29

Ало,академика

преди 10 месеца

Един *** пожарникар те изигра

28

Анонимен

преди 10 месеца

Как могат да се "извадят от контекста", 500 000 давани за купуване на депутати? Изглежда, раздаването на кодове и купуването на депутати, е любимото занимание на Киро просто.

27

Пълна скръб

преди 10 месеца

Нещата са докарани дотам, че просто трябва да има работещ парламент и правителство, което поне да прескочи зимата. Който и които ще да са, това вече няма значение. Да се гласува бюджет, да постъпват парите от ЕС, Еврозоната, да има реален парламентарен контрол и т.н. Имам чувството, че за 30г. не е мръднало нищо, егати.....

26

Сата НАТО

преди 10 месеца

Държавата се дестабилизира откакто Борисов се върна на бел кон. Върнете го обратно в Банки и всичко ще се стабилизира.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Девиза на това правителство ще е "Има как..Баце"

24

Анонимен

преди 10 месеца

Баце, за да не се врътнат променкаджиите като ключалка на аирбнб любовна квартира, трябва като в старите времена да си размените по една булка. От тяхна страна Лена, от ваша каквото и да е, то се е видяло че ще дадете кон за кокошка.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Време е, ПП да свалят гарда и да престанат да изнудват ГЕРБ, и да изнасилват държавата.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Променкаджии след някоя седмица/месец да не започнете пак да говорите против ББ. Да не забравите колко ви е нужен, как за държавата, за народа го правите. Правителство, бюджет....

21

Анонимен

преди 10 месеца

Впечатляваща е неистовата жажда за власт на провалените министри от сваленото с вот на недоверие, правителство на ПП.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Още един грантаджия премиер! Горко му на българския народ с такива управници-еничари

19

Анонимен

преди 10 месеца

Все ще се появи накой фен на алкашите, които ядат бой в Украйна, да си пробута тъпотиите...Под всяка новина има такива...Рублафжии на МУтрофанова

18

МВР ПЕРНИК

преди 10 месеца

Този е командван от ДС полицаи на 100%! Засякаха го!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Повтарям.С всеки изминал ден тази исторя става и ще става все по гнусна и отвратителна.Просто в живота и политиката има все още някакви елементарни правила и когато те се нарушат става доста грозно.Не може да съществуваш и да гласуват за теб защото си против нещо и после за 1 ден да се обичаш с това нещо.Ако беше в друга държава щеше да има и протести и отдявна да е приключила дори идеята за такова правителство.

16

Електра

преди 10 месеца

Политико ще излезе със статия, Каскета изпревари Къро. Къро беше ликвидиран в ЮАР, където Крадеф беше случайно преди 1 седмица на екскурзия. Там Вагнер има своя наказателен отряд, и заличиха следите за да не се разбере как дълбоката държава на Крадеф и Краднелия, иска да няма правителство. Не вярвам Купейин да има пръст в тая работа, защото трябва и акъл, а при всяка слуга такъв липсва...

15

Public enemies

преди 10 месеца

Самото създаване на партията ПП е промяна събирайки отрицателния вот на Борисов, има натиска от Запад да се сформира правителство а да не се търсят непрестанни нови избори на които единствено Костадинов увеличава рейтинг и избиратели, но факт е също че представителите на ПП и ГЕРБ доста се ненавиждат въпреки силния натиск който им се оказва да сформират правителство.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Защо се страхувате от записите бре! Нали сте прозрачни! Нали сте чисти!Нали сте промяна! Нещо истината не ви се иска да излезе и да ви видят хората какво представлявате.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Денков Сорос

12

И Президента мълчи

преди 10 месеца

В България се извършва Геноцид, и Президента мълчи !Няма нито един адекватен политик, за да каже от Парламента какво се случва с Българите!

11

Пиле на грил

преди 10 месеца

При условията, които поставят герп/дъпъсъ, без съдебна реформа и с хартиени протоколи за кметските избори, както и да го въртите и сучите, правителство не може да има.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Това правителство не го искат нито хората гласували за ГЕРБ нито хората гласували за ПП и ДБ.Това е една подмяна на вота на тези хора.Просто се видя как лъжете хората, което е отвратително и гнусно!