101

Спеца

преди 11 месеца

Глупости!Днес го няма Ленин!Без гениални политици от неговия калибър ,революция не може да се прави!

100

Анонимен

преди 11 месеца

Готвачо, от твоите уста в Божиите уши! АМИН!

99

Анонимен

преди 11 месеца

Диянче,ами порови се малко бе,а ти не си единственият източник на информация.Аз много добре знам,какво става в Европа,а и във САЩ също.Чакай са фалира Русия,а в САЩ изгърмяха няколко банки.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Абе космонавта . Украйна е най-бедната държава в Европа ти за Русия само плямпаш.Първо погледни себе си.

97

Granik

преди 11 месеца

Тоя Пригожин е като Скобелев, безразсъдно и жестоко жертва войниците си ,за да блесне. Но поне Скобелев лично е участвал в атаките , а този няма тази смелост.

96

Дедо

преди 11 месеца

Колкото и да е неприятен този Пригожин вече му се отразяват десетките хиляди убити ,които пожертва жестоко. Няма как да не му се отразят.

95

Космонавт

преди 11 месеца

За революция са нужни зомбита и бедняци. Дали ще има революция в Русия? Нека да уточня за бедняците, за да не обидя някой, говоря за специалната категория бедняци - мъгзеливци с лоши гени, липса на креативизъм и склонност към мародерстване и омраза към всички нормални. В очите на тези "хора" идеалите на революцията "свобода, равенство, братство" (първоизточник - Богомилите) са пречупени през призмата на дарксайда и изглеждат като "грабежи, убийства, изнасилвания".

94

Диана

преди 11 месеца

До Анонимен 123Без празни приказки, сладурче .Аз говоря само факти, а ти лъжеш - Западът още не е започнал нещо там, че да го закъса..Полови научи БСП, мозъците на много като теб са ви напълно мухлясали - не искам да те обиждам, просто не работят, не мислите, плещите каквото ви натъпчат в главите съвсем безотговорно...И затова е виновна БСП и СИЕ! БСП и СИЕ вън от политиката!

93

Диана

преди 11 месеца

Разбира се,че има значение колко дълго ще продължава войната - тя източва богатствата на Русия, прави я уязвима за мераците на западните апетити..В един момент Русия ще се окаже под огън от много страни и ще загуби всичко, разбира се..Aнгличаните отдавна им точат един дълъг нож и всякакви размирици там са им добре дошли, така че едва ли ще пропуснат този момент ..Путин трябва да си отиде и да дойде истински политик начело на Русия -отцепването на Украйна е само първа стъпка към разпад на Русия

92

Анонимен

преди 11 месеца

бабите в автобуса ме питаха - момче падна ли бахмут, казах им артыомовск е! не ми повярваха.

91

Факт

преди 11 месеца

В Русия няма революции. Има военни преврати. Това Путин го знае много добре. Затова генералите са *** но верни.

90

САЩ

преди 11 месеца

САЩ печатаме долари а Русия всеки ден губи стотици човешки животи на фронта. Не знам кой е глупавия в този случай и на кой ще му свършат първи ресурсите - на САЩ хартията или на Русия войниците

89

XИЧО

преди 11 месеца

Диктатурите раждат всякакви чудовища.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин ще познае на 100% това което казва. С фашистката федерация на злото е свършено и след капитулацията и тя ще се разпадне, а бункерния рептил продължава уверено да я води към небитието.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Укрите мноо са базикат с ватата! С таа контра ги държат в големо напрежение! Моат ги накарат да чекат кат суеци пу дупкити 10 години докат изтерясат! АААА ХА ХА ХА ХАААААААААА!!! Ъ?

86

Диана

преди 11 месеца

Пригожин е прав, че войната се проточи дълго, че политическо решение на проблемите там не се очертава и в този смисъл руския елит не работи..Първият мит, който трябва да разобличат там руснаците е, че украинците воювали за да спасят родината си от външен агресор - истината е, че те воюват за да се отцепят и загубят родината си защото Украйна никога не е била държава, тя винаги е била част от Русия и именно Русия е тяхната държава..Сигурно има много други подобни манипулации сред украинците там

85

СМЕХ...

преди 11 месеца

ПРИГАЖИН ВЕЧЕ НАИСТИНА Е "ЧЕРЕП"----ама "за да е Ленин" , още не можем да му установим и докажем сифилиса...!

84

Анонимен

преди 11 месеца

един преятел каза, питай ги там разбират - зеления шмъркач окупира ли москва? аз за него питам.

83

ОРАКУЛА ОТ ДЕЛФИ....

преди 11 месеца

...И АЗ ТАКА ...И АЗ ТАКА ----МЕНЕ ДЖУНА СЪЩОТО МИ ГОВОРИ!

82

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин е преродения Ленин! Познаф га по чepena!