98

Ъхъ !

преди 1 година

Първи наруши Конституцията оня , с юмручето. После наруши Конституцията Про100 Киро . И като тръгна .....до днес ! Вече никой не базари Конституцията - един иска да я променя, друг иска да я сменя , трети иска да я ликвидира ! Какво става в тази ко.ч.ина ??? Толкова ли няма интелигентни българи - патриоти да защитят народа от това вероломно посегателство върху държавата ни ??????

97

Ко ?

преди 1 година

Джентълмени ? В България ?? Дори лорд Евгени Минчев има 10 тона повече благородство в сравнение с тези политически клоуни !

96

Марк Рюте

преди 1 година

В политиката лъжата не е грях!

95

Социолог

преди 1 година

Значи най-после са се разбрали Габриел и Денков кой ще е отгоре. Въпреки несъгласията на лидерите им. Те са депутати, които не знаят на кой свят се намират. Както и зеления чорап президента, който отново не знае къде му е шапката и на кого трябвада връчва мандатите. Така е с техните избори след избори. А пък, след 9-те месаца, някоя от партиите им в коалицията ще ражда. Дали тази от Терб минус СДС или пък тази на ПП плюс ДБ.

94

Джентълмен

преди 1 година

И аз съм джентълмен и като такъв себеуважаващ се и уважаващ решенията на другите другите смятам да стана възрожденец.

93

Анонимен

преди 1 година

Поредната машинация за нарушаване на Конституцията. Ама от тези друго не може да се очаква

92

Поправка

преди 1 година

"джендърменско" споразумение :D

91

Анонимен

преди 1 година

ЧЛ111ал2 ОСТАВКА НА МИНПР -И ТОГАВА ЧЛ99ал3 "НЯКОЯ СЛЕДВАЩА ПГ". ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ-ЧЛ92ал1 - ДЪРЖАВЕН ГЛАВА. И ЗАЩО ДА НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА ОСВЕН ПОРАДИ "ТРЮЛЮЛЮ НА ИМПОТЕНТИТЕ В НС"??!!! Я НИ КАЖЕТЕ КОЕ Е ПЪРВО - КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО?... ТРЮЛЮЛЮЛЮЛЮЛЮЛЮ, ХА, ХА...

90

Джентълменско

преди 1 година

Споразумения между лъжци и мошеници -няма и не може да се случи. Първо Кики и кокорчо ще се отметнат.

89

Анонимен

преди 1 година

Тотален упадък на държавност и липса на елементарни юридически познания. Направо да скъсат конституцията и да взимат решенията по приятелски, че все още официалният език у нас е български, а думата джентълмен не съществува в него.

88

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛ.

преди 1 година

Ротация? Аз пък си мисля, че и с ротация и без ротация, разлика няма. Копчето се натиска от едно и също място. Май вече официално си имаме ПРАВИТЕЛСТВО НА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ.

87

Анонимен

преди 1 година

Къде в конституцията пише за джентълмени сърове и лордове? Киро да хваща пътя към Канада като поданик на британската монархия, а Бойко да влиза в затвора, заедно с Пашата и редица други.

86

Никола Стефанов

преди 1 година

С други думи, ще играят на бесенка. През първите 9 месеца ГРОБ ще оставят Проклетите Продажници да се обесят сами, а след това, като ГРОБ поемат премиерството, ще изхвърлят ПП-тата на ***, след доста интензивна медийна кампания как ПП са се издънили, закопали държавата и повече не трябва да бъдат допускани до властта.

85

Анонимен

преди 1 година

Червената МИЛИОНЕРКА на БКП и дъщеря на ОФ Велислава Дърева турската сълзлива сапунка на Цола-Цска червените.......да и имате парите народе ама ги нямате

84

Червени курви

преди 1 година

Детска Педагогическа Стая към Ахмед Доган подарена 5 на 5 от ЦСКА на БКП-маркса

83

Анонимен

преди 1 година

нещо за Руди гела нема ли?

82

Анонимен

преди 1 година

Щели да разчитат на "джентълменско" споразумение? Е как, там са само мошенници, как мошенниците ще спазват подобни споразумения? Тези ще закопаят България и българите още по-дълбоко

81

Бай Дрън

преди 1 година

Хаха, по-скоро ще разчитат на ДЖЕНДЪРменско споразумение.

80

Духайте червени

преди 1 година

Червена Фенерска си иска под прикритието Велислава Дърева към Цола-Цска

79

Руди Гела

преди 1 година

Правителство на едноръките джентълмени. Ха ха! Днес.бг, чакам ви на пресконференция, в 12 часа.