80

Анонимен

преди 11 месеца

До 88 ,май забрави украинци които ги вкараха тук пп

79

Анонимен

преди 11 месеца

Мдам българите не сме ксенофоби! Познавам: немски и британски пенсионери, холандски и финландски също. Грък, словак, американец, италианец ,женени за българки и установили се. Филипинка и 4/5 от бившият СССР женени тук, хора от смесени българо виетнамски и българо арабски семейства. Всички да ОК и никой не ги гледа лошо.А и семейство косовари да кажа. Но дотук. И всички работят. Навлеци обаче в страната си не искам !

78

Анонимен

преди 11 месеца

То че нямаме украинци ,давайте и германци безплатно по хотелите на морето )нищо че вземат по 1500 евро пенсии

77

Анонимен

преди 11 месеца

Е, против такива мигранти нищо против нямам! Браво на човека, голямо браво!!!! Не че България ще стане европейската Флорида, но идеята е готина. А впечатляващото е ,че не е останал само с идеята, а действа! Тоя човек трябва да се подкрепи, а идеята да се рекламира.Голям:-)))

76

Сметка

преди 11 месеца

Не разбирам защо мненията са отрицателни. Едни пари от чужбина(пенсии) се харчат и остават в България. По-добре ли е да се взима от тук и да се изнася в чужбина? Един джокер. За след няколко месеца да се приготви и едно селце за американски пенсионери. Демократите в САЩ фалираха държавата и изпадат на следващите избори. Последен напън, разрешиха на 22М мексиканци да влязат за да гласуват за тях. От както съществува САЩ, разликата на избори е била най-много 18М. Та чакаме ги..

75

Fool

преди 11 месеца

Ако германците идват тук, ние трябва да се потготвим да ходим към Индия :)

74

От личен опит

преди 11 месеца

Живея в Германия и плащам максималната възможна вноска за пенсия по немския закон. Ако изкарам до пенсия 2027 (на 67 години) ще получа 800 евро пенсия за 12 години работа. Значи ако съм работил 40 години и съм плащал максималната вноска бих получил някъде към 2700 евро. В момента наема на апартамента ми към 100 м2 е малко над 2000 евро на месец. Сами може да смятате нататък мога ли да оцелея с 800 евро пенсия в Хамбург.

73

Анонимен

преди 11 месеца

Aйge нeмa нyжga...

72

Бойко Б.

преди 11 месеца

Друзята виждат в това сигурен признак че ЕС съвсем скоро ще се разпадне. Друзя, нищо не е вечно, но вие разпада на ЕС няма да го доживеете. Виж разпада на расиюшка е друго нещо, виждаме че в белгородско нещата излизат от контрол, а ако ВСУ се понапънат още малко, разпада ще го видим много скоро.

71

Анонимен

преди 11 месеца

До 78: Да София не е България. Обаче ми кажи има ли пенсионер на село, който да няма къщичка с дворче? Има ли такъв, който да живее под наем и не само на село,а и в малкия град? А,ако е отишъл в по-голям областен град, временно докато работи,в по-голямата си част е запазил някой наследствен имотец , където може да отиде като се пенсионира.

70

На Мадуро Мадуро

преди 11 месеца

И пак статия поддържаща цените на недвижимото, ама сте закъсняли с 12 години бе хора..

69

Анонимен

преди 11 месеца

Доста тесногръди коментари. Каква пенсия имали германците и каква българите... Ами получават си. Работили ли са в нормална държава и получават нормални за нашите пари. 1200-300 е за чистач, мияч или някакъв неквалифициран труд. С други думи идват пак разни клошари, но тоя път поне не са от някоя пустиня и да крещят от джамия. Това, че пенсиите тук са колкото да не умреш от глад си е абсолютно наш проблем. Ние си избираме крадливи ръбове, а после гледаме в чинията на немеца или англичанина.

68

Дедо

преди 11 месеца

Горкичките, те си мислят че всичко тука е като у тях само че по евтино. Само че като дойдат бразилците да ги тарашат ще им просветне.

67

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 75. София не е България и ти и комшиите ти не сте София.

66

Анонимен

преди 11 месеца

това за хвалба ли трябва да мине ?

65

Анонимен

преди 11 месеца

До 72Не са толкова ниски заплатите в БГ .Средна заплата в София е 1300 евро .Комшиите от нашия блок,мъжът бачка в пътното за 1800 на месец и взема още 600 лв пенсия ,жената бачка учителка за 1500 .4 хиляди на месец не могат да ги изхарчат и постоянно са по почивки .

64

Гъбарев

преди 11 месеца

Абе тавариши гледахте ли най-новото интервю на пригожин? Ако не сте гледали, ще обобщя за вас - каза че като цяло руския мир е пиздец и има 200 човека за разстрел по върховете. Позанйте дали в таи бройка не е включен и любимия ви джуджак. Като ви казвам че ще има ВОСР2, вие не вярвате. Вчера в белгородско 80 души бунтовници предвизикаха пълен шаш, а представяте ли си няколко хиляди вагинеровци - дали няма да стигнат кремъл за два дни?

63

Анонимен

преди 11 месеца

Едностаен в Торонто средна цена под наем е 2800 месечно.И *** си мисли че като отиде на Запад ше хване господ за шлифера.А то в действителност те убиват от данъци ,такси .За едно работно място се състезават стотици .Живота е в България ,който го е оценил ,оценил.

62

w

преди 11 месеца

haha, нашите младежи са принудени заради ниските заплати да работят в германия, и да заработват пенсиите на немските пенсионери, които пък пенсионери идват в БГ с тези пенсии да си живеят старините, Е има ли оправия...

61

От хората

преди 11 месеца

Може ли някой,дори и от управляващите да ми кажи като български пенсионери къде да идем за да живеем с нашите пенсии.