189

Веселяк

преди 1 година

Главният алкохолик на Ерефия,така и не схвана,че няма да им позволят. Независимо от пропагандните изблици,масово светът се противопостави на тази кървава,и преди всичко безсмислена агресия. Микрофюрерът можеше да управлява,докато медицината може да му осигури

188

Най

преди 1 година

Интересното е че ще стане ТОЧНО обратното, ще разделят мадър ръша на малки държавки, друго няма да стане, проверих и ми казаха

187

Стоко

преди 1 година

Медведев от години не е особено адекватен, а откакто почна войната звучи, като пиян и сърдит себе осъзнат рогоносец в долнопробна кръчма.

186

Анонимен

преди 1 година

Да я разделят и да се свършва .

185

Анонимен

преди 1 година

Алчна работа., ненаситна.

184

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Второ, да не стане така, че Украйна да раздели русия накрая? На европейска и азиатска част?

183

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Първо, др Медведев трябва да се арестува - това не е ВОЙНА, а тридневна СВО, която продължава вече 464 дни!

182

Тоз

преди 1 година

Мяся Нострадамус е...

181

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Алакахолиевич е прав,. Русия ще се разпадне след воъната.

180

От Австрия

преди 1 година

Бензина вече падна под 60 цента. Никой не купува петрол от Русия.

179

От Франция

преди 1 година

Тук във Франция газта падна под 15 долара, вече никой не купува руска газ.

178

Анонимен

преди 1 година

За първите 3 месеца *** годината доходите на германците реално са се увеличили с 11%, немската икономика и показала ръст от 8.4%

177

Анонимен

преди 1 година

Путин здраво се прееееба с неговия мири3лив газ, остана без клиенти. Това което Китай купува от Русия е 20% от това което купуваше ЕС преди войната. Руските ресурси с които така нагло се фукаха русофилските галлоши не са нужни на никого.

176

Анонимен

преди 1 година

Газта на борсата във Франкфурт падма под 20 долара.

175

Анонимен

преди 1 година

"Следим отблизо плановете на Северноатлантическия алианс по отношение на Финландия", посочи на брифинг в руското външно министерство неговият официален представител Мария Захарова. "Потвърждаваме, че Русия ще бъде принудена да предприеме ответни мерки, както от ВОЕННО-ТЕХНИЧЕСКО, така и от друго естество, за да спре възникващите в тази връзка заплахи за нашата национална сигурност", каза още тя. Щом американската армия започне да използва територията на Финландия за това, посочи Захарова, Русия ще сметне, че съседната страна е загубила суверенитета си.

174

Войко

преди 1 година

Същото трябва да се случи и с БЮРМ !

173

Анонимен

преди 1 година

В Германия бензина вече е 80 цента, никой не се интересува от руски енергоносители.

172

Анонимен

преди 1 година

Всички лидери на бившите съветски републики от Централна Азия се събраха на 9 май в Москва, за да отпразнуват Деня на победата. Първоначално се очакваше да дойде само един - президентът на Киргизстан Садир Жапаров - като "главен гост". На другите дори не са били изпратени покани, както потвърди говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. През 2022 г. никой от тях не дойде в Москва за същия празник.

171

Анонимен

преди 1 година

ЕС вече няма нужда от газ, компаниите се изнасят да произвеждат в Китай, ЕС спира икономиката и повече няма да купува газ.

170

Анонимен

преди 1 година

Всички плашеха, че зимата ще умрем от студ без газ от Русия, но ето че не измръзнахме и оживяхме, зимата беше топла, икономиката се забави компаниите се изнесоха в Китай и не ползват енергия, банките напечатаха пари и раздадоха да си плащаме високите сметки за ток и отопление и всичко беще ОК, и другата зима ще е топла и банките пак ще напечатат пари и пак ще имаме за топло, така нямаме вече нужда от руска газ и нефт, минаваме на топли зими, икономиката спира и не ползва газ, а банките ще ни печaтат пари и така можем да си изкараме поне още 2-3 години, а ако зимите са топли и повече.