155

Анонимен

преди 11 месеца

Даже световен мошеник - шарлатанин като киро не можеше да изрече толкова лъжи, затова му ги бяха написали да ги прочете!

154

До 159

преди 11 месеца

Много лесно се прави сглобка на звукови файлове. Хората са наивни и се хващат на това, което чуват или виждат - като снимката с кюлчетата. Същото е. Не вярвам на никого! Но май и това е целта! Хората да се обезверят напълно.

153

Анонимен

преди 11 месеца

То да са само срещи, с мед да ги намажеш, а като пуснат записите как хъркат Киро и ЛенааА като пуснат Асенка по жартиери с токчета? Шегата настрана! Всеки си намира майстора. Кирчо Джон Триволта много високо летеше. Не са светци на каквито се правят.

152

Бгг

преди 11 месеца

А обещаваха прозрачност и нулева корупция, но ще се вземат с корупцията чрез скрити договорки и служещи на чужди интереси. Нека всеки се замисли , чии интереси ще следва това правителство което се сглобява ???

151

Анонимен

преди 11 месеца

То бива лъгане, то бива мазане, ама те тези хора срам и грам доблест нямат!

150

Анонимен

преди 11 месеца

Ако си опитен ченгесар, лесно се прави сглобка, например израз от рода "Няма ли да изперем" ... да се сглоби като "Има как да изперем..." КП затова казва, че сглобката е от "професионалисти", а не е лична дейност на Руди. Тука чувствата трябва да отстъпят и да се мисли държавнически, иначе малкте духчета с дългите рчички пак ще ни върнат в хаоса, в който живеем вече 2 години.

149

НА Мадуро Машините

преди 11 месеца

Байдън увери, че няма да има дефолт... сещай се до края на месеца долара е в Канале Гранде! В цяла европа от седмици трабят не продавайте долари за РУБЛИ или Евро! Хахаааа.. гудбай америка, гудбай краваристанлар!

148

До 152

преди 11 месеца

Има логика. Само не разбрах защо му е било на Радев да ходи в ЮАР да си разкрива връзките и спатиите???

147

Анонимен

преди 11 месеца

Нямам претенции да разбирам, но Киро каза, че назначенията в службите били съгласувани с посолствата. И ме изненада. Значи нашите хора в Америка определят кой кой да е в ЦРУ/ФБР, а тия в Москва в ФСБ/КГБ, така ли? Киро, Киро.....

146

Смола

преди 11 месеца

Юдеите са предадени. Какво по-хубаво от това! Нека ги видим! Един път гела да свърши една добра работа.

145

Обективно

преди 11 месеца

Хората Не разбират, че сетивата им лесно могат да бъдат излъгани и манипулирани в нечия полза. Доста наивни са!

144

Йордан

преди 11 месеца

Или нещо се прави на тъмно и ни е страх от подслушване, или се подготвя почвата да се преместим в приятелски мол срещу скромна комисиона от собствениците.

143

Само факти

преди 11 месеца

На 11 Май американския посланник в ЮАР обвинява властите, че изпращат оръжия за Русия. На 12 Май президента Радев пристига на посещение в ЮАР. На 24 Май в ЮАР е убит българския мафиот Къро. Има ли връзка между тези събития, според мен да. Оръжието е българско и е реекспортирано през ЮАР за да прикрият следите. Къро най-вероятно е изпял на ЦРУ и е бил очистен от руснаците

142

Анонимен

преди 11 месеца

Имам чувството че след утрешния ден последното нещо за което ще мислят ПП и ДБ ще е как да съставят правителство.

141

Анонимен

преди 11 месеца

Както сготвиха Бойко, така сготвиха и Киро. Опасни са Готвачите на Путин!

140

Анонимен

преди 11 месеца

Значи можете да излъжете 600 000 човека а да ви покажат голата истина не искате.И това бяха хора, които викаха Мутри Вън!

139

В Дубай съм

преди 11 месеца

Кире бягай да затваряш Орлов мост е така превантивно, и да не забравиш хазарта и оня как му беше името на Маджо човека! И ако се окаже на записа че бременната е мъж бягай бързо че голям срам те чака!!

138

До 140

преди 11 месеца

Той сам не би могъл да се справи, ако зад гърба му не стоят службите. А те са на подчинение на президента. А той чий е- наш, американски или руски? Аз лично не мога да определя.

137

До 130

преди 11 месеца

Христо Иванов когато беше в залата с другите на Таймс среща не беше записан. Това беше излъчване на живо. Някой беше пуснал на живо от НС. И да, имаше съмнения, че Христо Ив.е измислил план уж някой ги излъчва от заседание на парламентарната група. Но защо не си бяха в стаята, а ползваха точно залата с апаратура за излъчване на живо , така и никой не спомена повече. Всяко чудо за 3 дни.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Киро нали си от добри и чесните ве А отбора , нулева корупция, кво се притесняваш ся от записи