БГНЕС

Разкриват се нови подробности около папараците, които преследват таксиметровата кола, в която се возеха принц Хари и Меган Маркъл след светско събитие в Ню Йорк.

 
Представители на Съсекс се оплакаха, че преследването може да предизвика автомобилна катастрофа и да има трагични последици. Ситуацията беше припозната като подобна на тази, в която загина майката на Хари – принцеса Даяна.
 
По-късно обаче имаше коментари от таксиметровия шофьор, който отбеляза, че преследване като такова не е имало. И сега се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл сами са провокирали фотографите, напускайки паркинга, след като са получили наградата Women of Vision.
 
Двойката взе съзнателно решение да се появи пред фоторепортерите, въпреки че охраната им се ръководеше от бивш служител на тайните служби на Барак Обама, известен като "краля на задните врати" заради способността си да измъква незабелязано знаменитости от обществени места.
 
Охраната беше със Съсекс, докато се преместиха от затъмнен SUV в жълто такси, като основното твърдение беше, че известната двойка се опитва да избяга от фотографите.
 
Меган Маркъл и принц Хари се разминаха на косъм от трагедия като тази на Даяна
 

 
Меган Маркъл избра златна рокля за поредната си награда
 

 
Рестарт в Холивуд: Меган Маркъл и принц Хари на среща с Камерън Диас и Гуинет Полтроу
 
Източник, близък до Меган и Хари, каза, че двамата са решили да напуснат балната зала около 22 часа, тъй като са искали да дадат възможност на чакащите фотографи да ги снимат.

 
 

 

Още за твърденията на Хари и Меган, както и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase