215

АНГфилм

преди 10 месеца

Имаше Исторически Английски филм който се оказа кръстник на онея интернет АНОНИМУС за взривилия Английския Парламент Супергерой чието вдъхновение може да е дори нашия Николай Хайтов..........................с живковистката под прикритие Велислава Дърева тоя народ за вечни времена ще има ТЕРЕЗА МЕЙ за противник

214

Хайтов КАЛАШНИКОВ

преди 10 месеца

Буквално преди да умре Николай Хайтов непрекъснато повтаряше:"Ако не се бях разболял от рак направо взимам един КАЛАШНИКОВ и влизам в Парламента и Президенството и избивам абсолютно всичките политици там депутати,министри,премиер,президент защото УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ"..........Никой да не се учудва че Николай Хайтов е най-анатемосван в посмешището ужБългария от МАФИОТ-управляващите

213

ББ

преди 10 месеца

До КОКОРЧО fanbaseдреме ни за руско-резидентските ви манипулаций,по делата и казано в Библията,с аргументи и факти,аз мога да твърдя ,че майка ви е камила...и.и.тите ще вярват...мислещите ще искат доказателства!така работи кгб...просто мята лъжи и манипулира...ид.о.ите...Българи...ид.от.и си сте каквито ви правят от *** и расия???

212

ББ

преди 10 месеца

за жалост на мечтаещите и работещи да няма България,децата ни роби на пригожин...могилизирани,няма как да стане,член сме на ЕС и НАТО!ако герб са искрени ще има правителство Евроатлантическо,ще има дълбоки реформи и гонене на руски агенти!ще има Свобода за България от руският гнет!стига толкова 500 г.ни клаха османците,след тях руснаците до ден днешен хора!!!

211

КОКОРЧО fanbase

преди 10 месеца

Само да отбележа, че КОКОРЧО не беше на изявлението. От сега ви казвам, че записи на КОКОРЧО няма да излизат, защото КОКОРЧО знае какво да говори, кога и пред кого. КОКОРЧО не е Кирчо. Даже ако питате мен, след утрешния цирк, ПП спокойно може да пенсионира Кики и да си продължава напред под ръководството на КОКОРЧО и проф. Николай Денков. Защото не сме гласували за Кирчо, а за КОКОРЧО.

210

КО

преди 10 месеца

Утре ще се разбере колко манипулирани са записите, не изпреварвай събитията Кики. Аз съм гласувал за ПП, но ако си се държал като мерзавец, това трябва да излезе наяве. Нищо лично, просто хигиена трябва да има. Боко я няма, ти имаш ли я?!

209

Мого си тъп Кирче

преди 10 месеца

То беше ясно, че Руди не му е чиста работата. Представям си какви си му ги говорил, предполагам не ти е първия път да те правят на мaймyн, ама пак не си се научил какво да говориш и кога. Ако наистина си допуснал Руди Гела толкова близо до ръководството на партията - сега ще трябва да си понесеш теглото. И другия път да знаеш - никакво доверие на съмнителни типове. А ти Кирче, чак си му се доверил и си му разказвал всичко, докато той ти прави мили очи. Мого си глъм ва Киренце, мого... :D

208

ББ

преди 10 месеца

само факти,нима руската пропаганда не насажда страхове в Българите как са щели да изпращат войници в Украйна??нелепи примитивни лъжи!защо службите не ги намерят разпространяващите ги,и ен.ч.рите им и ги изправят пред Правосъдието???защото са едно,работят за края и разрушаването на България руснаците,митрофанова и ен.чарите им!...то е очемадно...мирише чак...и си мълчат резиденти,бсп-та,пУтроито платени и работещи за убиеца путин!Русия не е...путин...путин е убиеца на Русия!това не осъзнават..

207

Анонимен

преди 10 месеца

Цяла България е дойна крава на едни лица, близки до Кремъл. Просто ще направят всичко възможно, дори убийства, за да не се даде дойната крава на хората и да си остане за тях. Радев е тахното главно острие..

206

Тухли

преди 10 месеца

Утре след записа няма да се учудя, ако и ВСС реши, че му е изтекъл мандата.

205

Анонимен

преди 10 месеца

Верно, Радев, който ревеше за че е време за кабинет, защо бави мандата?

204

ББ

преди 10 месеца

До Граматик нацистправописа е...руска....!аЗ съм Свободен Човек и не робувам на руски "норми",важно е съдържанието,смисъла...локумопродавач изрожденски работещ против Народа си...за копейки!

203

Граматик нацист

преди 10 месеца

До 214 ББ изреченията на български а и в доста други езици започват с главна буква, не грамотник!

202

Граматик нацист

преди 10 месеца

До 214 ББ изреченията на български а и в доста други езици започват с главна буква, ***!

201

ББ

преди 10 месеца

изнанадани ли сте?така работи кгб г-н Петков!с манипулаций,пропаганда,вменени вини,с утайките на обществата превърнати в роб. служещи им,500 г. ни клаха османците,след тях "освободителите"руснаци ни грабят и опитват да разрушат България до ден днешен!объркали са Народа!службите са руски,президента ни е резидент,излъга хората!говорете с хората,ще ви разберем и подкрепим!работете за Свободата ни!

200

Гиньос

преди 10 месеца

Какви служби? Там бяха събрани само гелосани и пудросани експерти.

199

Анонимен

преди 10 месеца

Другите хора, вашите съграждани, ще ги гледате как страдат ли? Или ще ги подминавате със скъпите си коли все едно не съществуват? И ще позволявате тези на които се отчита и участвате в престъпните им практики да продължават да го правят. Докога? Вземете страна, правилната страна. Защитете поне веднъж народа си, не мафиотите. Не сме ли ние едно общество, което да върви заедно напред? Общество което да си помага и да следва принципите на законите и правовата държава?

198

Анонимен

преди 10 месеца

Към службите за национална сигурност. Не сме ли ние един народ? Тези на които служите и им позволявате да продължават терора си на българските граждани утре несъмнено вие ще бъдете тяхната следваща жертва. Вашите деца ще бъдат следващите техни жертви. Това ли искате, заедно да живеем в батака? Това ли искате? Някои от вас със сигурност ще издърпат точната клечка и ще се уредят за години добър живот, може и дацата ви. Но като цяло държавата, народа? Децата на вашите съграждани?

197

Анонимен

преди 10 месеца

Ротациите ще ни доведат до репарации ако не и нещо по лошо. Да се махат !

196

Анонимен

преди 10 месеца

Изпреварващ ход на гузни гусеници.