98

Ъхъ !

преди 11 месеца

Първи наруши Конституцията оня , с юмручето. После наруши Конституцията Про100 Киро . И като тръгна .....до днес ! Вече никой не базари Конституцията - един иска да я променя, друг иска да я сменя , трети иска да я ликвидира ! Какво става в тази ко.ч.ина ??? Толкова ли няма интелигентни българи - патриоти да защитят народа от това вероломно посегателство върху държавата ни ??????

97

Ко ?

преди 11 месеца

Джентълмени ? В България ?? Дори лорд Евгени Минчев има 10 тона повече благородство в сравнение с тези политически клоуни !

96

Марк Рюте

преди 11 месеца

В политиката лъжата не е грях!

95

Социолог

преди 11 месеца

Значи най-после са се разбрали Габриел и Денков кой ще е отгоре. Въпреки несъгласията на лидерите им. Те са депутати, които не знаят на кой свят се намират. Както и зеления чорап президента, който отново не знае къде му е шапката и на кого трябвада връчва мандатите. Така е с техните избори след избори. А пък, след 9-те месаца, някоя от партиите им в коалицията ще ражда. Дали тази от Терб минус СДС или пък тази на ПП плюс ДБ.

94

Джентълмен

преди 11 месеца

И аз съм джентълмен и като такъв себеуважаващ се и уважаващ решенията на другите другите смятам да стана възрожденец.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Поредната машинация за нарушаване на Конституцията. Ама от тези друго не може да се очаква

92

Поправка

преди 11 месеца

"джендърменско" споразумение :D

91

Анонимен

преди 11 месеца

ЧЛ111ал2 ОСТАВКА НА МИНПР -И ТОГАВА ЧЛ99ал3 "НЯКОЯ СЛЕДВАЩА ПГ". ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ-ЧЛ92ал1 - ДЪРЖАВЕН ГЛАВА. И ЗАЩО ДА НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА ОСВЕН ПОРАДИ "ТРЮЛЮЛЮ НА ИМПОТЕНТИТЕ В НС"??!!! Я НИ КАЖЕТЕ КОЕ Е ПЪРВО - КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО?... ТРЮЛЮЛЮЛЮЛЮЛЮЛЮ, ХА, ХА...

90

Джентълменско

преди 11 месеца

Споразумения между лъжци и мошеници -няма и не може да се случи. Първо Кики и кокорчо ще се отметнат.

89

Анонимен

преди 11 месеца

Тотален упадък на държавност и липса на елементарни юридически познания. Направо да скъсат конституцията и да взимат решенията по приятелски, че все още официалният език у нас е български, а думата джентълмен не съществува в него.

88

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛ.

преди 11 месеца

Ротация? Аз пък си мисля, че и с ротация и без ротация, разлика няма. Копчето се натиска от едно и също място. Май вече официално си имаме ПРАВИТЕЛСТВО НА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Къде в конституцията пише за джентълмени сърове и лордове? Киро да хваща пътя към Канада като поданик на британската монархия, а Бойко да влиза в затвора, заедно с Пашата и редица други.

86

Никола Стефанов

преди 11 месеца

С други думи, ще играят на бесенка. През първите 9 месеца ГРОБ ще оставят Проклетите Продажници да се обесят сами, а след това, като ГРОБ поемат премиерството, ще изхвърлят ПП-тата на ***, след доста интензивна медийна кампания как ПП са се издънили, закопали държавата и повече не трябва да бъдат допускани до властта.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Червената МИЛИОНЕРКА на БКП и дъщеря на ОФ Велислава Дърева турската сълзлива сапунка на Цола-Цска червените.......да и имате парите народе ама ги нямате

84

Червени курви

преди 11 месеца

Детска Педагогическа Стая към Ахмед Доган подарена 5 на 5 от ЦСКА на БКП-маркса

83

Анонимен

преди 11 месеца

нещо за Руди гела нема ли?

82

Анонимен

преди 11 месеца

Щели да разчитат на "джентълменско" споразумение? Е как, там са само мошенници, как мошенниците ще спазват подобни споразумения? Тези ще закопаят България и българите още по-дълбоко

81

Бай Дрън

преди 11 месеца

Хаха, по-скоро ще разчитат на ДЖЕНДЪРменско споразумение.

80

Духайте червени

преди 11 месеца

Червена Фенерска си иска под прикритието Велислава Дърева към Цола-Цска

79

Руди Гела

преди 11 месеца

Правителство на едноръките джентълмени. Ха ха! Днес.бг, чакам ви на пресконференция, в 12 часа.