121

Анонимен

преди 11 месеца

"Намираме се в такова състояние, че можем да загубим Русия", добави той. "Трябва да въведем военно положение." - ми айде де.

120

Анонимен

преди 11 месеца

Руските командващи вкл Путин си мислят че 21век с една пропаганда тип ранен соц могат да спечелят война и да разрушат Запада. Тези хора още живеят в землянки а хоризонта им е 19ти век. Мъкааа!!

119

до СПАС

преди 11 месеца

Спасе, единствено гейско блато останало в Европа е това на руснаците, я нямам нищо против да си клечат в него, без да пречат на другите. Знаеш ли каква е разликата межу руснаците и американците? Руснаците всеки ден заспиват и се събуждат с мисълта каква е цената на краставицата във Вашингтон, а на американците изобщо не им дреме за руснаците.

118

Анонимен

преди 11 месеца

ганьовциите под мен са големи експерти за това живеем в балкански кеннефф

117

...

преди 11 месеца

Спас, е обикновен***! В Мариопул са живели хора, ако случайно не си за забелязал, а сега са се настанили окупатори! Никаква милост към ордите на Путин, докато не бъде изхвърлен и последният окупатор! Кремъл трябва да плати ,а престъпленията си !

116

Анонимен

преди 11 месеца

Това пък е най-малкият проблем на Русия че децата на елита не участват в тая мpъснишка война на Путин. Много по-големият проблем е че руската армия изобщо не е подготвена за съвременна война, нито тактически използва тактики от преди 80 години, нито материално-технически оръжие отпреди 50-60 години. Да не говорим за морално психически, никой в Русия не е наясно защо се води тая война и каква е нейната крайна цел. Ясно е че при такива непреодолими проблеми в руската армия победа не може да има.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Колко мого русляци и агенти на русия има в този форум. Няма срам и достойнство да заставате зад убийците на мракобесието. Вие сте позор за всеки един свободолюбив народ. Обърнаха ви в преследване и тормоз над своите, над своята държава, над своето семейство. Слухтите и с лекота предавате своите братя и среди. Всеки който е възможно предавате. Кой ви обърна в това което сте? Това е бруталната система в която сте били подложени на краен геноцид над личността и самосъзнанието на един човек. Злоба.

114

Сата НАТО

преди 11 месеца

В момента в Бахмут и полето около него вали дъжд и прогнозата е още 4 дена дъжд и после дъжд през ден до средата на Юни няма как да има никаква офанзива. Просто такъв е климата та, Хитлер неслучайно е нападнал на 22 юни.

113

(-_-)

преди 11 месеца

Войната е започнала още преди Русия да си върне Крим и общо взето държавния преврат в Украйна е капката, с която преля чашата.. Планираше се да изгонят черноморския флот и да настанят НАТО.. Ми това просто няма как да стане!

112

Анонимен

преди 11 месеца

Към всички поданици на руската федерация. Вдигнете се на възстание срещу Путинската инперска диктатура на унищожение и заличаване на животи, дори и на деца. Вдигнете се навъзстание, свалете Путин. Беларусите да се вдигнат и те на възстание.

111

(-_-)

преди 11 месеца

Добре де, при условие, че тоя мити запад не успя да се оправи със Сирия или пък Афганистан.. Как точно се очаква да се справи с Русия? Чрез укропитеци? Дообре! А Пирогата много добре си изиграва ролята, че уж е в конфликт с ръководството, ама в същност много добре се разбират! Така провокират още безумни и необмислени до край действия..

110

Анонимен

преди 11 месеца

Добре бе Додо и като свърши ,какво ще стане,едно голямо нищо.Я тия дето я запалиха да се бръкнат в джоба,ама дълбоко

109

Додо

преди 11 месеца

Путин е много мекушав и човечен и това ще му изиграе лоша шега! От 2014 търпи цветната революция и води умерена политика, въпреки критиката на националистите в Русия. Ако беше някой като Сталин или Хрусчов, войната отдавна да е история.

108

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Трън в очите - е това е, русия толкова деградира, че дори Пригижин стана приемлив и дори фаворит за новия цар.

107

Бай Трън в очите

преди 11 месеца

Кого предпочитате - Пригожин или Путин? Лично аз Пригожин. Много е твърд, напипва жилката. Това е олигарх от народа. Путин се *** и мълчи. Ястребът на Русия се казва Пригожин и скоро много хора ще му симпатизират. Това е единственият герой на Русия. Другите кандидат герои бяха уволнени или убити!

106

Анонимен

преди 11 месеца

Русия вече не може да воюва, може само да гаднее. Но може да гаднее още доста дълго.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Прав е Пирожкин, с Туршия е свършено

104

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Хитрата лисиза Пригожин пак си прави гаргара с Евроатлантиците преди да им го нашубори из отзадзе както на Укрите в бившия вече Бахмут настоящ Артьомвск . Сиренцете е заложено чакаме мишката. .Укри напред към Москва ,Путин едвам си крепи властта .В Москва ви чакат с хляб и сол. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ

103

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин си прави бъзикня с всички, Каквото е казал е станало обратното.

102

Чисто и просто

преди 11 месеца

ВСИЧКИ чакат резултата от изборите в Турция...затишие пред буря!