255

Анонимен

преди 10 месеца

За първи път ти вярвам, Кириле! Очевидно ви скроиха шапка, искат да ви хлъзнат и ми се струва, че тепърва ще става страшно.

254

Пламен Иванов

преди 10 месеца

Румен Радев! Докато е президент, така ще е!Комунизма и комунистическото ни минало никъде не се е скрило!

253

Анонимен

преди 10 месеца

Когато Руди Гела предаде ИТН, беше храбър борец срещу мафията. Сега когато предаде ПП, е емоционално нестабилен и инструмент на завладяната държава. Хигиена нулева! Закривай този цирк ПП!!

252

Анонимен

преди 10 месеца

Петков е смешен! Уж щяха да изчегъртват ГЕРБ, а сега са с тях. На следващите избори ПП са чао

251

Сатир

преди 10 месеца

Някой иска да попречи на България да има стабилно правителство. Някой иска дълбоката държава да остане непоклатима. Няма да стане, няма да се подадем на шантажа и манипулациите, заяви Петков. Добре че дойде простото кире да оправи дълбоката държава, мафията и службите!!!!!!

250

Анонимен

преди 10 месеца

Отцепниците и предателите на България никой не ги обича. Гешев да се заема с предателите Grobsds u PPdb или да дава оставка.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчовците пак се издъниха. Не разбирам за какво се плюнчат пред медиите. Тези хора са за разследване и би трябвало да отговарят за това. направиха толкова зулуми, а никой не им търси отговорност. Сега пак са се размечтали. Бог да пази България от такива инфантилни политически кариеристи.

248

Продадоха народа

преди 10 месеца

Ей тоя път народа ще ви трича... ППеди сте си клон на тиквите затуй и се гушкате...

247

Анонимен

преди 10 месеца

Народното недоволство трябва да бъде насочено срещу създаване на съглашателско правителство между Герб и тези ужасни хора на позора.

246

Случаен минувач

преди 10 месеца

Кириле, когато Радостин Василев се отцепи от ИТН, за да ви подкрепя правителството, беше патриот и герой! Самият ти го каза! А сега - емоционално лабилен човек... Вие си знаете колко му дадохте тогава! И защо се чудиш, че службите са такива? Борисов управлява 12 години, той през това време си ги направи службите такива, каквито иска. Вашето ченге Рашков защо не ги модифицира?

245

Анонимен

преди 10 месеца

Кирлеее кажи сега колко ти плати гелосания и баща му, известен плевенски измамник за да стане депутатин. Щот на слави подучихме колко са платили

244

Анонимен

преди 10 месеца

Петата колона е активирана.

243

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчо е целия изприщени. Ако му са чисти работещите няма да се обяснява. Самият той е емоционално лабилен, без никакви задръжки. без да му мигне окото подписа декларация с невярно съдържание, за да се набута във властта. Успя с лъжа, управляваше 7 месеца и с гръм, и трясък се провали. Едва не счупиха държавата. Сега пак се напъва. Айде стига вече. Няма място за експерименти.

242

Анонимен

преди 10 месеца

Сутринта по телевизията Киро каза, че коалицията с ГЕРБ е била планувана още преди изборите, дефакто в прав текст заяви, че заедно с ДБ са заблудили избирателите си.

241

Анонимен

преди 10 месеца

Народното недоволство трябва да бъде насочено срещу създаване на съглашателско правирелство между Герб и тези ужасни хора на позора.

240

Анонимен

преди 10 месеца

Изглежда е напипан проблема съвсем точно. На лъжата краката са къси. Първо забележете че тези които обградиха Бг с камери не искат тях да ги записват. Второ ако всичко им е наред от кскво се страхуват. Може би се страхуват от прокуратурата която сами създадоха или се страхуват от собствените си дела и документи.Ами че те брутално лъжат народа в очите го гледат и го лъжат ксто използват плужаци и марионетки.

239

ВИДЯХ ТЕ ЛИ?

преди 10 месеца

Киро и Асен не са дошли с намерение да оправят проблема с Баце,те са част от него! ИЗЛЪГАХА НИ ! Тези трябва да се изметат от България,докато не са ни затрили!

238

Анонимен

преди 10 месеца

Най-смешно е журналистите от сутрешния блок по НОВА които са част от дълбоката държава да задават въпроси на "експерти" за хората които дърпат конците. Да ви питам журналята, когато още първия си мандат Радев на всеки форум говореше как всички санкции за Русия трябва да отпаднат, когато осуети проверката в президенството къде бляхте?

237

СИМПАТИЗАНТ НА ПП

преди 10 месеца

И сега какво правим? Подкрепихме безрезервно Кирил и Асен ,а те ни предадоха!!! Щели да пазят Мутрата,защото така им казало едно посолство! Хора,трябва да излизаме,а не да стоим зад клавиатурата,не мислите ли???

236

Анонимен

преди 10 месеца

Явно гащите им са *** и сега се страхуват и обясняват предварително.