35

Lina

преди 11 месеца

кици пак ли е невинен ;) . Горкият, още мисли ,че някой ще гласува за него. А истината е, че отива на *** за политически отпа дъци, заедно със слАвица и , ицко , генералкото.

34

Анонимен

преди 11 месеца

И като са ги подслушвали какво са разбрали? Че ПП-ДБ искат да спасят България от мафията и да я поведат напред?? Или нещо тотално различно, което не трябва да се знае от избирателите?

33

Любомир

преди 11 месеца

Петков, за какво ти беше нужно да го купуваш тоя! Знаеше се що за човече е! Сега му сърбай попарата! Дано поне да не си се охарчил много за него, не си заслужава!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ли би казал Радой Ралин за този?Сигурно щяхме да се заливаме от смях.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Мария Гаргамел: "Шефе, търсят те по мобифона." Боко Тиквата: "Пронто! Кой е, бе!?" Кирил Петков: "Абре, брато, стига с тези пирамиди, фараони, бе, дай да въртим нещо , да правим ротационно правителство и пачки!" О, Тигре, Тигре, имаш ли париииии, Мутри Върти! Мутри Вътри!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Руди си е *** отвсякъде. Има още такива във вашите редици, но не са чак толкова агресивни. Един по един ще се покажат. А че Радостин щял да прави свой проект.... е тука се спуквам от смях. Кой ще застане до него бе? Може би ще го вземат в Боец, те са му близки по манталитет.

29

Когнитивното

преди 11 месеца

Състояние на петков е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер ,или иначе казано как глупавите са твърде глупави , за да осъзнаят ,че са глупави.

28

Анонимен

преди 11 месеца

"Гузен негонен бяга" са казали хората.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Абе тоя *** ли са. Ясно е, че по цял свят се подслушва конкуренциата. Да не са "велико" изключение само те. Реват като бебета. И те. И Сарафа. Това впечатляваше преди четиридесет години. Сега е ясно. ЦРУ следи всички, мрежите също.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Май е гузен Киро. Нали всичко беше открито и честно? От какво се притеснява?

25

Анонимен

преди 11 месеца

Въпроса е има ли от какво да се притесняват от ПП-ДБ, ако са ги подслушвали и записвали?

24

Ако е възможно?

преди 11 месеца

Промяната беше дотук. Като ги знам колко са арогантни, кой знае какви са ги наговорили. Другите са гърмяни зайци и знаят, че всичко се слуша. Ама тези момченца, дори в НС не си изключваха микрофоните. Хайде да починат малко от политиката и да се захванат с малко реална работа като всички нас, от които частниците свалят по две кожи за половината на парите, които те изкарват с интриги и лаладжийство, а?! Става ли?

23

Българин

преди 11 месеца

Кирчо и Кокорчо вън от България!

22

Анонимен

преди 11 месеца

И да са подслушвани и записвани, какво от това? Нали всичко в ПП-ДБ е честно и открито и няма задкулисие? Все едно аз да се притеснявам, че са ме подслушвали..И кво ще чуят? Как жената ми поръчва да купя хляб и яйца. Защо да се притеснявам

21

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 11 месеца

ГЕЛА & ГЕША ПРАВЯТ ТАЙНИ ЗАПИСИ, МОНТАЖИ, ФИЛМЧЕТА.... ШКОЛАТА НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ДС..... КИРЧЕ ВЕЧЕ РАЗБРА НА СВОЙ ГРЪБ КАК СА ПРАВЕНИ ФИЛМЧЕТАТА ЗА КЮЛЧЕТАТА И ПАЧКИТЕ НА БАТЕ БОЙКО......

20

д-р Радева

преди 11 месеца

За какво да ви записват, като вашите хора от ДБ сами се пускат на лайв без да се усетят какви ги вършат.

19

Анонимен

преди 11 месеца

В Лисабон се проведоха няколко тайни срещи на Билдербергския клуб, който ежегодно събира световния елит. Настоящи и бивши политици, ръководители на водещи корпорации обсъдиха ситуацията в света.Сред участниците - по традиция - бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. На закритата среща на върха присъстваха около 130 участници от 23 страни. Същността на преговорите не беше разкрита.Киро марионетката,що не е бил там?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурно ще са много интересни. Щом този в осем часа излезе да ни предупреди. Да не вярваме, че е нагласено. Вие сте едни аматьори и не знам Бойко как се нави да прави нещо с вас. Защото е притиснат, иначе Делян е прав, че не ставате за нищо.

17

Кире,ти

преди 11 месеца

Толкова се изложи с тая коалиция с ГЕРБ,че другото не е важно.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Мале,Мале,Мале от къде го измислиха американците този ?Трагедия.