27

Анонимен

преди 11 месеца

Познавам няколко от зодия близнаци и телец. Тези все като се влюбят все е единствения и неповторим за тях, а после при раздяла бързат да си хванат НОВ единствен и неповторим. Без мъж тези не издържат дълго.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Машината в Севт я пуснахме да работи!

25

До мадам Аз /27/

преди 11 месеца

Конят е не само д.о.биче, но е и вид транспортно средство, а транспортът се движи по график, нали? Ако в нечий график не се появи навреме бял кон с принц на гърба, няма ли да е по-разумно дамата да потърси друг вид транспорт, за да не си остане вечно на позициите на неуспешно очакваща? :)

24

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 26 Кажи го на Евгени.

23

Аз

преди 11 месеца

Добре че е коментатора от 24 по-долу да ни научи жените на ум и разум кое е най доброто за нас като график за изпълнение и срокове хахахаха

22

Познавам Водолей-ка,

преди 11 месеца

която още като тийнейджърка все се влюбваше сериозно, съдбовно и неуспешно. За около 1 година успя да запази уж щастлива връзка, но с хлапак, който още беше гимназист и се беше прехласнал по 2 години по-голямата от него кака заради физическите ласки. После тази същата два пъти се омъжва, първия път поради збременяване, втория път за разведен с 2 деца и всеки път се развеждаше след няколко години. После пак се влюби, а той я заряза заради собствената й 17-годишна щерка, после заряза и щерката.

21

Скъпи дами,

преди 11 месеца

Всичко си има граници. Затова нека всяка да си постави една възрастова граница, например да чака принца до 25-годишна възраст. Ако дотогава такъв не се появи на нейния хоризонт, да се огледа за някое по-скромно, но свестно момче и да побърза да си уреди живота, защото е най-разумно да родиш първото си дете преди да навършиш 30 г., а второто - преди 36 г. Нищо чудно скромният момък в крайна сметка да се окаже истински принц по душа и да те направи щастлива.

20

Амонимна

преди 11 месеца

А аз все още чакам да се влюбя в себе си, преди да се влюбя в някой друг. Дано принцовете са търпеливи.:)

19

Жена Водолей

преди 11 месеца

Вярно е:-) Неориентираните мухльовци ги оставяме на вас:-)

18

Бял джип

преди 11 месеца

Друго си е нещо с 200-300 коня.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Щом в приказките го има, значи се случва!

16

Прозтаг

преди 11 месеца

От принц на принц, че накрая на коня!

15

История

преди 11 месеца

Навремето, баба ми Мария, забременяла с пето дете, хората в селото я питали, Маро ми ся защо ти е пето дете, виж четири имаш. Баба Мара казала, ами я не го исках, ама тва *** (за дядо ми Благой) дойде една вечер и *** натисна заднишката, та стана квото стана. Хахахаха,

14

Анонимен

преди 11 месеца

Снежана

13

Имам пари

преди 11 месеца

Имам много пари и преди се опитвах да се занимавам с *** и наркотици, но трябва да ви кажа, че това не е моето. Пробвах, но предпочитам нормалния живот. Не са за мен тези връзки с принцовете и принцесите. Даже са ми скучни и фалшиви. Загуба на време. Не за това е живота - цял живот да търса нещо уж читаво измежду парцaлEте и накрая да хвана най-Убавия пapцал и да си изгубя живота в това да го обгрижвам да станел видиш ли нов чист плат. Пapцалa трябва да се изхвърля веднага - ползваш, изхвърляш

12

Анонимен

преди 11 месеца

В един момент и на вашата улица ще изгрее Слънце и птиченцето ще ви кацне на рамото. И гледайте да не изпуснете този момент, защото това може да е последния ви принц на бял кон:⁠-⁠)

11

Ясна работата

преди 11 месеца

Искат да ги взимат с бял скъп автомобил, но не предлагат нищо, освен грозните си мyтри на тик-ток филтри. Нито имам тик-ток, нито имам бял скъп автомобил. Не ми се занимава със сортиране на една змия измежду хиляди крокодили.. по добре да се прайм на беден и да си *** и да ме мислят за беден, по-спокойно е така .. за тик-ток "хубавици" пари вече нямам. Фалирах.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Не на бял кон а на бял еднорог чакат.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Зодиакални простотии на бял кон, ама без седло.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Арест и доживотен затвор за мутрата от СИК!