеливци, които печелят мръсни пари от простотии.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Авторът на статията има двойка по български език - да ходи овчар.

4

Люи дьо Пак.

преди 11 месеца

Послушал долната си глава,рижият ***,даде картбланш на колибарката,опитала от всички сладости на живота.Ако съм на баща му на мястото,ще го изгоня с тази гьозбояджийка на гола поляна.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Отвратителна двойка

2

Анонимен

преди 11 месеца

Влачат милиони от неща дет 2 стотинки не струват - да ходят да кОпат и да бачкат - кви са тез измишляци- милиони за семейни простотии,снимки,книги..списания Зарибяват хората с изкуствено създадени и подържани истории - баламите да им дават кинтите си..

1

Анонимен

преди 11 месеца

Мата и Хари