40

Анонимен

преди 11 месеца

Ислямизацията на Европа започва да се изявява още по-силно , благодарение на ПРИМИТИВНИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ , ЗАВИСИМИ ОТ САЩ И АНГЛИЯ !Англия и сащ забогатяват за сметка на ЕС , и цяла Европа .

39

Мбонго Мбонгов

преди 11 месеца

А пенсионерите от русия шом не идват тук значи живеят много по-охолно от германските. Ура Друзя!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Това показва , че руснацитв са ''по-зле'' !

37

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС е ''единен'' , и не се ''разпада'' рязко !

36

Анонимен

преди 11 месеца

А българите пък , заминават за Африка . Миграция , това показва че , ЕС е джендаросан и ''единен'' . Дави ПИkam на европейските ''ценности'', и американската ''демокрация''

35

Изпаднал Германец

преди 11 месеца

Ииии то в България рай рай.С 1000 евро цар направо - луканка, ракия, масаж на простатата, прическа със сешоар във фризьрския салон. А на Запад една мизерия едвам оцеляват.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Тук възниква риторичния въпрос. А къде могат да си позволят да отидат нашите пенсионери?За съжаление отговора не е добър.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Новите ''ценности'' в ЕС докараха и Германия до:Бежанците в Германия от Укрия и южният ислям , започнаха да гонят дисциплинираният обикновен германски гражданин , от собствената му държава ...

32

Анонимен

преди 11 месеца

До 39Провери данните на националния статистически институт ,всяка година в БГ се заселват перманентно по 10 хиляди чужденци.Има и много завърнали се от чужбина.Всяка година 1 милион чужденци напускат Германия.Като отидеш там осъзнаваш че не е толкова розово.Скъпотия,конкуренция ,регулации.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Няма лошо, само се чудя аз къде да отида като се пенсионирам? Че то няма по- евтина държава в ЕС от БГ. Сигурно има и места в Азия и Африка дето е по- добре, ама не е по- евтино .....

30

Карлос Сайнц

преди 11 месеца

Добре дошли!Има жилища за поне 10 милиона души.Климатът е добър, няма тежка и замърсяваща индустрия, кеф ти планина, кеф море, кеф минерални извори, кеф ти музеи...

29

Мария Гаргамел

преди 11 месеца

Ето ,ето ГЕРБ се върна на власт и немците почнаха да имигрират в България заради високия стандарт на живот и липсата на корупция!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Дай боже повече такива хора, които милеят за бащиния си дом и родината си!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Още преди пандемията стандартът на живот в Германия взе да се влошава. В момента е много зле - високи цени на всички продукти, наемите също са страшно високи, много мигранти от Турция и близкия изток. Да напусна Германия преди три години беше най-доброто решение в живота ми. Който не е живял в чужбина... само той не знае колко сме облагодетелствани в България.

26

Дон Балон

преди 11 месеца

Тези , които идват в България, и то в някакви затънтени села, са най -бедните. Работата е там, че в България вече никак не е евтино. Като добавим и калпава и инфраструктура, и липса на адекватни медицински услуги, по -евтино ще им е да отидат в някое село в Испания или Португалия.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До 26 "... и сега им се молим за работа, акъл и пари." - молите се единствено неграмотните, некадърни и мързеливи про'с'таци. ТИ сам го казваш.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова германци идват, че българите станахме малцинство... Стига глупости, никой няма да дойде в тази ***. Особено след като гроб и пп ще направят схема за крадене и последните българи ще си тръгнат. Кьорав човек няма да остане в тази проклета земя!!!

23

Глупости

преди 11 месеца

Никой няма да дойде у нас....:)))) Пак фейкове

22

Икономист второ ниво

преди 11 месеца

От 4 най - големи Западни държави Германия има най-ниските пенсии.Според Евростат минималната в Испания е 926евро, докато тази в Германия е 705 евро.Поздрави на панелистанците облъчвани колко велики са Германия. Нормално за ограничено население

21

блицкриг

преди 11 месеца

През 1941г., същите ни бяха дошли на крака, ама ние се правихме на партизани, после изядохме ''големият'' и сега им се молим за работа, акъл и пари.