249

Анонимен

преди 11 месеца

Еми прав е. И ще видите,че ако се даде избор на населението огромна част ще си останат в Русия. Това само ще покаже ,че за войната има други подбуди.

248

Ton

преди 11 месеца

А ние каква нация сме.,когато постоянно предаваме интересите си!

247

sd

преди 11 месеца

Войната ще приключи с убийствата на путин и медведев

246

Раковски

преди 11 месеца

Русия и да победи и да не победи в Украйна, винаги ще си бъде една изостанала държава. Никоя интелигентна нация не иска и няма да иска да се асоциира с нея. Войната, която води не е освободителна, а завоевателена. Сериозно ли си мислят, че ако прибавят още земя към така или иначе огромната си територия ще станат велика държава?! Велика е страна със свободни хора и развита икономика, а не диктаторска държава с изостанала икономика.

245

2

преди 11 месеца

Наред с това бяха поразени струпването на зомбинацита, резерви и склада за боеприпаси на 110-та отделна механизирана бригада на ВСУ в Авдиевка. А екипажът на тежката огнехвъргачна система "Солнцепк" унищожи взводно - опорен пункт на гмежта в района на село Красногоровка.

244

1

преди 11 месеца

Авиацията на групировките Юг и Запад на ВС на РФ нанесоха ракетни и бомбени удари по пунктове за временно дислоциране на фашистка гмеж, както и по съсредоточаване на зомбинацита, въоръжение и военна техника на u3MeTTa. Осуетен е опит за пробив на фронтовата линия на фашистката craH. Руската авиация нанесе и ракетно-бомбени удари по пункта за временно дислокиране на 81-ва аеромобилна бригада на ВСУ в Лисичанско направление и по струпването на въоръжение и военна техника на 24-та механизирана бригада на ВСУ в района на Торецк.

243

Амонимна

преди 11 месеца

Ако всички спрете да влагате смисъл в тази война или сво, тогава и воюващите ще разберат, че няма смисъл от нея.

242

Анонимен

преди 11 месеца

Хенри Кисинджър (който днес навършва 100 години) в интервю за Wall Street Journal говори за заблудата на която се гради поведението на американците на световната сцена."Американците смятат себе си за праведни Вярваме, че сме безкористни, че нямаме национални цели, че националните ни цели се постигат във външнополитическата посока с такава трудност, че когато ги представяме за обсъждане, се обиждаме от противниците. Очакваме нашите възгледи да доминират, не защото се смятаме за най-добрите в интелектуален смисъл, а защото вярваме, че самите тези възгледи трябва да бъдат доминиращи."

241

Анонимен

преди 11 месеца

До Неанонимен 300 Не си далеч от истината! Прочети конспиративните теории за един бъдещ свят от 12 свръх държави, които се управляват от един световен център или световно правителство. За Кърджали и Родопите ще се окажеш пророк.

240

Анонимен

преди 11 месеца

нали не беше война ?

239

той

преди 11 месеца

До АнонименВсеки човек, който е с всичкия си, няма да се яви на повиквателна и ще предпочете присъда или затвор от колкото да тори земята и блатата, насила убиец или самоубиец не се става. Евала на всички избягали,

238

Анонимен

преди 11 месеца

Дефакто каза "Пак съм се нацепил на мотика и ми се ще да станат невъзможни неща та да не вляза в затвора. А и естествено и ядрен взрив също трябва да спомена" С те такива некадърници са се напълнили в Москвето и после що го докараха до статут на С. Корея

237

Бау

преди 11 месеца

Ход, гарантиращ истински мир! Всеки в естествените си граници, а не изкуствено създадени от Сорос образувания да стават повод за войни и грабежи на история! Северно Косово - в Сърбия! Други аналогии не могат да се правят! Улегналите народи са направили своя избор кой къде да живее!

236

Анонимен

преди 11 месеца

Дефакто каза на Поляците и Унгарците, че им връща завзетите територий от Сталин. Доста трябва да са глупави да не го направят!

235

Анонимен

преди 11 месеца

Много силен ход!!

234

Анонимен

преди 11 месеца

Много силен ход!!!

233

Смееех

преди 11 месеца

Руския Спонжбоб пак е препил.

232

Jimmy

преди 11 месеца

Около 80% тябва да се пиосъединят обратно към Русия където винаги са били. Те дефакто са си Руснаци както макетата са били Българи преди 60 ходини:)

231

Мъка

преди 11 месеца

Господи , убий този ***.

230

Неанонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 299: Турция не е агресор! Тя освобождава своите южноевропейски територии и турско население от терора на една терористична фашистка хунта окупирала властта в София. След като хазаро юдеите искат територия, да се задоволят само с тази, която принадлежи на Македония, Сърбия и Румъния. Какво са вперили очи в Кърджали и Родопите, които винаги са били турски. Турция сто години ще води война за своите територии но на фашисти няма да ги даде!