109

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Денков,правителството, за което говорите,не е все още избрано. Не забравяйте, че тримата харвардци са с авантюристична наклонност, така че може да им послужите като параван, зад който в началото да се крият. Те още сега влизат в контакт с ЕК, ръководните служби на ЕС, готвят се да сменят министри и зам.министри, шфове на спец служби, а вие сте само 'лицето' на този евентуално бъдещ кабинет.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имат някакво достойнство тия сами би трябвало да се оттеглят Недоумявам, защо се натискат още за власт, след всички тези скандални публични разкрития. На тези предатели би трябвало да се повдигнат обвинения, а не да пледират за цялата владт и пълно срутване на държавата по техните правила.

107

Анонимен

преди 10 месеца

няма по безлична натура от този трагедията е много дълбока

106

Алеко Константинов

преди 10 месеца

Денков - Жалко! Защото наистина смятам , че си изключително ерудиран и интелигентен Българин! Как се "връзваш" на всичко това... Наистина не знам! Предполагам , че са ти напълнили доста солидно Банковата сметка! ... Габриел е повече от ясна. То тя си прилича от 100 километра на "НАТЕГАЧ- ОТЛИЧНИК" от някоя Известна Гимназия , която би направила абсолютно всичко - САМО ДА ИМА ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ!!!!!...

105

шопендар

преди 10 месеца

ОЩЕ ВЧЕРА ПЕТКОВ СЕ ОПИТА ДА СЕ ИЗХЛУЗИ-ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

104

Анонимен

преди 10 месеца

Преди една ирландска пастирка да стане президент написах, че много съм нащрек, когато дребен човек говори тихо,почти шепне.Този псевдоакадемик има същото излъчване и съдържание.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Хич не им обръщайте внимание ... копейкин и разни дпс-та винаги ще говорят едно и също. те са като стара грамофонна плоча, която не се поправя, а се изхвърля в коша!

102

Анонимен

преди 10 месеца

*** напеви , важното е да сме у властЪ !

101

Анонимен

преди 10 месеца

Да Денков , пФтичкатЪ само сега е кацНАла , но глей да ти се изцвъка !

100

Христо Христов

преди 10 месеца

Какво ревете бе, про'с'таци европеидни?! ВИЕ гласувате САЩ да ви управлява.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Този Денков преди време каза, че се гордее с работата си за Сорос. Какво да говорим!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Трите тенори съсипаха държавата- Цветан Василев -Мустака , Младен Михалев -Маджо и Васил Божков-Черепа.Да България,Демократична България ,Продължаваме Промяната са 50/50 -първата част спонорирани от американското посолство чрез НПО та , а другата от тримата господа от първия ред .Защо ги лансираха ? Защото Бойко играеше със ЕС и Путин и не искаше да вземе крайна страна (към ЕС).ЕС нямаше проблем с локалния рекет над бизнесмени като Мустака, Маджо и Черепа.Те създадоха Да България и ПП за отмъщение и завлякоха в дългове страната ! Такива дългове че до 20 -30 години няма да има пари за пен

97

Анонимен

преди 10 месеца

Ще има паметник на Руди Гела един ден да знаете.Аз просто нямам думи и не знам какво да кажа.Ако това е истина просто нещата са МЕГА ОТВРАТИТЕЛНИ!

96

Анонимен

преди 10 месеца

Слугите на изтока гледат да осуетят всичко.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е един театър! - Кирил Петков!

94

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ е само маркетингов враг! - Кирил Петков

93

Анонимен

преди 10 месеца

И какъв трябва да е тоя "краен резултат" бе,сорушко *** такова.Резултат,написан от говеждото посолство.Да станем пушечно месо в Украйна,да приемем джендарлъшкото извращение и да си дозатрием докрай държавата.Само Народен съд за вас,марионетки долни.

92

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 10 месеца

В първите дни на власт 2021 ПП откраднаха от бюджета 9 000 000 000 ( милиарда )лева за 9 дни никой незнае къде са в кой джоб! А миналата година въпреки обещанията си по време на изборите 2021 че няма ПП да теглят заеми ,Кирил Петков изтегли 50 , 000 , 000 (милиона )лева за 10 години да го връщаме с новите лихви които ще го направят 1.5 ,000 000 000 (милиарда) лева. За другитетам екскурзии с правителствения самолет за нашща сметка от цялото ПП няма да споменавам .Промяната не дойде защото такава няма ! Питайте Маджо и Божков да ви обясни реда на нещата!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко иска да няма главен прокурор! - Асен Василев

90

Анонимен

преди 10 месеца

Хора това е страшно!!!!