Снимка: iStock/ideabug

Тези зодии са много придирчиви. Те имат хиляди изисквания, бавно избират половинка, все нещо им липсва и искат да намерят идеалния човек за себе си. Както се казва - чакат принца на бял кон и не правят компромиси. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Водолей
 
Много търпеливи са и доста любопитни, затова не им е проблем дълго да чакат за връзка. Често на околните се струва, че Водолеите постоянно си харесват някого и флиртуват с него, но нямат сериозни връзки. Те просто имат изискан вкус, дълго подбират, опитват да опознаят хората и искат някой да ги зашемети. Не се получава и преминават към следващия човек. Чакат партньор, който ще ги уважава и ще се съобразява доста с тях. Държат много на това да има голяма страст във връзката и тя никога да не изчезва. Постоянно търсят половинката, но искат човек, с когото да създадат дълбока връзка, а не е лесно да го намерят.
 
Рак
 
Цъфтят, когато опитват да създадат отношения с другите. Те очароват околните, постоянно измислят нови неща, идеи, теории, знаят всички клюки, всичко интересно, инициират разговори. Споделят знанията си, харизматични са. Разсмиват другите, грижат се за любимите хора. Но много държат партньора да има същите качества - да е умен, мил, съобразителен, грижовен, да проявява голямо внимание към тях, да поема инициатива, да прави романтични жестове, да поддържа страстта жива. Искат този човек да ги очарова, омае, да не спира да ги изненадва, буквално търсят принца на бял кон. Много е трудно да намерят такава перфектна половинка, която да притежава толкова хубави качества.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 седмица

Познавам няколко от зодия близнаци и телец. Тези все като се влюбят все е единствения и неповторим за тях, а после при раздяла бързат да си хванат НОВ единствен и неповторим. Без мъж тези не издържат дълго.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Машината в Севт я пуснахме да работи!

25

До мадам Аз /27/

преди 1 седмица

Конят е не само д.о.биче, но е и вид транспортно средство, а транспортът се движи по график, нали? Ако в нечий график не се появи навреме бял кон с принц на гърба, няма ли да е по-разумно дамата да потърси друг вид транспорт, за да не си остане вечно на позициите на неуспешно очакваща? :)